= = Translations = =

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

X-Tenzo wrote:to by mu klesla moralka ja uz ho tam necham kdyz nikdo neda nabidku tak potom na tebe pockam

???????

And can someone please translate this?

There is someone else who's gonna offer at your player. Can you please accept the offer tomorrow after 22:00? you can sell the player to him, it's no problem.

So, can you please accept the offer after 22:00 tomorrow?

Thanks
His morale could decrease. Therefore I will leave him at the transfer market and if nobody give an offer then I wait for your offer

???????

Nìkdo by dal na tvého hráèe nabídku. Mohl bys, prosím, akceptovat nabídku zítra po 22:00? Hráèe mu mùžeš bez problémù prodat.
X-Tenzo

Post by X-Tenzo »

Thanks. :wink:
Wanted: Youthplayers, Hiddenskill and mainskills minimum 280 together, aggression <20%
Image
X-Tenzo

Post by X-Tenzo »

Sorry for all the messages, but it's important and the gut I have contact with doesn't speak English.

a kolik me za neho das?
Wanted: Youthplayers, Hiddenskill and mainskills minimum 280 together, aggression <20%
Image
alonzo1977
Team Manager

prosim o preklad prosimm

Post by alonzo1977 »

Ziadam vas o udanie dvododu preco bol moj tym zablokovany aspon ja neviem o nicom takom aby som porusil pravidla soccerprojectu jetu mozno dvovod za podozrenie uskutocneie prestupu hraca vlad tonkovic ale toje bezny prestup ja som si nanho podal ponuku a cakal som nan no a ze manazer vlad tonkovica to prijal ja zato nemozem a preto ziadam o vratenie mojho tymu . mislite si ze ja bi som podvadzal aj platil si clenstvo v spfa z mojej kreditky niesom (blazon ) a teraz sa pytate preco som napisal prave prevdepodobny dvovod vlad tonkovic zhodov okolnosti vcera mi pisal dalsi serif dardar3 alebo ako sa vola . ja fakt nemam nic z tymto a uprimne vas ziadam o vratenie tymu .neviem ci kazdy manager dostava ban za predcastne ukoncenie prestupu si mislim ze nie tak preco som ho dostal ja ved ja som sito nemohol potvrdit sam niesom vlastnik ziadneho ineho tymu na soccer projecte a cosa tyka ceny za vlad tonkovic ak bi bola cena vysia ako 320,000, euro urcite bisom siju podal ja uz fakt nechapem preco tolko rozruchu okolo toho kludne ak sa tyka toho zoberte siho naspat mam na misli toho hraca a vradte mi tych 320,000 euro a ideme dalej ale ak to nieje preto tak uz fakt neviem proco som dostal ten ban a dufam ze sa dockam konecne aj neakych dvovodov dakujem manager pivarnik

Tym……fc sekcov

Manager… pivarnik
povazujte tento moj list ako cestne prehlasenie dakujem pivarnik manager tymu fc sekcov
oslicek

Post by oslicek »

X-Tenzo wrote:Sorry for all the messages, but it's important and the gut I have contact with doesn't speak English.

a kolik me za neho das?
How much are you gonna pay for him?
alonzo1977
Team Manager

poprosim o preklad

Post by alonzo1977 »

mam este realnu sancu o vratenie tymu alebo nie ?
hannibal
Team President

Post by hannibal »

I got this message:

když mi daš 2500000 tak je tvuj hned

Can someone please translate? Thanx
I love it when a plan comes together.
Image
Woko

Post by Woko »

hannibal wrote:I got this message:

když mi daš 2500000 tak je tvuj hned

Can someone please translate? Thanx
I you give me 2,5M, he´s yours immediately...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Ugochukwu
Team Manager

