Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

léblík
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by léblík »

Nazdar staří známí :lol: Koukám, že to tu pomalu ale jistě umírá, jako celá hra :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
tomkycz

Post by tomkycz »

léblík wrote:Nazdar staří známí :lol: Koukám, že to tu pomalu ale jistě umírá, jako celá hra :mrgreen:
bohužel :roll: a čus :wink:
Azor

Post by Azor »

tomkycz wrote:
léblík wrote:Nazdar staří známí :lol: Koukám, že to tu pomalu ale jistě umírá, jako celá hra :mrgreen:
bohužel :roll: a čus :wink:
Tak i kdyby SP zaniklo, tak (snad) fórum tu zůstane navždy. A bude aspoň trochu "živé", dokud nezemře poslední z nás, ale na fórum se beztak budou přihlašovat naše děti a pak vnoučata, takže fórum tu bude donekonečna :twisted: :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Je tu nějaký fanoušek Liverpoolu? :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Tak novináři včera opět ukázali, jaký jsou to odpad. Nemám nic proti Kvitové, vyhrát Wimbledon a spoluúčastnit se na výhře ve Fed Cupu je úspěch, to ano, ale jinak ten rok neměla až tak úspěšný a vlastně novináři tímhle řekli že je pro ně Wimbledon a Fed Cup víc než všechny medaile ze ZOH. Tak proč se o ty ZOH tak zajímali, když jsou podle nich "podřadné"?
Hadis

Post by Hadis »

Azor wrote: Bla bla bla
Azore je to pouze anketa všech sportů někoho vybrat museli.
Koho bys tipoval ty když jsi tak chytrej?

Mě je to u řiti kdo vyhrál všichni podali super výkony a různá lobby a oblíbenost jednotlivých sportů dává šanci vítězům.

Nic nezvelicuju ale když se zamyslím tak Sáblíková nemá na dlouhých tratích konkurenci. Samkova vyhrála jeden závod v roce kvitova vyhrála Wimbledon k tomu fed Cup což je celoroční soutěž biatlon soukalova si dobře vedla ve svetaku plus zoh atd.
Výčet je bohatý a místo neustálé kritiky bys tu měl dát příspěvek jak to byl letos plodný rok a bylo z ceho vybírat.
Tento tvůj post je pouze důsledkem České společnosti a smýšlení lidí. Dle mého názoru scezstne.

Hadis
AC Had Bozak

Azor

Post by Azor »

Hadis wrote:
Azor wrote:Tak novináři včera opět ukázali, jaký jsou to odpad. Nemám nic proti Kvitové, vyhrát Wimbledon a spoluúčastnit se na výhře ve Fed Cupu je úspěch, to ano, ale jinak ten rok neměla až tak úspěšný a vlastně novináři tímhle řekli že je pro ně Wimbledon a Fed Cup víc než všechny medaile ze ZOH. Tak proč se o ty ZOH tak zajímali, když jsou podle nich "podřadné"?
Azore je to pouze anketa všech sportů někoho vybrat museli.
Koho bys tipoval ty když jsi tak chytrej?

Mě je to u řiti kdo vyhrál všichni podali super výkony a různá lobby a oblíbenost jednotlivých sportů dává šanci vítězům.

Nic nezvelicuju ale když se zamyslím tak Sáblíková nemá na dlouhých tratích konkurenci. Samkova vyhrála jeden závod v roce kvitova vyhrála Wimbledon k tomu fed Cup což je celoroční soutěž biatlon soukalova si dobře vedla ve svetaku plus zoh atd.
Výčet je bohatý a místo neustálé kritiky bys tu měl dát příspěvek jak to byl letos plodný rok a bylo z ceho vybírat.
Tento tvůj post je pouze důsledkem České společnosti a smýšlení lidí. Dle mého názoru scezstne.

Hadis
Tak třeba Samkovou nebo Sáblíkovou, obě získali zlato na ZOH. Navíc Samková nevyhrála v minulé zimě jen ZOH, ale i 2x závod ve Světovém poháru a univerziádu. K tomu si na ZOH počínala zcela suverénně, když po vítězné kvalifikaci vyhrála všechny tři jízdy vyřazovací fáze.
A Sáblíková se věnuje v létě cyklistice a tam taky není úplně nejhorší. A nebo biatlonisté taky měli veleúspěšnou zimu.
Navíc triumf ve Wimbledonu měla Petra usnadnění tím, že nehrála proti největším favoritkám, z jejích soupeřek byla nejvýše nasazená ve finále Bouchard jako číslo 13. Tím ale nechci snižovat triumf Petry, tou hrou si Wimbledon zasloužila, jen zmiňuji fakta, ke kterým patří i vypadnutí v 1.kole na Australian Open a konec na French a US Open ve 3.kole a nakonec 4.místo ve skupině na Turnaji Mistryň.
A ano, máš pravdu, že letošní rok byl hodně úspěšný co se týče sportu.
A jak prosím Tě vypadá ta moje NEUSTÁLÁ kritika? Jen dnes se se trochu kriticky zmínil o Petře Kvitové, jakožto sportovkyni roku, ale jinak si nevybavuji že bych něco neustále kritizoval
impossible

