6.2. Manchester City - Leicester 2:0
6.2. Monako - Nice 0:0
6.2. Hertha Berlín - Dortmund 1:2
6.2. Schalke 04 - Wolfsburg 2:0
6.2. Leverkusen - Bayern 0:2
7.2. Chelsea - Manchester United 1:0
7.2. Bordeaux - St.Etienne 1:0
7.2. Marseille - Paris SG 1:1
7.2. Ajax Amsterdam - Feyenoord Rotterdam 2:1
7.2. Celta Vigo - Sevilla 1:1
BONUS: Které 3 týmy postoupí z těchto duelů do osmifinále Evropské ligy?
Dortmund
Tottenham
Neapol
ANKETA: Viděli jste na vlastní oči hrát nějaké přední fotbalové týmy (i třeba reprezentační)? V jakých to bylo zápasech? Jací slavní hráči za ně tehdy nastoupili?
Ten nejlepší evropský tým sleduju pravidelně na Letné (pražská letná, aby bylo jasno

), s tím souvisí i nejzajímavější výjezdy před několika lety na Liverpool a potom Chelsea, kde v obou zápasech chybělo k postupu fakt kousek...Když už jsme byli v Londýně, tak jsme se snažili dostat i na Premiere League, povedlo se a mohl jsem vidět zápas Fulham-Stoke (23.2.2013, 1:0 gól Berbatova stál za to) V zahraničí jsem byl na osmifinále ligy mistrů Bayern-Arsenal (11.3.2014, 1:1). Nejčerstvější vzpomínky mám na zápasy, která jsme s Pandou Tessy navštívili na podzim. Nejdřív jsme viděli první zápas ve skupině ligy mistrů mezi AS Řím-FC Barcelona (remíza 1:1, skóre otevřel Suarez, ale za deset minut dokázal srovnat Florenzi, což byl zároveň asi jeden z nejzajímavějších gólů, co jsem naživo viděl (
http://www.youtube.com/watch?v=pWbN0WF0zAY ), dalším zážitkem bylo madridské derby Atletico Madrid - Real Madrid (remíza 1:1, nicméně Atletico jednoznačně lepší, zahodilo penaltu, až deset minut před koncem zasloužené vyrovnání, v nastavení mohli domácí otočit, což by asi stadion Vicente Calderóna srovnalo se zemí

). Při tomto zápase jsme seděli cca v desáté řadě, takže ty největší hvězdy bílého baletu jsme mohli vidět pěkně zblízka, což ocenila PandaTessy. V Madridu jsme si prohlédli i stadion Santiago Bernabéu, včetně zázemí (šatna domácích i hostů, mohli jsme se posadit na lavičku (no spíš pohovku), prohlédnout si všechny poháry (a že jich neni zrovna málo..), tak tolik asi mé největší zážitky...