Re: prosim o preklad prosimm

Post by Ugochukwu »

alonzo1977 wrote:Ziadam vas o udanie dvododu preco bol moj tym zablokovany aspon ja neviem o nicom takom aby som porusil pravidla soccerprojectu jetu mozno dvovod za podozrenie uskutocneie prestupu hraca vlad tonkovic ale toje bezny prestup ja som si nanho podal ponuku a cakal som nan no a ze manazer vlad tonkovica to prijal ja zato nemozem a preto ziadam o vratenie mojho tymu . mislite si ze ja bi som podvadzal aj platil si clenstvo v spfa z mojej kreditky niesom (blazon ) a teraz sa pytate preco som napisal prave prevdepodobny dvovod vlad tonkovic zhodov okolnosti vcera mi pisal dalsi serif dardar3 alebo ako sa vola . ja fakt nemam nic z tymto a uprimne vas ziadam o vratenie tymu .neviem ci kazdy manager dostava ban za predcastne ukoncenie prestupu si mislim ze nie tak preco som ho dostal ja ved ja som sito nemohol potvrdit sam niesom vlastnik ziadneho ineho tymu na soccer projecte a cosa tyka ceny za vlad tonkovic ak bi bola cena vysia ako 320,000, euro urcite bisom siju podal ja uz fakt nechapem preco tolko rozruchu okolo toho kludne ak sa tyka toho zoberte siho naspat mam na misli toho hraca a vradte mi tych 320,000 euro a ideme dalej ale ak to nieje preto tak uz fakt neviem proco som dostal ten ban a dufam ze sa dockam konecne aj neakych dvovodov dakujem manager pivarnik

Tym……fc sekcov

Manager… pivarnik
povazujte tento moj list ako cestne prehlasenie dakujem pivarnik manager tymu fc sekcov
za 1. tady se resi pouze preklady. za 2, nejsem si jistej ale myslim si ze ban se neresi na forum.

musis napsat serifum mail. a pak cekat az te odpovi. nekdy to trva dlouho +- tyden i 14dny. nez se ozvou.
ale jestli ti zablokovali ucet, tak urco meli nejaky duvod. ve vecina pripadu, kdyz nekdo podvadi. to znamena..divny prestupy.. hrac ktery za to nestoji koupis nebo prodas za velke penize nebo na opak hrac ktery je dost dobry koupis strsane levne. atd. tech duvodu je vic ale divny prestupy jsou vedcina.
Jestli vis ze jsi podvadel, tak si na ten tym vykasli a zacni znova..tentokrat bez podvadeni.
jesli vis ze jsi nepodvadel tak napis serifum mail a poradne jim vysvetli situace a pak mozna neco vyjednas ale..muzu ti rict ze jakmile ti bloknou ucet na soccerproject tak sanci ze ten tym dostanez zpet je opravdu minimalni. Ja osbne ti muzu rict muj nazor a to je ten ze ten tym uz nebudes mit. takze zaloz si jiny tym a popros vedeni aby ti prehrali SPFA co mas na ten zablokovany ucet a ze zacnes od zacatku.
tohle ti spis projde nez to ze ti tym odbloknou. mno nevim
Last edited by Ugochukwu on Mon Feb 25, 2008 9:13 pm, edited 1 time in total.
Ugochukwu
Team Manager

Re: poprosim o preklad

Post by Ugochukwu »

alonzo1977 wrote:mam este realnu sancu o vratenie tymu alebo nie ?
za 1. tady se resi pouze preklady. za 2, nejsem si jistej ale myslim si ze ban se neresi na forum.

