teď to vypadá, že mu dost závidíš místo abys mu to přál......Hadis wrote:nechval dne pře večerem.Ataner wrote:Je to bombarďák a ten zápas byl totálně jeho..klobouk dolů jak se chytil..tomkycz wrote:tak Hertl zatím jede. Ten čtvrtý gól byl parádní
Sice tam teď řádí, ale pokud si tu fazónu neudrží......
Mu do prdele lést nemusíš, on sem nechodí
Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
Re: Tlachárna

-
Hadis
- Member of the Soccer Project Association
Raduuza wrote:
teď to vypadá, že mu dost závidíš místo abys mu to přál......
Já mu fandím, líbí se mi jak hraje, s tím že odešel do NHL před touto sezónou jsem nesouhlasil, měl jsem stejnej názor jako Růža, ale šel tam, tak ať bojuje.
To, že vlítl do sezóny fantastisky je super, ale NHL se hraje na 82 zápasů plus play-off, až odehraje cca 60 zápasů a bude mít průměr 1 bod / 0,75 bodu na zápas, můžeme tu onanovat nad jeho fazónou a rozhodnutím, že udělal dobře !
Do té doby bych se těch oslavných komentářů zdržel......
Ti stejní lidi, co ho teď vynáší do nebes ho za měsíc budou posílat do pekel, jak hraje špatně ( což bych mu nepřál pochopitelně
AC Had Bozak
jsem nevěděla,že ti ke vzrušení stačí tohleHadis wrote:..., můžeme tu onanovat nad jeho fazónou a rozhodnutím, že udělal dobře !

-
palo
V pondělí v TV naprostý trhák - šlágr 2.ligy Zlín - Táborsko.Věřím že celá republika je z toho u vytržení a koláče sledovanosti budou trhat rekordy !!! 

-
Hadis
jestli sis nevšimla, tak já tu neonanuju nad tím, jak vlítl do NHLRaduuza wrote:jsem nevěděla,že ti ke vzrušení stačí tohleHadis wrote:..., můžeme tu onanovat nad jeho fazónou a rozhodnutím, že udělal dobře !
![]()
AC Had Bozak
však já vím, že ne ted, ale pak to budeš dělatHadis wrote:jestli sis nevšimla, tak já tu neonanuju nad tím, jak vlítl do NHLRaduuza wrote:jsem nevěděla,že ti ke vzrušení stačí tohleHadis wrote:..., můžeme tu onanovat nad jeho fazónou a rozhodnutím, že udělal dobře !
![]()

-
pupajdi13
nádhera,ted jsem na to koukal (ztráta pár dní kvuli práci)...je to kluk šikovnej slávistickej.tomkycz wrote:tak Hertl zatím jede. Ten čtvrtý gól byl parádní
poslední krásnej Hertlův gol : http://www.youtube.com/watch?v=2XwLs_ULR0o
sestřih celého zápasu,kde dal 4 goly : http://video.sharks.nhl.com/videocenter ... 44&lang=en
obojí stojí za shlédnutí, spousta krásnej golů.
Moji kluci se taky chytli (v nových dresech) a porazili doma Washington 2 : 1 - http://video.stars.nhl.com/videocenter/ ... 28&lang=en
-
Ataner
Tady aby se bál člověk něco napsat pokud to není podloženo statistikou za sezónu,hned je to onanie i když pouze na jeden večer..Hadis wrote:nechval dne pře večerem.Ataner wrote:Je to bombarďák a ten zápas byl totálně jeho..klobouk dolů jak se chytil..tomkycz wrote:tak Hertl zatím jede. Ten čtvrtý gól byl parádní
Sice tam teď řádí, ale pokud si tu fazónu neudrží......
Mu do prdele lést nemusíš, on sem nechodí
JPD - B.3
-
kopeckar
To víš, není to odchovanec toho "správného" pražského S.Ataner wrote:Tady aby se bál člověk něco napsat pokud to není podloženo statistikou za sezónu,hned je to onanie i když pouze na jeden večer..
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Hadis
Ataner wrote: Tady aby se bál člověk něco napsat pokud to není podloženo statistikou za sezónu,hned je to onanie i když pouze na jeden večer..
jednou pohár přeteče a vylije se
AC Had Bozak
-
Ataner
Jaký pohár zase..Hadis wrote:Ataner wrote: Tady aby se bál člověk něco napsat pokud to není podloženo statistikou za sezónu,hned je to onanie i když pouze na jeden večer..
jednou pohár přeteče a vylije se
JPD - B.3
-
frankie_doparoma
...pohar ritoalpinismu?;)
jinak hertl fakt paradne, videl jsem live (a mel vsazeno na san jose), takze dvojnasobne pekny
ale jak rikal hadis, dva povedeny zapasy jsou sice fajn zacatek, ale je to neco jako dobre ubehnout prvni kilak v maratonu.... ani by me neprekvapilo kdyby behem sezony sel nabrat formu na farmu, ale samozrejmne doufam ze mu to tam bude palit dal
jinak hertl fakt paradne, videl jsem live (a mel vsazeno na san jose), takze dvojnasobne pekny
ale jak rikal hadis, dva povedeny zapasy jsou sice fajn zacatek, ale je to neco jako dobre ubehnout prvni kilak v maratonu.... ani by me neprekvapilo kdyby behem sezony sel nabrat formu na farmu, ale samozrejmne doufam ze mu to tam bude palit dal
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Hadis
Asi tak nějak Frankiefrankie_doparoma wrote:...pohar ritoalpinismu?;)
Btw. ten hit co dostal ( následně ten magor dostal 3 zápasy ), byl jen logickým vyústěním toho jeho vstupu do soutěže
AC Had Bozak
-
Ataner
Pochválim a mažu,nepotřebuji psát dvoustránkové romány a ani na to nemám čas.Co mám psát když "supr zápas" nebo "pěkná práce" ti přijde jako řiťolezectví...mám své příspěvky snad odeslat na předschválení,rozebírám tady snad já vaše slávisticko - sparťanské plkáníHadis wrote: Asi tak nějak Frankie
Mám dopsat jako že ten záložník to po celou dobu až do vyloučení to dobře strkal po lajně..nebo že toho či onoho byl útok daleko před ostatníma a proto divize dopadla tak jak dopadla..co ti přijde jako řiťolezectví..
Last edited by Ataner on Sat Oct 12, 2013 8:30 pm, edited 2 times in total.
JPD - B.3
-
frankie_doparoma