Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:jude slavyje!

pozdravuju tomkycze :p

a pristi sezonu bych se sel asi podivat na derby, tak se tam muzem videt.... ja budu fandit urcite domacim ; viktorce zizkov! :mrgreen:
z toho se ještě dostaneme :wink:
PaToM

Post by PaToM »

Ak by ste hľadali Milana, tak je práve na tribúne a komentuje zápas svojho DAC... http://www.onlajny.eu/match/index/date/ ... /id/102444 :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Ataner

Post by Ataner »

PaToM wrote:Ak by ste hľadali Milana, tak je práve na tribúne a komentuje zápas svojho DAC... http://www.onlajny.eu/match/index/date/ ... /id/102444 :)
Jo poslední dobou má slušný záběr.. :wink:
JPD - B.3
Azor

Post by Azor »

Brisingr wrote:
palo wrote:MISTŘI !!!

...
Gratulace do Zlína.
Taktéž gratuluji :wink: Nicméně, co se týče fanoušků, tak by se to více zasloužila Kometa, bo její fanoušci vyprodali Kajot Arénu hodněkrát, zatímco ve Zlíně nebylo vyprodáno třeba na 3.semifinálový zápas se Třincem a to se hrálo před 3 týdny v neděli. Nicméně to je "nešvar" napříč celou republikou - když se daří, tak se chodí ve velkém počtu a když se nedaří, tak chodí hodně lidí v den zápasu místo na stadion do hospody a u piva nadává na hráče.

Jinak ta osmnáctka teda jede :) Po Rusákách dali i Kanadu a jsou ve finále 8) Doufám že dají i Amíky a přivezou zlato. Ale i případné stříbro bude velký úspěch. Avšak jedna vlaštovka jaro nedělá, mladíci to pak musí potvrdit příští rok na MS 18 (někteří už na MS 20) a pak i případně v Áčku.
palo

Post by palo »

Azor wrote: Taktéž gratuluji :wink: Nicméně, co se týče fanoušků, tak by se to více zasloužila Kometa, bo její fanoušci vyprodali Kajot Arénu hodněkrát, zatímco ve Zlíně nebylo vyprodáno třeba na 3.semifinálový zápas se Třincem a to se hrálo před 3 týdny v neděli. Nicméně to je "nešvar" napříč celou republikou - když se daří, tak se chodí ve velkém počtu a když se nedaří, tak chodí hodně lidí v den zápasu místo na stadion do hospody a u piva nadává na hráče.
Díky všem za gratulace,vzpoměl jsem si jak mi tu Hadis po loňském finále psal,že to Strakovi přál a že Zlín se s tímto mančaftem ještě dočká... :wink: Moc jsem tomu nevěřil,ale je to tady,užil jsem si to,i když v poslední době už je ze mne spíš domácí fanoušek u screemů na Tipsportu,se studem musím přiznat,že letos jsem byl na stadionu jenom jednou :oops: (právě na Kometě v základní části)
Na tom posledním zápase byli oba moji kluci,jejich kamarád nocoval ve frontě v předprodeji a oni mu tam vozili zásoby... :wink:
Před deseti lety jsem si ty oslavy užil na stadionu a nikdy na to nezapomenu !!!
Vím že Zlín leží se svým stylem hodně lidem v žaludku a já sám se taky rád podívám na hokej nahoru dolů,ale tohle je play off!!!
Na krásu se tady nehraje,je to válka o pohár a v té jsme byli nejúspěšnější my!Strašně moc to klukům přeju,to co se tu s několikanásobně menším rozpočtem než mají některé jiné týmy dokázalo je fantazie.Zlín není velké město a lidi se tu znají,tím že se to hraje s odchovanci má skoro každý v mančaftu nějakého svého kamaráda nebo aspoň známého,je to tu takové rodinné... :wink: Pár těch starších kluků taky znám,moji kluci kamarádí třeba s Kašíkem,který bydlí kousek od nás a s tím starším dokonce chvíli chodili do třídy.Tak mám přehled o některých akcích a vím,jak si umí vypít... :)
Po loňsku nám ještě odešla celá první obrana,co tam předvedli ti mladí kluci je obdivuhodné.Doufám že zas neskončí u konkurence,jenom Třinec už má půlku obrany ze Zlína... :wink:
S tím chozením a nechozením na stadion je to trochu jinak,Zlín je hokejové město a kdyby se cena vstupenek nastavila trochu rozumně,ty návštěvy by byly jiné.Já jsem chodíval jako malý kluk nebo pak student na všechny zápasy a vzpomínám si že tenkrát byly studentské vstupenky a stadion byl plný pořád i když jsme furt hráli o záchranu.Teď je to dost drahé a studenti nemají na to být tam každý zápas (i když furt máme jedny z nejlevnějších vstupenek v lize).Já sám jsem měl ještě před dvěma lety permanentku ale každý rok to šlo o pětikilo nahoru,až jsem si ji nakonec nevzal.Minulou sezonu jsem i tak ještě dost chodil,letos už čučím doma,asi stárnu či co... :wink:
Jinak těch odchovanců má Zlín tolik,že je jich plná liga... :wink: V Kometě Žižka s Káňou,Rachůnci ve Spartě,Klhůfek ve Slavii,Vlach s Balánem ve Varech a určitě jsem ještě na někoho zapomněl...