musis napsat serifum mail. a pak cekat az te odpovi. nekdy to trva dlouho +- tyden i 14dny. nez se ozvou.
ale jestli ti zablokovali ucet, tak urco meli nejaky duvod. ve vecina pripadu, kdyz nekdo podvadi. to znamena..divny prestupy.. hrac ktery za to nestoji koupis nebo prodas za velke penize nebo na opak hrac ktery je dost dobry koupis strsane levne. atd. tech duvodu je vic ale divny prestupy jsou vedcina.
Jestli vis ze jsi podvadel, tak si na ten tym vykasli a zacni znova..tentokrat bez podvadeni.
jesli vis ze jsi nepodvadel tak napis serifum mail a poradne jim vysvetli situace a pak mozna neco vyjednas ale..muzu ti rict ze jakmile ti bloknou ucet na soccerproject tak sanci ze ten tym dostanez zpet je opravdu minimalni. Ja osbne ti muzu rict muj nazor a to je ten ze ten tym uz nebudes mit. takze zaloz si jiny tym a popros vedeni aby ti prehrali SPFA co mas na ten zablokovany ucet a ze zacnes od zacatku.
tohle ti spis projde nez to ze ti tym odbloknou. mno nevim
alonzo1977
Team Manager

Post by alonzo1977 »

nazdar kamarad mozem ta poziadat o laskavost?

mam uz novy tym a chcel bi som ta poprosit o preklad pre zmenu spfa clenstva z tymu fc sekcov na fc tatran presov manager pivarnik2

neviem cisa to da ale skusim
Ugochukwu
Team Manager

Post by Ugochukwu »

alonzo1977 wrote:nazdar kamarad mozem ta poziadat o laskavost?

mam uz novy tym a chcel bi som ta poprosit o preklad pre zmenu spfa clenstva z tymu fc sekcov na fc tatran presov manager pivarnik2

neviem cisa to da ale skusim
Napis to hraci Sjarel. uz si nepamatuji jeho mail ale nekde na forum to najdes (anglicky forum) jinak hraje A Divize tak ho muzes kontaktovat ve hre. Otazka je, jestli odpovi ponevac toho ma opravdu hodne na prace.

Hi,
Please i need help. I was banned. I have written to the sheriffs but no reply yet.
I enjoy playing soccerproject alot and wish to continue. I have decided to start afresh with
a new team. I had spfa in the banned team and will like to ask
if my spfa can be transfered to my new team.
Banned Team name is ...... fc sekcov
New team name is............. fc tatran presov
Manager............................... pivarnik2
Thanx alot for your help.
alonzo1977
Team Manager

poprosim o preklad

Post by alonzo1977 »

No repley yet? I've send you a few messages last days.....
Ugochukwu
Team Manager

Post by Ugochukwu »

ja jsem protebe psal...

Ahoj mam problem. blokli mi ucet.
zminil jsem ze jsi napsal serifum a nedostal jsi odpoved.
ze ti soccerproject bavi a rad by jsi pokracoval ve hre.
Rozhodl jsi zacit z novu s novym tymem. ze jsi spfa mel v tom zablokovanim uctu a ptas ze zda by bylo mozny nahrat spfa z tveho blokovane uctu do nove zalozene tym.

on pise..... nedostal odpoved? vzdyt jsem ti psal par zprav posledni dny!
alonzo1977
Team Manager

kto prelozi premna?

Post by alonzo1977 »

ako ze som ti neodpisal ved stale ti pisem ze nic stym prestupom ohladom vlad tonkovic nemam ja som nikdy nemal dva tymy na soccerproject.com .a ako ste pisaly ze toje moj klonovany tym tak vas ubezpecujem ze ozaj namam ale uz mam novy tym ale ak sa rozhodnes
mi vratit moj tym slubujem ti ze na novy tym fc tatran presov sa uz neprihlasim ale budem cakat na tvoju odpoved ci mi vratis tym alebo nie
ak ano splnim to co som spominal skvor ohladom noveho tymu abi som neporusil pravidla . ja radsej budem ak dostanem spat moj stary fc sekcov pracoval som nanom 6 mesiacov a ako mi spominal dardar 3 serif ze oba tymy mali rovnake heslo ja fakt zato nemozem ved tuto hru hraje 30,000 ludi a verim tomu ze nahoda sa mohla stat lebo ja nemam iny tym
ale ty vobec nepozeras ze ja mam inu IP ADRESU ale teraz to je uz jedno
verim ze si spravodivy a ze rozhodnes spravne dakujem

tie preklady prekladaju managery z fora premna
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”