TIPLIGA - ...the end...
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: TIPLIGA III. - kolo před koncem jde do vedení Draha !!!
Boj o titul už neovlivní žádná bonusovka,protože všichni (i jen teoretičtí) aspiranti na vítězství ji mají pro poslední kolo tiplou stejně.Před dnešními zápasy je stav 1.Draha 269 bodů,2.acskncl 266 bodů.V případě bodové shody by titul získal Draha.
Co napoví dnešek ???
Co napoví dnešek ???

Poslední zápasy budou zajímavý, je to o jednom přesným výsledku, celkově mě překvapuje, že celý půl rok tipuju špatně, všechno mi utíká o gól v nastavení a podobně a stejně mám furt šanci na výhrupalo wrote:Boj o titul už neovlivní žádná bonusovka,protože všichni (i jen teoretičtí) aspiranti na vítězství ji mají pro poslední kolo tiplou stejně.Před dnešními zápasy je stav 1.Draha 269 bodů,2.acskncl 266 bodů.V případě bodové shody by titul získal Draha.
Co napoví dnešek ???

Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
-
Ono to bude asi tým, že tak nejak podobne tipujeme všetciDraha wrote:celkově mě překvapuje, že celý půl rok tipuju špatně, všechno mi utíká o gól v nastavení a podobně a stejně mám furt šanci na výhru

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
No za celý ročník mít 0,33 vyhraného kola...docela se stydimHippopotamus wrote:Ono to bude asi tým, že tak nejak podobne tipujeme všetciDraha wrote:celkově mě překvapuje, že celý půl rok tipuju špatně, všechno mi utíká o gól v nastavení a podobně a stejně mám furt šanci na výhru

-

palo wrote:Boj o titul už neovlivní žádná bonusovka,protože všichni (i jen teoretičtí) aspiranti na vítězství ji mají pro poslední kolo tiplou stejně.
Před dnešními zápasy měl ještě teoretickou šanci na žlutý trikot oslíček, který tipuje Liverpool

Jinak už po sobotě bylo jasné, že bílý trikot získá acskncl . Dále to vypadá takto:
Žlutý : Jak již palo napsal, Draha vede o 3 body, definitivně jasno může být už zítra, pokud City vyhrají u Lišek, Tipligu III vyhraje Draha
Modrý : Po dnešku mají kedul a acskncl 25 přesných výsledků, takže se rozhodně mezi nimi.
Oranžový: Zde je jasné, že 2,5 výhry budu mít já, Robi a palo, ostatní se už nám nemůžou ani vyrovnat. Já vypadávám ze hry díky svému postavení v celkovém pořadí, pokud zítra vyhrají City u Lišek 0:1, oranžový trikot definitivně získá palo.
Zelený: Tento trikot získá buď Panda Tessy anebo Draha, záležet bude jak dopadne Draha v bji o žlutý. tady se rozhodně až pozítří.
Červený: Pokud kedul trefí i oba zbývající zápasy, bude mít i červený trikot, jinak se rozhodne mezi oslíčkem a Radúzou, když to zítra dopadne 1:1, červený trikot získá oslíček, pokud jakkoliv jinak a pokud Liverpool nevyhraje 0:1, tak Radúza
Last edited by Azor on Mon Dec 28, 2015 10:44 pm, edited 2 times in total.
-
sakra,tomu říkám rozbor...
ale kedul ještě nemá modrý jistý,acskncl ještě může něco trefit...

Další dnešní bídu jsem přežil bez pohromy, dokonce jsem byl blíž k přesným výsledkům než mašina... navíc pokud tedy při stejném bodovém zisku vítězím já, tak stačí zítra jakékoliv vítězství Cityzens, pak budu mít náskok čtyři body a závěrečný zápas mě může mašina jen bodově dorovnat při přesném tipu 

A jo vlastně, sem to tak trochu překombinovalpalo wrote:sakra,tomu říkám rozbor...![]()

V celkovém pořadí jsou důležité bonusy, takže ano, pokud Lišky zítra prohrají máš to v kapseDraha wrote:Další dnešní bídu jsem přežil bez pohromy, dokonce jsem byl blíž k přesným výsledkům než mašina... navíc pokud tedy při stejném bodovém zisku vítězím já, tak stačí zítra jakékoliv vítězství Cityzens, pak budu mít náskok čtyři body a závěrečný zápas mě může mašina jen bodově dorovnat při přesném tipu

-
ne,bonusy v tom nehrají roliAzor wrote: V celkovém pořadí jsou důležité bonusy, takže ano, pokud Lišky zítra prohrají máš to v kapse
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3#p1581443

no tak trošku mě to překvapuje to moje postavení když sem mezi váma nováčkem
ale sem rád a doufám že z toho bude celkově 3.místo... 

Keďul
Bronzová bude Tessy, pando bojuuuuujkedul wrote:no tak trošku mě to překvapuje to moje postavení když sem mezi váma nováčkemale sem rád a doufám že z toho bude celkově 3.místo...

Aha, já sem se řídil dle 1.stranypalo wrote:ne,bonusy v tom nehrají roliAzor wrote: V celkovém pořadí jsou důležité bonusy, takže ano, pokud Lišky zítra prohrají máš to v kapse
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3#p1581443
A vzheledem k tomu, že acskncl měl žlutý trikot dlouho a Draha ho má po minulém kole vůbec poprvé, tak navrhuji, aby toto pravidlo (žlutý trikot bude i při shodě bodů v držení jednoho manažera,a sice toho,který byl výš postavený v žebříčku po předchozím kole ) se vyškrtlo pro příští Tipliypalo wrote: ...
TRIKOTY:
žlutý - celkové pořadí (součet bodů dosažených v jednotlivých kolech a bonusů)
...

-
Dnes ani Draha ani acskncl nebodovali,znamená to,že pokud zítra vyhraje Liverpool v Sunderlandu 2:1 bude vítězem Tipligy acskncl,při každém jiném výsledku získá titul Draha.

No, ono se taky může stát, že Sunderland v úplném závěru sníží na 1:2 a acsncl získá titul v posledním možném okamžikupalo wrote:Dnes ani Draha ani acskncl nebodovali,znamená to,že pokud zítra vyhraje Liverpool v Sunderlandu 2:1 bude vítězem Tipligy acskncl,při každém jiném výsledku získá titul Draha.