Co takhle pro změnu srazík v Těšíně ? Napište kdy a kde a já se budu snažit přizpůsobit, teď mám víkendy volnějšíxixor wrote:Ostraváci a Karviňáci, nemáte v těchto parných dnech chuť na soccerovské pivko?

Moderator: Czech Moderators
Co takhle pro změnu srazík v Těšíně ? Napište kdy a kde a já se budu snažit přizpůsobit, teď mám víkendy volnějšíxixor wrote:Ostraváci a Karviňáci, nemáte v těchto parných dnech chuť na soccerovské pivko?
Já jsem pro , jen musím přemluvit Amose, protože měl minule nějaké divné řeči, že nejde.xixor wrote:Tak co, předběžně v pátek 6 či 13.8 v Těšíně ???
Kromě víkendu 13.- 14.8. to zatím vypadá, že nic jiného nemám...xixor wrote:Tak co, předběžně v pátek 6 či 13.8 v Těšíně ???
a vyvedlo seHadis wrote:Boskovice, 24.7.2010
účastníci :
Hadis
Pupajdi
ostatní se nedostavili, jejich chyba
Soukromníci zatracení.pupajdi13 wrote:a vyvedlo seHadis wrote:Boskovice, 24.7.2010
účastníci :
Hadis
Pupajdi
ostatní se nedostavili, jejich chyba..info pro Jančaříka sex nebyl)
![]()
jo a viděl jsem Kopečkářovic rujnu...ty vole,pane tam bude práce.
No "vilka" to je výstižný názevkopeckar wrote: Soukromníci zatracení.Tak Hadis dělá průvodce po mojí vilce jo?
![]()
![]()
Co to soccerovské pivečko? Nějak to váznexixor wrote:Ostraváci a Karviňáci, nemáte v těchto parných dnech chuť na soccerovské pivko?
NJN, ale hlavně na tom, že se nikdo neozve. Já jsem termíny nabídnul, ale odezva nic moc.amoszamba wrote: Co to soccerovské pivečko? Nějak to vázne
Njn, zkus navrhnout nové termíny a není možné že aspoň Mantelíčka a Mattea nezlanaříme, no a snad se přidá i někdo jiný. A nemusí to být zrovna v Těšíně, pokud má někdo jiný návrh tak ať ho hned sem šoupne...xixor wrote:NJN, ale hlavně na tom, že se nikdo neozve. Já jsem termíny nabídnul, ale odezva nic moc.amoszamba wrote: Co to soccerovské pivečko? Nějak to vázne
Pánové, sorry, ale asi to bude i beze mě...mám ted víkendy full zřejmě až do konce srpnaamoszamba wrote:Njn, zkus navrhnout nové termíny a není možné že aspoň Mantelíčka a Mattea nezlanaříme, no a snad se přidá i někdo jiný. A nemusí to být zrovna v Těšíně, pokud má někdo jiný návrh tak ať ho hned sem šoupne...xixor wrote:NJN, ale hlavně na tom, že se nikdo neozve. Já jsem termíny nabídnul, ale odezva nic moc.amoszamba wrote: Co to soccerovské pivečko? Nějak to vázne
Já jezdím do Ustí do práce..Jinak bývalý Ustečák..ted makám na baráčku za Teplicema možná bych se ozval pokud bude čas..léblík wrote:Pánové od konce října přebývámv Ústí nad Labem na koleji,tudíš se ptám,zda je někdo mě známí od tamtud
Ok není problém já tam jdu na VŠAtaner wrote:Já jezdím do Ustí do práce..Jinak bývalý Ustečák..ted makám na baráčku za Teplicema možná bych se ozval pokud bude čas..léblík wrote:Pánové od konce října přebývámv Ústí nad Labem na koleji,tudíš se ptám,zda je někdo mě známí od tamtud