O tom nepochybujScorpion wrote:Doufám že dorazíšKubiczech wrote:Presne tak, se mnou se musi pocitat, at bude srazek kdekoliv...Musim prece videt Otce Scholastika na vlastni ociFoxir wrote:Já myslel, že závisláci potvrzovat nemusí.

Moderator: Czech Moderators
byli pod dohledemEvandro wrote:jj, sraz K2 byl super...akorát, že to probìhlo na opaèném konci republiky než má být tentoadam4 wrote: Evandro ty si tam byl? To bys mohl povyprávìt... no co budu vyprávìt, nic pro maly dìti
... jídlo, pití, sranda
Evandro wrote:jj, pøesnì tak, jak ukazuje zbynìk...nevím co se dá popisovat na jídlu a pití
... akorát málem došlo k vraždì, ale ten pøíslušník romské menšiny si za to mohl sám
(vlastnì ani nevim, jak se tam nakonec vzal
)
Klegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili![]()
A co jinýho bysme s tebou mìli dìlat?Klegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili![]()
Nìkdy to asi bude sranda... s jedným se èlovìk uvidí rád, na druhýho se bude koukat skrz prstyKlegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili![]()
jj, každej si do nìho bouchnemess wrote:Nìkdy to asi bude sranda... s jedným se èlovìk uvidí rád, na druhýho se bude koukat skrz prstyKlegi wrote:Já se bojím, že kdybych pøijel, tak by jste mì zbili![]()
![]()
Ale pøije, všechny problémy pùjdou bokem