Tak nám ten titul přejte,Zlín tím ještě furt žije.Kaňkou je,že jeden fanoušek ty oslavy nepřežil,byl na stejné diskotéce co moji kluci a hokejisti,ale domů nedošel...Kluci přišli taky pěkně nařezaní (jsou po matce :wink: ),naštěstí v pořádku,když pominu že Robi van Persie celou sobotu blul jak šakal... :roll: Příští titul bude třeba zase váš !!!
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

hezká řeč Palo, užij si oslavy !!! ( já fandil kometě, ale ne natolik aby mě to sralo )

edit: tak mlaďoši už 0:3 :evil: :roll:
Azor

Post by Azor »

Milane, jak jsi dopadl v té TV soutěži Čo ja viem, kde jsi soutěžil s 200 vysokoškoláky? A už víš kdy to bude v TV? :wink:
Ataner

Post by Ataner »

Tři reklamy a konec..? No jde vidět že náš fotbal táhne.. :mrgreen:
JPD - B.3
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

Ataner wrote:Tři reklamy a konec..? No jde vidět že náš fotbal táhne.. :mrgreen:
To on Sjarel dělá naschvál. Chce, aby mohl posléze s velkou pompou oznámit: "Nová reklamní kampaň" :lol:
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
tomkycz

Post by tomkycz »

:shock:
Last edited by tomkycz on Fri May 09, 2014 5:25 pm, edited 1 time in total.
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote:
Mccgrady wrote:...
Za první týden se pokusím o 6 bodů...uvidíme co dál. Výhra ve čtvrtek nad Almette by mohla být reálná, ikdyž nemám tým vůbec připravený protože jsem se zbořil v pondělí jako prase.
Jojo, to znám :lol: V pondělí po návratu z Olomouce jsem hned šel do jedné knajpy, tam na oslavu obratu jsem dal jedno pivko, pak druhé a tak dále :lol: Výsledkem bylo to, že jsem po návratu při návratu sice pomyslel na SP, ale v trošku jiném významu: Super, postel :mrgreen: takže úterní ligu s Milkem hrálo přednastavené Áčko. V úterý jsem to zase přetáhl až do 3h, po návratu domů jsem byl ve stavu, že bych mohl nastavit na 10h, jneže jsem si věřil že vstanu do školy na 7h. No, vstal jsem až v 10:30 :oops: :lol: Takže člověk na ně 2x nedohlídne a oni už někteří dělají, jako kdyby běhali maraton :lol: No a včera jsem na Majálesu měl piva a rumy, ale v rozumné měřítku, ale přišel jsem až po 4h, v době kdy běžela simulace a čekat půlhodinu se mi nechtělo(ale už jsem si na 10h nastavil předem), takže z pohledu SP jsem se vrátil úplně na pikaču :lol: Nicméně, jelikož to vypadá že se SP sraz možná nakonec uskuteční, tak ty 3 večery byli důležité, vzhledem k tréninku na sraz :twisted: :mrgreen:
Azor, ale Grady mal fakt seriózny dôvod sa ožrať, ty nie, takže to tu neporovnávaj a začni pekne napravovať, čo si v SP posral ;)
Btw. nespamuj áčkový topic príbehmi, ako sa ožieraš, tu sa riešia dôležitejšie veci!

Přesunul jsem to sem, námitka o Áčkovém topicu byla oprávněná, ačkoli Azor reagoval na příspěvek uveřejněný v něm, takže jeho odpověď tam byla logická (ale více to tam rozvádět skutečně netřeba) Jinak tedy že se pletu do té debaty... ...Azorovy příspěvky mi někdy přijdou trochu mimo, někdy třeba nevhodné, respektive třeba nevím, co tím chtěl básník říci, nicméně tentokrát se ho musím zastat. Rozhodně nemohl Azor vědět, že měl McGrady seriózní důvod k ožrání, takže pokud jeho příspěvek je v nějakém kontextu nevhodný, tak to Azor nemohl tušit.

Jinak samozřejmě pokud má McGrady nějaké problémy a starosti, tak je mi to samozřejmě líto a docela v takové případě (ať už jde o cokoli) ožrání chápu.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
mantel

Post by mantel »

Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den. :lol:
palo

Post by palo »

mantel wrote:Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den. :lol:
Tak duvod je vždycky ne? :wink:
A u Gradyho byl tuším hodne radostný...
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

Můžeme ni někdo říct, kam se ztrácejí reklamy? Každý den mám o jednu míň :evil:
Image
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

Raduuza wrote:Můžeme ni někdo říct, kam se ztrácejí reklamy? Každý den mám o jednu míň :evil:
Prostě se na Tvůj fotbal už nechce nikdo dívat. Možná by bylo lepší, kdybys místo týmu fotbalistů měla tým fotbalistek, to by byla reklama sama o sobě. Navíc by žádní diváci neodcházeli z tribun předčasně, protože by čekali na výměnu dresů. :lol:
palo wrote:
mantel wrote:Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den. :lol:
Tak duvod je vždycky ne? :wink:
A u Gradyho byl tuším hodne radostný...
Jo táááák, Grady založil centrum mládeže? A jakou, že má synátor skrytou vlastnost? Hádám, že další skilly ještě vytrénované nemá...
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”