Srazy manažerů
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Srazy manažerů
Já bych dorazil, ale o kofole se mi tam nechce být.Hák wrote:No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?
Možná ještě přehodnotím rozhodnutí a podívám se, kdy jede poslední a vlak z Brna.
Poslední vlak zpět mi jede v 20:03, to nemá cenu, abych tam na dvě hoďky jezdil

Když se rozpiju, tak nevím, kdy skončit

AC Had Bozak
nejsem si jistej, ale na Boskovice jezdilo neco okolo pul jedne rano - pokud zacnem v pet, tak bych to videl i jako takovy optimalni cas na rozhodnuti, zda zmenit lokal nebo party ukoncitHadis wrote: Poslední vlak zpět mi jede v 20:03, to nemá cenu,

-
Pokud teda Zbynku to nemuzes zaridit, at uz z jakehokoliv duvodu, ja bych tam po praci zajel a rezervoval to tam, takze neni problem, staci napsat 

-
Tak sou lidi co to zkusili a nelitujouHadis wrote:to nemá cenu, abych tam na dvě hoďky jezdil

Andrew - Sokol Čejč
-
Ale jo, v seznamu vlaků byl jeden v 0:41.oslicek wrote:nejsem si jistej, ale na Boskovice jezdilo neco okolo pul jedne rano - pokud zacnem v pet, tak bych to videl i jako takovy optimalni cas na rozhodnuti, zda zmenit lokal nebo party ukoncitHadis wrote: Poslední vlak zpět mi jede v 20:03, to nemá cenu,.
Ale to vzhledem k tomu času začátku, 17:00, nebyl schopen ani najít

To Andrew : já už zažil i velkej sraz a nelituju.

AC Had Bozak
-
Ahoj Libo, tak jestli tě mohu poprositLibo wrote:Pokud teda Zbynku to nemuzes zaridit, at uz z jakehokoliv duvodu, ja bych tam po praci zajel a rezervoval to tam, takze neni problem, staci napsat

Díky Zbyna
-
OK, zitra tam zkusim zajet po praci, datum je jasne, 22.1. a hodina 16 a kolik mist panove ? Nevim jak velke stoly tam maji, ale co treba zkusit misto pro 15, radsi vice nez mene, co rikate?zbynek..s wrote:Ahoj Libo, tak jestli tě mohu poprositLibo wrote:Pokud teda Zbynku to nemuzes zaridit, at uz z jakehokoliv duvodu, ja bych tam po praci zajel a rezervoval to tam, takze neni problem, staci napsat, že by jsi tam zkočil a obědnal to přímo na místě
![]()
Díky Zbyna
-
Libo wrote: OK, zitra tam zkusim zajet po praci, datum je jasne, 22.1. a hodina 16 a kolik mist panove ? Nevim jak velke stoly tam maji, ale co treba zkusit misto pro 15, radsi vice nez mene, co rikate?

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Ok, takze mist desetxixor wrote:Libo wrote: OK, zitra tam zkusim zajet po praci, datum je jasne, 22.1. a hodina 16 a kolik mist panove ? Nevim jak velke stoly tam maji, ale co treba zkusit misto pro 15, radsi vice nez mene, co rikate?To je hodně optimistické číslo.... Počítám tak 10. Když přijde někdo navíc, tak si zkrátka přidá židli.

No, tak nakonec se tetka rozhodla pro 22.1... Pry se to dalo kvůli tomu, že hodně jejich přátel to tak chtělo. Ja mám pry smůlu.Azor wrote:Tak já teda ještě nevim, jestli dorazim... Bo tetka se furt nemůže vyjádřit, jestli to 30.výročí její svatby dá na 22.1 nebo 29.1. No, snad to dá na 29.1. už jsem jí psal SMSA do 17.1 teda dám vědět jestli jedu či ne

-
Takze ackoliv jsem po praci jeste dve hodinky posedel s kamaradkou na Stodolni, tak slib je slib a stul je teda rezervovany na patek 22.1.2010 na 16 hodinu, mist teda jenom deset, kdyz tak xixor prisune zidlicku
Rezervovane je to na jmeno Libor Vodička, tak doufam, ze dorazite v plnem poctu 

-
Si borecLibo wrote:Takze ackoliv jsem po praci jeste dve hodinky posedel s kamaradkou na Stodolni, tak slib je slib a stul je teda rezervovany na patek 22.1.2010 na 16 hodinu, mist teda jenom deset, kdyz tak xixor prisune zidlickuRezervovane je to na jmeno Libor Vodička, tak doufam, ze dorazite v plnem poctu

Přijedu vlakem

-
Teda doufam, ze krome Zbynka tam dorazi i ostatni souputnici, kdyz uz to je teda rezervovane 

-
Já určitě, akorát ta 16h. je pro mě trochu hektická (musím se dopravit z Třince), takže se dostavím zřejmě až kolem té 17h. jak jsem předtím už uvedl...Libo wrote:Teda doufam, ze krome Zbynka tam dorazi i ostatni souputnici, kdyz uz to je teda rezervovane
(...akorát mě trochu štve, že v ten den hraje Třinec zrovna ve Vítkách a já u toho nebudu, jsem si to včas nepohlídal)