kopeckar wrote:Podle čeho srovnáváš úspěšnost týmů? Vždy budeš mít ty nebo já období ve kterém bude ten či onen lepší. Narazil jsem na tebe v období, kdy už jsi měl vyladěný tým pro nejvyšší divizi. Když se ti vyrovná a přijde možnost se utkat jako rovný s rovným, tak se tomu souboji vyhneš prodloužením smluv. Tak kdo před čím utíká? Pojďme se utkat v dvouzápase doma venku formou přáteláků. Kdo prohraje přestane chodit na fórum. co ty na to? Termíny by se domluvily aby vyhovovaly oběma.
uspesnost tymu srovnavam podle vzajmenych zapasu, ktere si sam zaevidoval :p
kdyby si ty prestal chodit na forum, ja bych prestal chodit taky, co bych tu pak delal?

takze ja muzu jen prohrat, tato sazka pro me nema value :p
v tom mas pravdu ze se ty obdoby proste tak nak stridaji, i kdyz ne tak uplnou, protoze
sam si vyevidoval ty nase vzajemny zapasy, vsechny se datuji od letosniho ledna vyse a predtim zadny nebyli co jsem koukal (ty si kseftoval)
takze se to datuje, od sezony no.50
ja jsem byl v sezone 50 v B divizi z niz jsem postoupil do Acka, ve kterem jsem doposud
vrchol meho tymu byla nepochybne 50,51 a 52 sezona
53 je uz jen stin meho tymu z nedavna, uz jsem za zenitem
(a i proto jsem mel takovou radost kdy muj tym stariku vyprovodil z mince ty tvoje primadony na vrcholu :p)
ty si hral v 50 sezone F
51 E
52 D
a 53 C
uznavam ze ty v 50. sezone jakozto efkar, ktrey jeste celkem dost obchodoval, se jen tezko muze pomerovat s beckarem
ovsem jak si ty tady sam proklamoval a zduvodnoval nakupy 27+letych hracu do eF divize, bylo to prave z duvodu aby si neco uhral v turnajich, takze minimalne od 51 sezony, kdy uz si obchodoval pomalu, si byl pripraven jit plnohodnotne do boje
ja jsem na sklonku sve ery, dokoncim tuhle sezonu a snad se udrzim a pak uz to bude jen krec a pad dolu (1/3 tymu bude mit uz 31+)
takze bohuzel my dva uz se v Acku nepotkame a jestli ano, ja uz budu jen FC team pod jamajskou valjkou
a btw. co je na tom nejvtipnejsi, v te sve efkarske sezone si zaznamenal dva jedine uspechy, jednou si me porazil a remizoval, od te doby, tzn. od 51. sezony, kdy uz si mel stabilizovany a stamiliony nadopovany kadr jsem te petkrat porazil

takze toto jsem mel na mysli;)
Narazil jsem na tebe v období, kdy už jsi měl vyladěný tým pro nejvyšší divizi. Když se ti vyrovná a přijde možnost se utkat jako rovný s rovným, tak se tomu souboji vyhneš prodloužením smluv. Tak kdo před čím utíká?
toto je souveti ktery by sis mel nechat vytesat na hrob

jestli by teda na to ten kamenotepec nebojaksetomunadava mel silenj zaludek
1) ty sam si psal, ze kazdej ma jiny priority a proto kupujes stray hrace do nizich divizi, chces mi rict ze az ted v cecku mas sladenej tym a to predtim bylo jen provizorium (provizorium ktery melo prumernej vek blizsi 30 nez 20?

)
2) jestli mas dojem ze ted jsme by to byl souboj "rovny s rovnym", tak ja mam v kadru uz pet 31letejch hracu a navic uz dva jsem prodal (oba clenove A tymu)
tak mi neprijdou tva meritka vyrovnana, mel by sis je zkalibrovat;)
3) vyhnes prodlouzenim smluv?

vetsi shit jsem od tebe behem dneska necetl
asi te ty smlouvy dost trapej, co?

tak jeste raz; takovyhle veci proste patrej ke hre. dyt tyhle veci tu hru celou skoro delaj
jestli to nechapes tak si jeste vetsi looser nez si myslim ze ses
a k te sazce, je pekne ze i nabizis takovy ferovy obchod a hned zminujes me varlata, ale
- jak uz jsem psal, jestli sis nevsim, ja mam tym duchodcu. Kdyby si napsal v lonsky sezone, nebyl by to az takovy problem;)
ALE zminujes tu moji neuskutecnenou sazku s tluchubou, tam to bylo trochu odlisny, vis?
za prvy, sazka vtkvela v tom ze kdo skonci vejs na konci ligy v tabulce A divize, dlouhodoby, nejlepsi soutezi na sp
takze naky bezcenny pratelaky me moc teda neberou
a taky, ta sazka nebyla o tom ze ten kdo prohraje prestane chodit na forum, ale o tom ze rozproda svuj tym
takze tam jsou takovy tri jiny veci
xxx jde o blby pratelaky a ne o dlouhodobou soutez
xxx vsazena vec je absolutne nezajimava
xxx opravdu jen format jako ty se dovede vsadit s jinym zokejem o to kdo pobezi rychlejc, kdyz vis ze uz souperuv kun ma nejlepsi za sebou, ma sedivou hrivu, po sto metrech nabeh na infarkt a kulhavku k tomu a je zralej tak do klobas
mel si prijit minulou sezonu, to bych se o ten rozprodej vsadil mile rad;)