alonzo1977 wrote:Ziadam vas o udanie dvododu preco bol moj tym zablokovany aspon ja neviem o nicom takom aby som porusil pravidla soccerprojectu jetu mozno dvovod za podozrenie uskutocneie prestupu hraca vlad tonkovic ale toje bezny prestup ja som si nanho podal ponuku a cakal som nan no a ze manazer vlad tonkovica to prijal ja zato nemozem a preto ziadam o vratenie mojho tymu . mislite si ze ja bi som podvadzal aj platil si clenstvo v spfa z mojej kreditky niesom (blazon ) a teraz sa pytate preco som napisal prave prevdepodobny dvovod vlad tonkovic zhodov okolnosti vcera mi pisal dalsi serif dardar3 alebo ako sa vola . ja fakt nemam nic z tymto a uprimne vas ziadam o vratenie tymu .neviem ci kazdy manager dostava ban za predcastne ukoncenie prestupu si mislim ze nie tak preco som ho dostal ja ved ja som sito nemohol potvrdit sam niesom vlastnik ziadneho ineho tymu na soccer projecte a cosa tyka ceny za vlad tonkovic ak bi bola cena vysia ako 320,000, euro urcite bisom siju podal ja uz fakt nechapem preco tolko rozruchu okolo toho kludne ak sa tyka toho zoberte siho naspat mam na misli toho hraca a vradte mi tych 320,000 euro a ideme dalej ale ak to nieje preto tak uz fakt neviem proco som dostal ten ban a dufam ze sa dockam konecne aj neakych dvovodov dakujem manager pivarnik
Tym……fc sekcov
Manager… pivarnik
povazujte tento moj list ako cestne prehlasenie dakujem pivarnik manager tymu fc sekcov
za 1. tady se resi pouze preklady. za 2, nejsem si jistej ale myslim si ze ban se neresi na forum.
musis napsat serifum mail. a pak cekat az te odpovi. nekdy to trva dlouho +- tyden i 14dny. nez se ozvou.
ale jestli ti zablokovali ucet, tak urco meli nejaky duvod. ve vecina pripadu, kdyz nekdo podvadi. to znamena..divny prestupy.. hrac ktery za to nestoji koupis nebo prodas za velke penize nebo na opak hrac ktery je dost dobry koupis strsane levne. atd. tech duvodu je vic ale divny prestupy jsou vedcina.
Jestli vis ze jsi podvadel, tak si na ten tym vykasli a zacni znova..tentokrat bez podvadeni.
jesli vis ze jsi nepodvadel tak napis serifum mail a poradne jim vysvetli situace a pak mozna neco vyjednas ale..muzu ti rict ze jakmile ti bloknou ucet na soccerproject tak sanci ze ten tym dostanez zpet je opravdu minimalni. Ja osbne ti muzu rict muj nazor a to je ten ze ten tym uz nebudes mit. takze zaloz si jiny tym a popros vedeni aby ti prehrali SPFA co mas na ten zablokovany ucet a ze zacnes od zacatku.
tohle ti spis projde nez to ze ti tym odbloknou. mno nevim