Post by impossible »

Ja osobne se vitezstvim Petry ztotoznuji. Kdyz reknes komukoliv na planete wimbledon, tak si 90% lidi vybavy jeden z nejuznavanejsich tenisovych turnaju. Proti snowboardu a rychlobrusleni je to daleko sledovanejsi sport - schvalne, kolikrat jste se divali na rychlobruslarske zavody bez ceske ucasti, a kolikrat na tenis...? V tenisu je i daleko vetsi konkurence, ale uprimne nevim kolik lidi jezdy zavody na desce a kolik jich brusli, je to jen muj strizlivy odhad(pochybuju, ze kdyz 70% planetu nikdy nevidelo snih, ze je takove sporty budou zajimat :) ).

Sablikova mela sama proti sobe nastavenou vysokou latku tim, ze ze ZOH 2010 privezla hned 2 zlata plus bronz, tentokrat zlato "jen" jedno, i kdyz tusim, ze na kratke trati ani nestartovala...

Kazdopadne tim neshazuju ani jednu z holek, ale pokud uz bych mel "azorovat" tak bych rekl, ze pokud by vyhrala Kvitova nebo Sablikova, tak bych mel mene namitek nez kdyby to vyhrala Samkova, ktera se protlacila mezi par holkama na prvni misto v nekolika "jizdach z kopecka"...i kdyz je to sportovec ROKU, presto u me maji vetsi respekt prave prvne dve jmenovane, ktere predvadi dlouhodobe vyrovnane vykony a drzi se leta mezi spickou. Ale treba se do tohoto stadia prosnowboarduje i Samkova 8)

Jinak je to vlastne cela diskuze o hovne. Ono jde hlavne o ty sportovni uspechy a vykony a ne o nejakou anketu, ve ktere rozhoduji lidi, kteri by ve vetsine pripadu nebyli schopni ubehnout ani 3km...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Azor

Post by Azor »

impossible wrote:Ja osobne se vitezstvim Petry ztotoznuji. Kdyz reknes komukoliv na planete wimbledon, tak si 90% lidi vybavy jeden z nejuznavanejsich tenisovych turnaju. Proti snowboardu a rychlobrusleni je to daleko sledovanejsi sport - schvalne, kolikrat jste se divali na rychlobruslarske zavody bez ceske ucasti, a kolikrat na tenis...? V tenisu je i daleko vetsi konkurence, ale uprimne nevim kolik lidi jezdy zavody na desce a kolik jich brusli, je to jen muj strizlivy odhad(pochybuju, ze kdyz 70% planetu nikdy nevidelo snih, ze je takove sporty budou zajimat :) ).

Sablikova mela sama proti sobe nastavenou vysokou latku tim, ze ze ZOH 2010 privezla hned 2 zlata plus bronz, tentokrat zlato "jen" jedno, i kdyz tusim, ze na kratke trati ani nestartovala...

Kazdopadne tim neshazuju ani jednu z holek, ale pokud uz bych mel "azorovat" tak bych rekl, ze pokud by vyhrala Kvitova nebo Sablikova, tak bych mel mene namitek nez kdyby to vyhrala Samkova, ktera se protlacila mezi par holkama na prvni misto v nekolika "jizdach z kopecka"...i kdyz je to sportovec ROKU, presto u me maji vetsi respekt prave prvne dve jmenovane, ktere predvadi dlouhodobe vyrovnane vykony a drzi se leta mezi spickou. Ale treba se do tohoto stadia prosnowboarduje i Samkova 8)

Jinak je to vlastne cela diskuze o hovne. Ono jde hlavne o ty sportovni uspechy a vykony a ne o nejakou anketu, ve ktere rozhoduji lidi, kteri by ve vetsine pripadu nebyli schopni ubehnout ani 3km...
Aha, tak si pak každý(á) tenist(k)a řekne, ty jo, mě stačí vyhrát Wimbledon a k tomu mi stačí být oporou v Davis/Fed Cupu, a když tu týmovku vyhrajem, tak vlastně můžou mít jinak vcelku nepovedený rok a stanu se i tak Sportovcem roku, i kdyby byli ZOH a LOH v jednom roce tak jako v minulosti, bo přece Wimbledon je úplně nejdůležitější sportovní událost na Zemi, ba ne, vlastně v celé Mléčné dráze!
A Samková měla dost soupeřek, je jen pár. Navíc vyhrát v 21 letech OH je už opravdová známka kvality a snowboardcross nepatří mezi "snadné" sporty. A že patří mezi nejlepší potvrdila i na letošních X-Games 2.místem (což je taky dost prestižní podnik)
palo

