Áno, áno, práve tá 5. hodina ranná bola prvá vec, čo ma upokojila a uistila v tom, že to zrejme ty, našťastie, nebudeš...Azor wrote:Tak tak, já v tu dobu spal

Moderator: Czech Moderators
Áno, áno, práve tá 5. hodina ranná bola prvá vec, čo ma upokojila a uistila v tom, že to zrejme ty, našťastie, nebudeš...Azor wrote:Tak tak, já v tu dobu spal
Znám ho, čtu jeho knížky už více než deset let a mám doma již pěknou sbírku.Azor wrote:Jistě tu někdo z Vás zná Felixe Francise a jeho bohužel už zesnulého otce Dicka. Já jsem začal číst detektivky od Dicka díky taťkovi a tak jsem si řekl, že mu budu kupovat na Vánoce nové knížky od Felixe. No a co se letos nestalo, našel jsem si, že jeho letošní novinka se v originále jmenuje Refusal (vyšlo to v září), tak jsem si říkal, že si to najdu v českém překladu, jenže Odmítnutí poslušnosti vyjde až v květnu![]()
Nicméně slovenský překlad byl již hotový teď v prosinci (to je snad poprvé, co jsem viděl že slovenský překlad je o hodně dřív než český
), avšak pod názvem Dostihový detektív, což je poněkud odlišné od Refusal
![]()
Tak jsem tedy byl nucen koupit Felixe ve slovenštině, taťkovi to však vadit nebude, ten um slovensky no a já taky rozumím slovenskému textu až na několik vyjímek, nicméně plynule psát či mluvit ve slovenšině bych teda fakt nedokázal
dikyPaToM wrote:Všetkým do nového roka 2014 prajem veľa zdravia, šťastia, pohody a lásky. Nech sa vám darí nielen na SP, ale hlavne v osobnom a taktiež v pracovnom či školskom živote. Užite si ešte Silvestra!
tak teda odepisuju...Azor wrote:dikyPaToM wrote:Všetkým do nového roka 2014 prajem veľa zdravia, šťastia, pohody a lásky. Nech sa vám darí nielen na SP, ale hlavne v osobnom a taktiež v pracovnom či školskom živote. Užite si ešte Silvestra!p.s. kdo chlasta tak dluho jak ja, tak odepiste
myslím že jsem Tě opět porazil - mám 6 vánočních štychů v xichtě...ps2512 wrote:p. s. taky chlastal....vše nej všem
To se chlubíš, že jsi dostal na vánoce po tlamě nebo to bylo všechno nějak jinakpalo wrote:myslím že jsem Tě opět porazil - mám 6 vánočních štychů v xichtě...ps2512 wrote:p. s. taky chlastal....vše nej všem
čím se můžeš pochlubit Ty???
B je správně,bylo to nějak jinak (takový malý vánoční karambol...mantel wrote: To se chlubíš, že jsi dostal na vánoce po tlamě nebo to bylo všechno nějak jinak?
Jeden aby to z tebe tahal jako z chlupaté deky, no tak se pochlub, jak to bylo (divoký vánoční sex, těžká opilcova cesta domů z hospody, pes ti shrnul koberec a ty jsi zakopnulpalo wrote:B je správně,bylo to nějak jinak (takový malý vánoční karambol...mantel wrote: To se chlubíš, že jsi dostal na vánoce po tlamě nebo to bylo všechno nějak jinak?
)
takový malý vánoční karambolmantel wrote:Jeden aby to z tebe tahal jako z chlupaté deky, no tak se pochlub, jak to bylo (divoký vánoční sex, těžká opilcova cesta domů z hospody, pes ti shrnul koberec a ty jsi zakopnulpalo wrote:B je správně,bylo to nějak jinak (takový malý vánoční karambol...mantel wrote: To se chlubíš, že jsi dostal na vánoce po tlamě nebo to bylo všechno nějak jinak?
)
, atd.)