lool ty lamer to stare som si robil sam sak mozno tu este niekde je ale toto nove mi robil christoprd sak aj etbe som kedysi robil to makov
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Ahoj,ak by som mohol tak tiez by som chcel poziadat o nove logo.Pockam si rad.
Malo by tam byt:
1)Farby by mali byt cervene a zlte viac cervenej.
2)Napis by mal byt v strede nazov tymu Fc Ewans Bristol
3)Symbol by mohol byt kludne aj nejaky z realneho futbalu.Ako napr. maju niektore tymy.Je to na tebe.A po okrajoch by mali byt 2 futbalove lopty.Ako vsade...
Dakujem ti pekne...
vitos-mahdalos wrote:taky bych tì poprosil o logo.
požadavky: tvar erbu, barvy èerná a bílá ale to je jedno jaká (když nebude bílá neva), nìjaký zýklad tak tøeba nìjaký ènský drak ale pokud nebude nefa. P.S. klidnì si pohrej se svou fantazií dík. A jmeno tymu??? FC Vinohrady
Bilou jsem nahradil modrou, kvuli jasu. Doufam, ze to nevadi. Stejne to vypyada lip s modrou
Evandro Adauto wrote:lool ty lamer to stare som si robil sam sak mozno tu este niekde je ale toto nove mi robil christoprd sak aj etbe som kedysi robil to makov
ale ty si mi hovoril ze to co mas teraz ze si si urobil
Tak i já se pøidám do zástupu žadatelù... moje požadavky jsou docela jednoduchý, tvar nechám na tobì. Mìlo by to mít alkoholovej motiv, barvy: èerná a zlatá. Tým FC Alkoholicks
kofi wrote:Tak i já se pøidám do zástupu žadatelù... moje požadavky jsou docela jednoduchý, tvar nechám na tobì. Mìlo by to mít alkoholovej motiv, barvy: èerná a zlatá. Tým FC Alkoholicks
Evandro Adauto wrote:lool ty lamer to stare som si robil sam sak mozno tu este niekde je ale toto nove mi robil christoprd sak aj etbe som kedysi robil to makov
hh to som ti nidky nevravel enviem o com tocis si pametam asi tri tyzdne dozadu som ti vravel zecem nove lebo to co mam sa mi uz nepaci ...
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
kofi wrote:Tak i já se pøidám do zástupu žadatelù... moje požadavky jsou docela jednoduchý, tvar nechám na tobì. Mìlo by to mít alkoholovej motiv, barvy: èerná a zlatá. Tým FC Alkoholicks
hh to som ti nidky nevravel enviem o com tocis si pametam asi tri tyzdne dozadu som ti vravel zecem nove lebo to co mam sa mi uz nepaci ...