Post by palo »

Azore a myslíš že tenis je snadný sport?Nejde vůbec srovnávat jakékoliv sporty dohromady,dyť je to jenom anketa.Já myslím že jak Kvitové,tak i těm dalším bylo vcelku jedno jak to celé skončí,Samkové spíš šlo o to aby si v přímém přenosu nerozbila hubu při tom tanci,byla fakt dobrá.
Pro někoho je víc olympiáda,pro někoho Wimbledon,nejde to změřit.Nečekal jsem že taková anketa by tu mohla vyvolat takovou diskuzi,no ale z druhé strany - hlavně že se tu něco děje... :mrgreen:
Image
Azor

Post by Azor »

palo wrote:Azore a myslíš že tenis je snadný sport?Nejde vůbec srovnávat jakékoliv sporty dohromady,dyť je to jenom anketa.Já myslím že jak Kvitové,tak i těm dalším bylo vcelku jedno jak to celé skončí,Samkové spíš šlo o to aby si v přímém přenosu nerozbila hubu při tom tanci,byla fakt dobrá.
Pro někoho je víc olympiáda,pro někoho Wimbledon,nejde to změřit.Nečekal jsem že taková anketa by tu mohla vyvolat takovou diskuzi,no ale z druhé strany - hlavně že se tu něco děje... :mrgreen:
Samozřejmě že tenis není snadný sport, ale Petra kromě Wimbledonu a Fed Cupu toho až tak moc neuhrála a na to jsem hlavně poukazoval :wink:
A já tak trochu očekávál, že ten můj komentář ke Sportovkiny roku vyvolá menší debatu, akorát krom oponentů jsem očekával, že někdo bude se mnou souhlasit, což se zatím nestalo, nicméně žíli mi to netrhá :mrgreen:
Hadis

Post by Hadis »

Azor a jeho debata mě donutila pustit PC :mrgreen:

Já se s vítězstvím Petry neztotožňuji, ale ani ho neshazuji jako Azor.
Nicméně ještě uvedu jeden pohled na věc.

Petra sice vyhrála Wimbledon, jak někdo říká, díky losu, ale na to se kurva historie neptá. Prostě byla v daném turnaji nejlepší, vyhrála 6 zápasů aby to mohla vyhrát ? Že ostatní turnaje kurví, to je její standardní výkon, ale v žebříčku WTA se drží stabilně nahoře. Udržet se v tenise v TOP 5, TOP 10 není žádná prdel, k tomu přičteme FED CUP, ve finále uhrála dva fantastický zápasy.

Teď si vezmeme výkony Samkové, za celý rok se jí podařilo sjet 3x velice dobře z kopce, skočit několik skoků a má zlato ze Soči. A co dál ? Co letošní zima ?

Co se týče Sáblíkové, té je trošku přesáblikované.... Dělá rychlobruslení, sport s kterým jsem se setkal někdy před 17-ti lety ve Svratce, od té doby jsem o tom slyšel zase až po výsledcích Martiny.
V létě dělá dobře cyklistiku ? Nejdou dělat dva odlišné sporty vrcholově celoročně, cyklistika je jen doplněk, který stačí na republiku, na svět nikoliv, viz letošní MS.

Vyhrála Petra nejen proto, co dokázala, ale taky i proto, že tenis je daleko populárnější.

Ať se Ti to Azore líbí nebo ne, je to prostě tak.

Tato anketa je úplně o hovně, je to to stejné, jak ji vyhraje Jágr/Čech/Nedvěd, člen kolektivního sportu, kde sám je hovno v trávě v kolektivu vyniká.

Osobně bych tuto anketu nedělal, stačí že osobnosti v této anketě si to rozdají mezi ostatníma v jednotlivých sportech.
AC Had Bozak

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:...ale Petra kromě Wimbledonu a Fed Cupu toho až tak moc neuhrála
Máš pravdu, okrem Fed cupu (niečko ako MS, že?) a Wimbledonu (bezkonkurenčne najprestížnejší tenisový turnaj) nevyhrala už vôbec nič, to akoby vyhrala guľovačku s kamarátkami za domom :wink:
Hadis wrote: Prostě byla v daném turnaji nejlepší, vyhrála 6 zápasů aby to mohla vyhrát ?
Sedem, Hadis, sedem :mrgreen:

