Moc pekny, ten Ike v dresu je kouzelnej. Akorat bych mel jenom malou prosbu na zmenu fontu v datu 2007 na stejny font jakym je napsano EEteam.
Edit. Tak jsem si jeste vsiml, ze nemas EEteam napsany dohromady, tak jestli bych jeste mohl mit jednu malinkatou prosbu...
Last edited by EEcko on Sat Oct 06, 2007 6:30 pm, edited 1 time in total.
ahoj, no chtel bych te taky poprosit o nejake logo, mno chtel bych, aby to vzhledem k nazvu tymu FC Zeleny balet melo jako tymove barvy zelenou a bilou (ta se k povinne zelene hodi asi nejlepe), symbol asi lev nebo nejaka podobna selma, tvar nejlepe kruh, ale kdyby ti to nejak nevychazelo muze byt jakykoli jiny, a jeste by bylo dobry kdyby v tom nejak bylo zakomponovano jmeno klubu a rok 1991, dik moc.
FC Zelený balet:
17.sezona H.483 7. - asi jen poslednich 5 zapasu
18.sezona H.483 3. - na score
19.sezona H.483 1. - jedna prohra
20.sezona G.161
EEcko wrote:Akorat bych mel jenom malou prosbu na zmenu fontu v datu 2007 na stejny font jakym je napsano EEteam.
Edit. Tak jsem si jeste vsiml, ze nemas EEteam napsany dohromady, tak jestli bych jeste mohl mit jednu malinkatou prosbu...
Neudìlal by mi nìkdo prosím logo.
Barva: hlavnì modra, dotoho žlutá a muže být i trochu èerné a bílé.
Znak: Lev co mám v avataru
Tvar: Je mi to docela jedno ale asi erb
Díky moc
zdar, chtìl bych tì taky poprosit o logo, zkus to nìjak propojit s barvama spartièky, mìlo by tam být jméno týmu (ac misutka prague) a datum založení 16.9.2006. Tvar nechám na tobì...(nejlepší by byl asi erb, popø. dres zezadu)