Paul-X wrote:do fucka nešiel mi net a teraz pojde segra veèer budem robit loga
takže budu mít dneska malý logo??
no nieje to logo ale mne sa to páèi
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Já bych to bral, ale nešlo by to vlastnì z velkýho vzít toho tigra a udìlat z nìj malej??že by to bylo jak ten velkej akorád bez toho FC Marek Team a toho trojúhelníku?????nebo tøeba i s tím trojùhelníkem ale bez toho písma aby to šlo trochu poznat šlo by to??
marektucek wrote:Já bych to bral, ale nešlo by to vlastnì z velkýho vzít toho tigra a udìlat z nìj malej??že by to bylo jak ten velkej akorád bez toho FC Marek Team a toho trojúhelníku?????nebo tøeba i s tím trojùhelníkem ale bez toho písma aby to šlo trochu poznat šlo by to??
skusim
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Moh bys mi tohle udìlat v modro-žlutý(orandžový)-èervený kombinaci?
no
marektucek wrote:Já bych to bral, ale nešlo by to vlastnì z velkýho vzít toho tigra a udìlat z nìj malej??že by to bylo jak ten velkej akorád bez toho FC Marek Team a toho trojúhelníku?????nebo tøeba i s tím trojùhelníkem ale bez toho písma aby to šlo trochu poznat šlo by to??
je to splaštene a škaredé nejde to škoda že musi to byt tak malé
je to splaštene a škaredé nejde to škoda že musi to byt tak malé
wawo zajímavej nápad!!!! je to moc pìkný!!!! dík... nemohl bys tam ještì nìkam zkusit pøidat tento obrázek?: nìkam nahoru a vyplníš prázdný místo( zhruba na prahu ) Dík... ale nechcu aby to bylo moc výrazný..... pokud teda budeš mít èas tak to tam zkus dat a já si vyberu co je lepší díky moc....