Fórum o fóru

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: Fórum o fóru

Post by Ataner »

ps2512 wrote:
Ataner wrote:Ono to bude asi všechno malinko jinak..
Ať Zajda udělá cokoliv nikdo na něm nenechá nit suchou a tak se snaží jen bránit.. :wink:
Ano o některém kroku který udělal nebo některá vyjádření ke Sparťanské smetánce zde na fóru ..se dá polemizovat ale přiznejme si že každý hledá potěšení v tom ho ihned krotit a usadit..
Jako nestraník v Teplickém dresu na to jen mlčky přihlížím a koukám co se tady dějě..
Nejsem na romány,tabulky a různá pravidla za to klobouk dolu všem ale jako nováček zde píši jen svůj názor.. :wink:
Je to jen o slovíčkaření pořád dokola.. 8)
Já myslim že pár vět by se dalo vzít zpátky ale..konstruktivní řešení není asi v tom věčném dohadování..
Možná to chce objektivní posilu do těchto řad..a bude to.. .. :wink:
Tak nějak bych to viděl i já 8)
Pokud to nebude radě starších vadit rád se toho za nováčky ujmu pokud je to možné... 8)
Pár elévu snad zvládnem.. :wink:
Jinak je to neskutečný kolotoč ničeho a o ničem.. :wink:
JPD - B.3
palo

Post by palo »

Ač neuplacen,vyjadřuju Atanerovi podporu pro funkci moderátora fóra. :wink:
Image
PaToM

Post by PaToM »

palo wrote:Ač neuplacen,vyjadřuju Atanerovi podporu pro funkci moderátora fóra. :wink:
Tak o toto ide... Ataner zbiera podpisy na svoje zvolenie do funkcie :mrgreen:
Ale prečo nie, šancu mu dáme. Pri najhoršom, keď bude robiť zle, tak na neho budeme kydať ako na Zajdu. :lol:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Sorry kluci,ale Zajda neodstoupil z funkce ...... a Vy už děláte výběrové řízení, to není moc fér.

Všechno musí mít určitý řád , stejně tak jako u těch pravidel,tak i u tohohle. :wink: ....nechte tomu čas.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Ataner

Post by Ataner »

pupajdi13 wrote:Sorry kluci,ale Zajda neodstoupil z funkce ...... a Vy už děláte výběrové řízení, to není moc fér.

Všechno musí mít určitý řád , stejně tak jako u těch pravidel,tak i u tohohle. :wink: ....nechte tomu čas.
Nejde o to někoho odvolat z funkce jen rád Zajdovi nestraně s touto bandou pomůžu.. :mrgreen:
JPD - B.3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ataner wrote: Nejde o to někoho odvolat z funkce jen rád Zajdovi nestraně s touto bandou pomůžu.. :mrgreen:
snad si nechceš zahrávat s mužem s hvězdou na prsou :?: 8) :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Ataner

Post by Ataner »

pupajdi13 wrote:
Ataner wrote: Nejde o to někoho odvolat z funkce jen rád Zajdovi nestraně s touto bandou pomůžu.. :mrgreen:
snad si nechceš zahrávat s mužem s hvězdou na prsou :?: 8) :lol:
No to ani náhodou.. :wink:
Jen trochu schladit ty horké hlavy.. :mrgreen:
JPD - B.3
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

he, myslite ze je to tak jednoduchy, pridat jednoho moderatora, ne to rozhodne neni, jsme na sp ;)
vim co dalo prace aby jsme meli modu kolik mame ted a to nemluvim o sekcich navic pro cz a sk ligu, ale je fakt ze novy impuls do moderatorstva by se hodil....
ale zas na druhou stranu, jak psal fox, neni zas takovej problem ze by se to tu nestihalo, tak nevim co by to zlepsilo :)

a jak pises "Ať Zajda udělá cokoliv nikdo na něm nenechá nit suchou a tak se snaží jen bránit.. "
cokoliv? co cokoliv? treba tady v tomhle topicu se resilo
zamknuti tradicniho a oblibeneho topicu gambac liga s oduvodnenim ze vyvolava zlo , kterej rozlitil spoustu lidi napric spektrem (a zaclo to tak ze zajdaz pouzil se Spartou spojeni slovem debilci)
druhej pripad byl, kdyz strasne vadilo zalozeni topicu o zajezdu do lpoolu na Sparticku a byl to strasnej problem ze tu je takovej topic
a na potreti to, ze byli vytvoeni nove pravidla, ve kterych je obsazeno velmi vtipne pravidlo ze je zakazane mluvit o praci moderatoru pod pohruzkou trestu (ano spravne, takze ted porusujeme pravidla :p jestli tedy plati, kdyz jiny mod priznal ze ty pravidla nikdo neschvaloval krom zajdaze)

tohle rozhodne nepovazuju za cokoliv, vsechno to byli mensi ci vetsi ulety, u kterejch by se ozvalo stejne lidi at uz by to udelal mod zajdaz a nebo treba moderator ataner....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
zajdaz

Post by zajdaz »

Tak tedy jsem se po době odvážil podívat opět do tohoto tématu a nakonec se i rozhodl přihodit pár mých komentářů a názorů.

