Srazy manažerů

Moderator: Czech Moderators

Matteo76
Member of the Soccer Project Association

Re: Srazy manažerů

Post by Matteo76 »

Změna: budu tam včas, snad už před 16h., partyja co jede na hokej mě přibere autem...těším se :wink:
xixor

Post by xixor »

Matteo76 wrote:Změna: budu tam včas, snad už před 16h., partyja co jede na hokej mě přibere autem...těším se :wink:
Ai ja.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
zbynek..s

Post by zbynek..s »

xixor wrote:
Matteo76 wrote:Změna: budu tam včas, snad už před 16h., partyja co jede na hokej mě přibere autem...těším se :wink:
Ai ja.
Jak tak koukám, tak tam dorazím mezi posledníma, ať si sednu ještě :lol: :mrgreen:
foppa 13

Post by foppa 13 »

Hák wrote:No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?
Tak vypadá to na velmi úzký kroužek :mrgreen:. Ale na druhou stranu... O to víc můžeme pokecat :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

oslicek wrote:Brno, 23.1. od 17:00.

Místo se upřesní a příp. zabukuje až podle toho kolik nás bude.

Hlašte se příp. mě nebo Hákovi do pošty.

Prozatímní účastníci: Hák, juliuscaesar, foppakillers, oslicek, etwas
Hory sice padly (jsem pracovně zcela vytížen), ale pokud bych manželce vysvětlil že půjdu zase za těmi tichými blázny tak bych protentokráte volil bližší distanci :wink:

Ale můžeme udělat teletelekomunikační most :wink:
Andrew - Sokol Čejč
Hák

Post by Hák »

foppa 13 wrote:
Tak vypadá to na velmi úzký kroužek :mrgreen:. Ale na druhou stranu... O to víc můžeme pokecat :wink:
Není důležitá kvantita, ale kvalita a ta tam bude :wink:
SK Kobeřice - E.36
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Hák wrote:
foppa 13 wrote:
Čti pořádně celý topik, psal jsem že pokud mi manželka vysvětlí že se mi chce dorazit tak přijedu tentokráte do Prahy :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
foppa 13

Post by foppa 13 »

Hák wrote:
To ano... A nějaký flek už je vybrán? :)
HC Kometa Brno Forever
Libo

Post by Libo »

Toz ja v 16.00 muzu nejdrive koncit v praci a pokud se teda v praci nic nepotentuje, tak po pul pate bych mel dorazit, ono taky 11, kterou pojedu to bere jako vyhlidkovou jizdu Ostravou, takze to chvili trva, nez se z Vystaviste dostane na ten most a kdyby se neco zmenilo, tak pisnu Zbynkovi smsku, ten to vyridi :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
Hák

Post by Hák »

foppa 13 wrote:
Hák wrote:
To ano... A nějaký flek už je vybrán? :)
Je třeba kontaktovat předsedu oslíčka, jestli má nějaký speciální tip, nebo to necháme na nějakém ověřeném místě....
SK Kobeřice - E.36
foppa 13

Post by foppa 13 »

Libo wrote:Toz ja v 16.00 muzu nejdrive koncit v praci a pokud se teda v praci nic nepotentuje, tak po pul pate bych mel dorazit, ono taky 11, kterou pojedu to bere jako vyhlidkovou jizdu Ostravou, takze to chvili trva, nez se z Vystaviste dostane na ten most a kdyby se neco zmenilo, tak pisnu Zbynkovi smsku, ten to vyridi :mrgreen:
Co to tu píšeš za bláboly? Snad Student Agency, ne? A za 2 a půl hodiny jsi v Brně :mrgreen: Už jsme se rok a půl neviděli. Já už v Ostravě byl, takže teď si na řadě Ty a jedeš do Brna :mrgreen:
HC Kometa Brno Forever
foppa 13

Post by foppa 13 »

Hák wrote: Je třeba kontaktovat předsedu oslíčka, jestli má nějaký speciální tip, nebo to necháme na nějakém ověřeném místě....
Kvalitních míst je v Brně dost. Jenže pochybuji, že bez objednávky bude někde v sobotu večer volno...

Třeba Výtopna na Hlinkách. Sice cenově nic moc, ale pro Nebrňáka jistě velmi zajímavá hospoda.
Last edited by foppa 13 on Thu Jan 21, 2010 7:58 pm, edited 1 time in total.
HC Kometa Brno Forever
Hák

Post by Hák »

foppa 13 wrote:
Hák wrote: Je třeba kontaktovat předsedu oslíčka, jestli má nějaký speciální tip, nebo to necháme na nějakém ověřeném místě....
Kvalitních míst je v Brně dost. Jenže pochybuji, že bez objednávky bude někde v sobotu večer volno...
Od 17.00 myslím nebude problém. Jeden stůl se najde v klidu. Od osmi by to bylo horší....ale i tak když se domluvíme na místě, tak není problém hodit rezervačka
Těch míst je právě hodně a tak je těžké něco zvolit...
Eg. Paegas, Steak bar pod lékárnou, Modrá růže, Four roses, tam jsme trávili studentské léta my...
SK Kobeřice - E.36
xixor

Post by xixor »

Takže včera mi potvrdil Mikef, že dorazí kolem 16 hod i s Jardou. Také dorazí i Miros, ale ten přijde o něco později.

Bohužel Winters se dostavit nemůže, ale ten taky nesliboval na 100%, že dorazí. Nicméně mi napsal, že příště se bude snažit moc.

... A jak nad tím přemýšlím, tak kvalitní a početnou sestavu jsme v Ostravě na pivku ještě neměli. Posuďte sami:

Mikef (A), Xixor (A),Amos (B), Miros (B), Jarda75(C), Libo (D), Mantel (D), Matteo (E), Zbyněk.S (E),
:wink:
Last edited by xixor on Fri Jan 22, 2010 7:09 am, edited 2 times in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Matteo76

Post by Matteo76 »

xixor wrote:Takže včera mi potvrdil Mikef, že dorazí kolem 16 hod i s Jardou S. Také dorazí i Miros, ale ten přijde o něco později.

Bohužel Winters se dostavit nemůže, ale ten taky nesliboval na 100%, že dorazí. Nicméně mi napsal, že příště se bude snažit moc.

... A jak nad tím přemýšlím, tak kvalitní sestavu a početnou sestavu jsme v Ostravě na pivku ještě neměli. Posuďte sami:

Mikef (A), Xixor (A),Amos (B), Miros (B), Jarda75(C), Libo (D), Mantel (D), Matteo (E), Zbyněk.S (E),
:wink:
to je kurde generálka na Pavlovice, jen pořád nevím co tam outsider jako já bude v tak vybrané společnosti dělat :mrgreen:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”