dík že ses přihlásil
Thank you
Good luck

Moderator: Czech Moderators
Thank you for your sign oncristalqw wrote:Can somebody translate this please:
dík že ses přihlásil
Thank you
Good luck
Correct my mistakescristalqw wrote:Can somebody translate this please:
kdyžtak mě pls opravte
Thank you
Good luck
Když už, tak s měkkým i ve slově mistakeskOrflUs wrote:Correct my mystakescristalqw wrote:Can somebody translate this please:
kdyžtak mě pls opravte
Thank you
Good luck
Jo já si toho všimnul, ale už se mi to nechtělo opravovatMatteo76 wrote:Když už, tak s měkkým i ve slově mistakeskOrflUs wrote:Correct my mystakescristalqw wrote:Can somebody translate this please:
kdyžtak mě pls opravte
Thank you
Good luck![]()
i don\'t play wednesday another games, but thursday or friday i accept gladly.
Nebudu hrát v úterý jiné zápasy, ale ve čtvrtek nebo pátek přijmu rád.Jurajs89 wrote:Prosím o překladi don\'t play wednesday another games, but thursday or friday i accept gladly.
DíkySokol Cejc wrote:Nebudu hrát v úterý jiné zápasy, ale ve čtvrtek nebo pátek přijmu rád.Jurajs89 wrote:Prosím o překladi don\'t play wednesday another games, but thursday or friday i accept gladly.
Hi, how much money do you want for immediate transfer??Joeyve wrote:Can someone translate this pls:
Zdravim, kolik chceš za okamžitej přestup??
Tnxfoppa 13 wrote:Hi, how much money do you want for immediate transfer??Joeyve wrote:Can someone translate this pls:
Zdravim, kolik chceš za okamžitej přestup??
Ahoj Onulo, v našem zápase využijem druhý tým, ne první, jo? Hodně štěstí...Azor wrote:Mohl by mi to někdo přeložit?
Hello Onula, for played macht, no prim team, utilized second team, ok? Good luck! Adi-Bucarest.
Díky.