K vyjádření Foxira... působí na mě dost rozporuplně. Bez urážky, ale dle mého názoru odemknutí tohoto tématu jako ukázku svého přehledu na fóru bylo způsobeno tím, že mu někdo z "utlačovaných" brečel do pošty, jinak by si toho nejspíše ani nevšiml a to ani nových pravidel. Pokud to bylo jinak, tak sorry, je to jen můj názor. Dále bych to okomentoval mými slovy asi tak, že kromě českých soutěží a svého turnaje sem tam sleduje i ostatní sekce, ale pokud se někde jede off-topic nebo je jiný bordel, tak s tím nic nedělá, pravidla nepotřebuje a jsou mu k smíchu, ale když už je někdo mění, tak je musí schválit, jinak je zle.

Doposud mi nikdo nenapsal, co by konkrétně chtěl v pravidlech změnit, co by upravil, zrušil atd. všichni jen žvaní. Nikdo žádnou konstruktivní oponenturu k pravidlům nenapsal a já je klidně obhájím nebo uznám, že to prostě je zbytečný atd.

K tomu co na mě pořád frankie vytahuje z minulosti už se vyjadřovat nebudu, vyjádřil jsem se k tomu už tehdy a opakovat se nebudu. Stálo to vždy hodně vysvětlování a nabízel jsem i omluvu... nic z toho ho nezajímá a pořád jede jak zaseknutý gramofon svoji písničku. Názor proti názoru a soudce tu není, aby to rozsoudil.

Závěrem doufám, že zase nerozpoutám nějakou plamenou diskuzi.
Foxir

Post by Foxir »

Já se s Tebou hádat nehodlám, jen laskavě prezentuj uveřejněná pravidla, dle mého stejně neplatná, jen za svou osobu a nepodepisuj tam všechny moderátory, když jsi ani neuznal za vhodné s nimi toto prodiskutovat. Tvoje výpady ohledně mého nicnedělání co se moderátorské práce týče, nebudu komentovat vůbec. Snad jen, že méně je opravdu někdy více... Ale každý máme evidentně na práci moderátora jiný názor.
ale pokud se někde jede off-topic nebo je jiný bordel, tak s tím nic nedělá
Ano, nedělá, protože mu třeba nepřijde tak strašidelný hrdelní zločin si občas zaofftopicovat nebo si pod slovem "bordel" představuje něco úplně jiného. Fórum stejně využívá jen zlomek Čechoslováků, skoro všichni se známe pomalu osobně, tak proč se navzájem věčně buzerovat...
pravidla nepotřebuje a jsou mu k smíchu, ale když už je někdo mění, tak je musí schválit
Ano, jsem pro, aby tu žádná pravidla nebyla, vyjma obecných pravidel slušného chování atp. U "Tvých" pravidel nejde o to, že jsem je já nebo někdo jiný neschválil, ale o to, že sis je prostě sám sestavil a nás pod ně podepsal... Nevím, čím sis vysloužil funkci hlavního nebo jediného českého moderátora, ale asi Ti funkce přerostla přes hlavu a máš pocit neomezeného vládce... Možná je změna opravdu na místě.
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
zajdaz

Post by zajdaz »

Na tvoje přání jsem změnil "podepsané" moderátory. Mě spíše připadá, že tím, že jsem to s tebou neprodiskutoval jsem znevážil tvou pozici "otce" české komunity, což jako vůdce smečky nemůžeš připustit. Jak píšeš, každý máme evidentně jiný názor na (ne)moderování. Ale neměj mi to za zlý, když prostě o tobě vůbec nevím, že existuješ, a ty pravidla jsem potřeboval jen rychle doplnit o dva důležité dodatky, neboť situace tady byla otřesná. Když vezmu v úvahu, že schvalování těch minulých trvalo dřívějším moderátorům minimálně víc jak půl roku (!) a až na moje několikáté urgování. Navíc jak už jsem psal, jsou to ty původní schválené doplněná o dva dodatky, které zakazují VEŘEJNOU diskuzi o rozhodnutí moderátorů a upřesnění zakládání témat a diskuze. Důvody zavedení těchto dodatků už jsem psal dříve.

