Teï je blbá doba, ale po Novém roce bych klidnì zaèal plánovat nìco na jaro... vìøím, že nám pøíští rok už nìco vyjde:)
Moderator: Czech Moderators
obèas se koukni na datum, kdy je pøíspìvek napsanej... Ten sraz padl, když já teprv zaèínal...berby0 wrote:caw lidi.
To me sere je mi teprv 13![]()
![]()
takze asi nemuzu a sem az z jihlavy takze to je dost daleko skoro 300kilaku do LBC.
a jeste neco asi pred tydnem se mi o tom zdalo![]()
![]()
![]()
jak tam je nakej sraz na nakym vlakaci a neco se tam keca
![]()
![]()
njn tak to je nahovno ze mi je 13ani by mi nenalili![]()
ja to vim ale i takWoko wrote:obèas se koukni na datum, kdy je pøíspìvek napsanej... Ten sraz padl, když já teprv zaèínal...berby0 wrote:caw lidi.
To me sere je mi teprv 13![]()
![]()
takze asi nemuzu a sem az z jihlavy takze to je dost daleko skoro 300kilaku do LBC.
a jeste neco asi pred tydnem se mi o tom zdalo![]()
![]()
![]()
jak tam je nakej sraz na nakym vlakaci a neco se tam keca
![]()
![]()
njn tak to je nahovno ze mi je 13ani by mi nenalili![]()
Veï v patrnosti a hlavnì pøijïKlitor wrote:vedu to v patrnosti
jo jmenovky není špatnej nápadFoxir wrote:Veï v patrnosti a hlavnì pøijïKlitor wrote:vedu to v patrnosti
Jinak by nebylo od vìci, kdyby si každý úèastník opatøil jmenovku (buï jen pøezdívka z SP nebo pøezdívka + skuteèné køestní jméno), a se tam stále nemusíme oslovovat pouze 'pane manažere'
Dobrá, jmenovky nasadíme až po cca hodinì. Do té doby 'pane manažere'Klitor wrote: jo jmenovky není špatnej nápadale nechat si øíkat pane manažere taky nezní zle
Cílem pražského srazu je dát dohromady vìtší bandu lidí a pøedjednat poøádný celorepublikový sraz v nìjaké 'neutrální zónì'. I když ve Tvém pøípadì to asi nic neøešíYamagara no Miharu wrote:a kdo ma do Prahy daleko, muzem treba ve stejny den (aby to nekomu nebylo lito, ze si nekde srazujou) udelat sraz ve Wuhanu