TIPLIGA - ...the end...

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: TIPLIGA III. - kolo před koncem jde do vedení Draha !!!

Post by palo »

Boj o titul už neovlivní žádná bonusovka,protože všichni (i jen teoretičtí) aspiranti na vítězství ji mají pro poslední kolo tiplou stejně.Před dnešními zápasy je stav 1.Draha 269 bodů,2.acskncl 266 bodů.V případě bodové shody by titul získal Draha.
Co napoví dnešek ???
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

palo wrote:Boj o titul už neovlivní žádná bonusovka,protože všichni (i jen teoretičtí) aspiranti na vítězství ji mají pro poslední kolo tiplou stejně.Před dnešními zápasy je stav 1.Draha 269 bodů,2.acskncl 266 bodů.V případě bodové shody by titul získal Draha.
Co napoví dnešek ???
Poslední zápasy budou zajímavý, je to o jednom přesným výsledku, celkově mě překvapuje, že celý půl rok tipuju špatně, všechno mi utíká o gól v nastavení a podobně a stejně mám furt šanci na výhru :)
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Draha wrote:celkově mě překvapuje, že celý půl rok tipuju špatně, všechno mi utíká o gól v nastavení a podobně a stejně mám furt šanci na výhru :)
Ono to bude asi tým, že tak nejak podobne tipujeme všetci :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Draha
Team President

Post by Draha »

Hippopotamus wrote:
Draha wrote:celkově mě překvapuje, že celý půl rok tipuju špatně, všechno mi utíká o gól v nastavení a podobně a stejně mám furt šanci na výhru :)
Ono to bude asi tým, že tak nejak podobne tipujeme všetci :mrgreen:
No za celý ročník mít 0,33 vyhraného kola...docela se stydim :oops: drží mě jen bonusovky :)
palo

Post by palo »

:arrow: - kedul dnes trefil 3 přesné výsledky ze 3 zápasů !!!

:arrow: - souboj o titul:
1.Draha 271 , 2.acskncl 268

Image
Image
Azor

Post by Azor »

palo wrote:Boj o titul už neovlivní žádná bonusovka,protože všichni (i jen teoretičtí) aspiranti na vítězství ji mají pro poslední kolo tiplou stejně.

Před dnešními zápasy měl ještě teoretickou šanci na žlutý trikot oslíček, který tipuje Liverpool :wink:
Jinak už po sobotě bylo jasné, že bílý trikot získá acskncl . Dále to vypadá takto:
Žlutý : Jak již palo napsal, Draha vede o 3 body, definitivně jasno může být už zítra, pokud City vyhrají u Lišek, Tipligu III vyhraje Draha
Modrý : Po dnešku mají kedul a acskncl 25 přesných výsledků, takže se rozhodně mezi nimi.
Oranžový: Zde je jasné, že 2,5 výhry budu mít já, Robi a palo, ostatní se už nám nemůžou ani vyrovnat. Já vypadávám ze hry díky svému postavení v celkovém pořadí, pokud zítra vyhrají City u Lišek 0:1, oranžový trikot definitivně získá palo.
Zelený: Tento trikot získá buď Panda Tessy anebo Draha, záležet bude jak dopadne Draha v bji o žlutý. tady se rozhodně až pozítří.
Červený: Pokud kedul trefí i oba zbývající zápasy, bude mít i červený trikot, jinak se rozhodne mezi oslíčkem a Radúzou, když to zítra dopadne 1:1, červený trikot získá oslíček, pokud jakkoliv jinak a pokud Liverpool nevyhraje 0:1, tak Radúza
Last edited by Azor on Mon Dec 28, 2015 10:44 pm, edited 2 times in total.
palo

Post by palo »

sakra,tomu říkám rozbor... :wink:
ale kedul ještě nemá modrý jistý,acskncl ještě může něco trefit...
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

Další dnešní bídu jsem přežil bez pohromy, dokonce jsem byl blíž k přesným výsledkům než mašina... navíc pokud tedy při stejném bodovém zisku vítězím já, tak stačí zítra jakékoliv vítězství Cityzens, pak budu mít náskok čtyři body a závěrečný zápas mě může mašina jen bodově dorovnat při přesném tipu :)
Azor

Post by Azor »

palo wrote:sakra,tomu říkám rozbor... :wink:
ale kedul ještě nemá modrý jistý,acskncl ještě může něco trefit...
A jo vlastně, sem to tak trochu překombinoval :lol:
Draha wrote:Další dnešní bídu jsem přežil bez pohromy, dokonce jsem byl blíž k přesným výsledkům než mašina... navíc pokud tedy při stejném bodovém zisku vítězím já, tak stačí zítra jakékoliv vítězství Cityzens, pak budu mít náskok čtyři body a závěrečný zápas mě může mašina jen bodově dorovnat při přesném tipu :)
V celkovém pořadí jsou důležité bonusy, takže ano, pokud Lišky zítra prohrají máš to v kapse :wink:
palo

Post by palo »

Azor wrote: V celkovém pořadí jsou důležité bonusy, takže ano, pokud Lišky zítra prohrají máš to v kapse :wink:
ne,bonusy v tom nehrají roli

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3#p1581443
Image
kedul
Assistant Manager

Post by kedul »

no tak trošku mě to překvapuje to moje postavení když sem mezi váma nováčkem :) ale sem rád a doufám že z toho bude celkově 3.místo... :roll:
Keďul
Draha
Team President

Post by Draha »

kedul wrote:no tak trošku mě to překvapuje to moje postavení když sem mezi váma nováčkem :) ale sem rád a doufám že z toho bude celkově 3.místo... :roll:
Bronzová bude Tessy, pando bojuuuuuj 8) :twisted:
Azor

Post by Azor »

palo wrote:
Azor wrote: V celkovém pořadí jsou důležité bonusy, takže ano, pokud Lišky zítra prohrají máš to v kapse :wink:
ne,bonusy v tom nehrají roli

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3#p1581443
Aha, já sem se řídil dle 1.strany
palo wrote: ...
TRIKOTY:
žlutý - celkové pořadí (součet bodů dosažených v jednotlivých kolech a bonusů)
...
A vzheledem k tomu, že acskncl měl žlutý trikot dlouho a Draha ho má po minulém kole vůbec poprvé, tak navrhuji, aby toto pravidlo (žlutý trikot bude i při shodě bodů v držení jednoho manažera,a sice toho,který byl výš postavený v žebříčku po předchozím kole ) se vyškrtlo pro příští Tipliy :wink:
palo

Post by palo »

Dnes ani Draha ani acskncl nebodovali,znamená to,že pokud zítra vyhraje Liverpool v Sunderlandu 2:1 bude vítězem Tipligy acskncl,při každém jiném výsledku získá titul Draha.
Image
Azor

Post by Azor »

palo wrote:Dnes ani Draha ani acskncl nebodovali,znamená to,že pokud zítra vyhraje Liverpool v Sunderlandu 2:1 bude vítězem Tipligy acskncl,při každém jiném výsledku získá titul Draha.
No, ono se taky může stát, že Sunderland v úplném závěru sníží na 1:2 a acsncl získá titul v posledním možném okamžiku :mrgreen:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”