Nicméně pokud by jsi si přál, aby byly pravidla úplně zrušeny a trestalo se pouze neslušné chování a simi8 s tím bude souhlasit, tak v tom nevidím problém. Ale pak nemusíme mít 3 moderátory, ale bohatě postačí jeden aktivní.
jancarik

Post by jancarik »

zajdaz wrote: Ale pak nemusíme mít 3 moderátory, ale bohatě postačí jeden aktivní.
tak doufam ze to nebudes ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Foxir

Post by Foxir »

zajdaz wrote:Na tvoje přání jsem změnil "podepsané" moderátory. Mě spíše připadá, že tím, že jsem to s tebou neprodiskutoval jsem znevážil tvou pozici "otce" české komunity, což jako vůdce smečky nemůžeš připustit. Jak píšeš, každý máme evidentně jiný názor na (ne)moderování. Ale neměj mi to za zlý, když prostě o tobě vůbec nevím, že existuješ, a ty pravidla jsem potřeboval jen rychle doplnit o dva důležité dodatky, neboť situace tady byla otřesná. Když vezmu v úvahu, že schvalování těch minulých trvalo dřívějším moderátorům minimálně víc jak půl roku (!) a až na moje několikáté urgování. Navíc jak už jsem psal, jsou to ty původní schválené doplněná o dva dodatky, které zakazují VEŘEJNOU diskuzi o rozhodnutí moderátorů a upřesnění zakládání témat a diskuze. Důvody zavedení těchto dodatků už jsem psal dříve.

Nicméně pokud by jsi si přál, aby byly pravidla úplně zrušeny a trestalo se pouze neslušné chování a simi8 s tím bude souhlasit, tak v tom nevidím problém. Ale pak nemusíme mít 3 moderátory, ale bohatě postačí jeden aktivní.
Snižuješ k argumentaci, kterou, při své inteligenci, nemáš zapotřebí. Ta přísluší ješitným dementům mého ražení.
Otřesnou situaci, kterou zmiňuješ, jsi spoluzapříčinil i Ty.
A ohledně "zavedení" jednoho moderátora pro celou československou sekci? Asi to byl pokus o vtip. Nevím, zda si pamatuješ na doby, kdy probíhal boj o další české moderátory a sekce fóra navíc. A teď bychom to vše měli jen tak hodit do hajzlu? (omlouvám se, pokud jsem porušil některý z paragrafů).
Jako moderátor určitě umíš zjistit, kdo z Čechů působí ve stejné funkci, takže argument, že o mně nevíš, prostě neobstojí... Psal jsem Ti už několikrát, že moje moderátorská aktivita není poměřitelná počtem nasraných manažerů nebo smazaných či uzamčených topiců a ani nemám v úmyslu s Tebou v uvedeném soutěžit.
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
léblík

Post by léblík »

jancarik wrote:
zajdaz wrote: Ale pak nemusíme mít 3 moderátory, ale bohatě postačí jeden aktivní.
tak doufam ze to nebudes ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aspon,že nejsem první kdo to napsal... :mrgreen: Jinak změna by byla na místě...!!!
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
palo

Post by palo »

Absolutně souhlasím s Foxirem že příliš mnoho pravidel je spíš na škodu.Je to diskusní fórum,tak diskutujme a nepřemýšlejme,jestli jsme to třeba neměli radši napsat někam jinam,nebo jestli jsme něco neporušili.Určovat,co je OT,bude vždycky relativní.Kdyby se to bralo doslova,pak jsou tu OT dvě třetiny příspěvků...
Myslím,že by stačily běžné pravidla,které by se daly poměrně snadno pohlídat - samozřejmě nějaké pravidla slušnosti,rasismus,vulgarita,tak jak je to běžné na jiných diskuzích.Zákaz at už oprávněné nebo neoprávněné (slušné) kritiky moderátora taky trochu zavání totalitou...
Počet moderátorů bych rozhodně nesnižoval,a když už "nová pravidla",měli by je konzultovat a shodnout se na nich všichni.Když to vezmu ad absurdum,co když si třeba moderátor vydá pravidlo,že v rámci ochrany jazyka se budou mazat příspěvky s pravopisnými chybami... :wink: Někdy je míň víc.
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”