Srazy manažerů
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Srazy manažerů
Změna: budu tam včas, snad už před 16h., partyja co jede na hokej mě přibere autem...těším se 

-
Ai ja.Matteo76 wrote:Změna: budu tam včas, snad už před 16h., partyja co jede na hokej mě přibere autem...těším se
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Jak tak koukám, tak tam dorazím mezi posledníma, ať si sednu ještěxixor wrote:Ai ja.Matteo76 wrote:Změna: budu tam včas, snad už před 16h., partyja co jede na hokej mě přibere autem...těším se

-
Tak vypadá to na velmi úzký kroužekHák wrote:No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Hory sice padly (jsem pracovně zcela vytížen), ale pokud bych manželce vysvětlil že půjdu zase za těmi tichými blázny tak bych protentokráte volil bližší distancioslicek wrote:Brno, 23.1. od 17:00.
Místo se upřesní a příp. zabukuje až podle toho kolik nás bude.
Hlašte se příp. mě nebo Hákovi do pošty.
Prozatímní účastníci: Hák, juliuscaesar, foppakillers, oslicek, etwas

Ale můžeme udělat teletelekomunikační most

Andrew - Sokol Čejč
-
Není důležitá kvantita, ale kvalita a ta tam budefoppa 13 wrote:Tak vypadá to na velmi úzký kroužekHák wrote:No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?. Ale na druhou stranu... O to víc můžeme pokecat

SK Kobeřice - E.36
-
Čti pořádně celý topik, psal jsem že pokud mi manželka vysvětlí že se mi chce dorazit tak přijedu tentokráte do PrahyHák wrote:Není důležitá kvantita, ale kvalita a ta tam budefoppa 13 wrote:Tak vypadá to na velmi úzký kroužekHák wrote:No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?. Ale na druhou stranu... O to víc můžeme pokecat

Andrew - Sokol Čejč
-
To ano... A nějaký flek už je vybrán?Hák wrote:
Není důležitá kvantita, ale kvalita a ta tam bude

HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Toz ja v 16.00 muzu nejdrive koncit v praci a pokud se teda v praci nic nepotentuje, tak po pul pate bych mel dorazit, ono taky 11, kterou pojedu to bere jako vyhlidkovou jizdu Ostravou, takze to chvili trva, nez se z Vystaviste dostane na ten most a kdyby se neco zmenilo, tak pisnu Zbynkovi smsku, ten to vyridi 

-
Je třeba kontaktovat předsedu oslíčka, jestli má nějaký speciální tip, nebo to necháme na nějakém ověřeném místě....foppa 13 wrote:To ano... A nějaký flek už je vybrán?Hák wrote:
Není důležitá kvantita, ale kvalita a ta tam bude![]()
SK Kobeřice - E.36
-
Co to tu píšeš za bláboly? Snad Student Agency, ne? A za 2 a půl hodiny jsi v BrněLibo wrote:Toz ja v 16.00 muzu nejdrive koncit v praci a pokud se teda v praci nic nepotentuje, tak po pul pate bych mel dorazit, ono taky 11, kterou pojedu to bere jako vyhlidkovou jizdu Ostravou, takze to chvili trva, nez se z Vystaviste dostane na ten most a kdyby se neco zmenilo, tak pisnu Zbynkovi smsku, ten to vyridi

HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Kvalitních míst je v Brně dost. Jenže pochybuji, že bez objednávky bude někde v sobotu večer volno...Hák wrote: Je třeba kontaktovat předsedu oslíčka, jestli má nějaký speciální tip, nebo to necháme na nějakém ověřeném místě....
Třeba Výtopna na Hlinkách. Sice cenově nic moc, ale pro Nebrňáka jistě velmi zajímavá hospoda.
Last edited by foppa 13 on Thu Jan 21, 2010 7:58 pm, edited 1 time in total.
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Od 17.00 myslím nebude problém. Jeden stůl se najde v klidu. Od osmi by to bylo horší....ale i tak když se domluvíme na místě, tak není problém hodit rezervačkafoppa 13 wrote:Kvalitních míst je v Brně dost. Jenže pochybuji, že bez objednávky bude někde v sobotu večer volno...Hák wrote: Je třeba kontaktovat předsedu oslíčka, jestli má nějaký speciální tip, nebo to necháme na nějakém ověřeném místě....
Těch míst je právě hodně a tak je těžké něco zvolit...
Eg. Paegas, Steak bar pod lékárnou, Modrá růže, Four roses, tam jsme trávili studentské léta my...
SK Kobeřice - E.36
-
Takže včera mi potvrdil Mikef, že dorazí kolem 16 hod i s Jardou. Také dorazí i Miros, ale ten přijde o něco později.
Bohužel Winters se dostavit nemůže, ale ten taky nesliboval na 100%, že dorazí. Nicméně mi napsal, že příště se bude snažit moc.
... A jak nad tím přemýšlím, tak kvalitní a početnou sestavu jsme v Ostravě na pivku ještě neměli. Posuďte sami:
Mikef (A), Xixor (A),Amos (B), Miros (B), Jarda75(C), Libo (D), Mantel (D), Matteo (E), Zbyněk.S (E),

Bohužel Winters se dostavit nemůže, ale ten taky nesliboval na 100%, že dorazí. Nicméně mi napsal, že příště se bude snažit moc.
... A jak nad tím přemýšlím, tak kvalitní a početnou sestavu jsme v Ostravě na pivku ještě neměli. Posuďte sami:
Mikef (A), Xixor (A),Amos (B), Miros (B), Jarda75(C), Libo (D), Mantel (D), Matteo (E), Zbyněk.S (E),

Last edited by xixor on Fri Jan 22, 2010 7:09 am, edited 2 times in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
-
to je kurde generálka na Pavlovice, jen pořád nevím co tam outsider jako já bude v tak vybrané společnosti dělatxixor wrote:Takže včera mi potvrdil Mikef, že dorazí kolem 16 hod i s Jardou S. Také dorazí i Miros, ale ten přijde o něco později.
... A jak nad tím přemýšlím, tak kvalitní sestavu a početnou sestavu jsme v Ostravě na pivku ještě neměli. Posuďte sami: