a btw. kdyby si aspon napsal ze uz TO TADY neditujes, ale ty napises ze uz MI TO neditujes....

Moderator: Czech Moderators
Ty tu komentuj co chceš,návážej se do koho chceš..jsi mi totálně u panáčku i Tvé slavné rádoby chytré názory na cokoliv..frankie_doparoma wrote: ps2; ja bejt na tvym miste (a vyclenit si teda ten cas na to kterej nemam ), tak by me spis zajimala teze o tom poharu celkove a neresil bych jen tu posledni kapku, ta vetsinou bejva nepodstatna...
what?!pak tady každej rád napíše abys mu zase dal vědět že žiješ a čekáš na příležitost...
A ten pohár jsi vyvodil z čeho..že jsem pouze napsal citaci pod tomkyczovo příspěvěk ohledně Hertla..frankie_doparoma wrote:.. jen jsem si tipnul o jakej jde pohar a pak jsem si dovolil okomentovat atanerovu reakci
ne, z toho vubec, ani mi to v tomhle pripade tak neprislo. svuj odhad jsem zalozil na tvym chovanim celkove, ktere mi casto prijde jako vlezdoprdelnicke... ...a tak kdyz byla rec o poharu a ty ses divil jaky, tak jsem si to tipnul o jaky se jedna, thats all...Ataner wrote:A ten pohár jsi vyvodil z čeho..že jsem pouze napsal citaci pod tomkyczovo příspěvěk ohledně Hertla..to jo ty vole to jsem posral..
To jsem tedy rád za tvůj skvělý souhrn..frankie_doparoma wrote:je to muj dlouhodoby dojem
jinak z ceho jsem to vydedukoval? kdyby si se jen zeptal, tak bych ti mozna i odpovedel
odpoved zbytecna
jo a btw. to si napsal ty :p
"vem"? ja nikoho v naruci nedrzim a nerikam mu co ma a co nema delat...Ataner wrote:Ale jo vem ho taky..když už tak už..frankie_doparoma wrote:predchvili si psal at to dem zasirat jinam
zasiras to dal ajeste zves dalsi ucastniky?
seriously?