Inak, čo sa týka týchto ankiet, súhlasím s Hadisom, je to totálna kravina. Už aj preto, že je ťažko (nemožné) zrovnávať výkony napr. vo futbale (ako kolektívnom športe, ktorý hrá takmer každý na svete), v behaní (ako individuálnom športe, ktoré robí úplne každý na svete), v hokeji (kolektívnom športe pre malé percento ľudí tohto sveta) či ženskom snowboardingu (ktorý nerobí ani zanedbateľné promile ľudí).
Mne osobne sa najviac z vašich športovcov (športovkýň) páčila Soukalová (síce ženský biatlon od ženského snowboardingu nemá moc ďaleko, no). Je to aj pre to, že biatlon mám odmalička veľmi rád, ale aj pre to, že okrem medailí zo ZOH, čo je pre športovca to naj, počas celej sezóny predvádzala vynikajúce výkony (a je pekná, čo je veľmi dôležité pri určovaní najlepších žien :mrgreen: ).
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Hadis wrote: Azor a jeho debata mě donutila pustit PC :mrgreen:

Já se s vítězstvím Petry neztotožňuji, ale ani ho neshazuji jako Azor.
Nicméně ještě uvedu jeden pohled na věc.

Petra sice vyhrála Wimbledon, jak někdo říká, díky losu, ale na to se kurva historie neptá. Prostě byla v daném turnaji nejlepší, vyhrála 6 zápasů aby to mohla vyhrát ? Že ostatní turnaje kurví, to je její standardní výkon, ale v žebříčku WTA se drží stabilně nahoře. Udržet se v tenise v TOP 5, TOP 10 není žádná prdel, k tomu přičteme FED CUP, ve finále uhrála dva fantastický zápasy.
Hippopotamus wrote:
Azor wrote:...ale Petra kromě Wimbledonu a Fed Cupu toho až tak moc neuhrála
Máš pravdu, okrem Fed cupu (niečko ako MS, že?) a Wimbledonu (bezkonkurenčne najprestížnejší tenisový turnaj) nevyhrala už vôbec nič, to akoby vyhrala guľovačku s kamarátkami za domom :wink:

Ano, ve Wimbledonu hrála fantasticky, narozdíl od ostatních favoritek, to je pravda. Pravdou je i to, že Wimbledon je nejprestižnější tenisový turnaj, otázkou zda oprávněně, ano, je to nejstarší tenisový turnaj a ano, dbá se tam na oblečení tenistů a teistek, a možná někdo řekne, že je to na trávě, tak i proto je to ten nejlepší turnaj. A vedra tam jsou taky, ale určitě ne jako na Australian Open. Ale já hodnotím všechny grandslamy na stejné úrovni. A co se týče Davis/Fed cupu, tak tady tu prestiž dosti snižuje fakt, že krom našich se světová elita jak v mužích, tak i ženách tomu až tak moc nevěnuje, ale i tak je to těžký to vyhrát.
Hadis wrote: Teď si vezmeme výkony Samkové, za celý rok se jí podařilo sjet 3x velice dobře z kopce, skočit několik skoků a má zlato ze Soči. A co dál ? Co letošní zima ?
Pokud bys četl, to co jsem psal, tak by jsi věděl, že se jí jen na OH povedlo 4x! "sjet z kopce" jako první a kromě toho i ve Světovém poháru se jí dařilo, když vyhrála 2 závody. A také univerziádu, i když tam byla konkurence slabší.
Jo a Hippo, Eva je taky celkem hezká :mrgreen:
Hadis wrote: Co se týče Sáblíkové, té je trošku přesáblikované.... Dělá rychlobruslení, sport s kterým jsem se setkal někdy před 17-ti lety ve Svratce, od té doby jsem o tom slyšel zase až po výsledcích Martiny.
V létě dělá dobře cyklistiku ? Nejdou dělat dva odlišné sporty vrcholově celoročně, cyklistika je jen doplněk, který stačí na republiku, na svět nikoliv, viz letošní MS.
Nicméně je stále dobře, že je pořád tou nejlepší na pětce. Navíc na krátké tratě tu máme Karolínu Erbanovou na krátké tratě, který asi udělal dobře, že přestoupila k Nizozemcům. A také vypadá nadějně Nikol Zdráhalová.
A na MS měla smůlu, když se připletla do toho hromadného pádu. A to mi jako chceš říct, že když je 12. v časovce na MS, tak na světovou konkurenci nestačí???
Hadis wrote: Vyhrála Petra nejen proto, co dokázala, ale taky i proto, že tenis je daleko populárnější.

Ať se Ti to Azore líbí nebo ne, je to prostě tak.

Tato anketa je úplně o hovně, je to to stejné, jak ji vyhraje Jágr/Čech/Nedvěd, člen kolektivního sportu, kde sám je hovno v trávě v kolektivu vyniká.

Osobně bych tuto anketu nedělal, stačí že osobnosti v této anketě si to rozdají mezi ostatníma v jednotlivých sportech.
V Česku ale už jsou zimní sporty co se týče popularity skoro na stejné úrovni jako tenis, akorát u novinářů je to jinak, i proto je Sportovkyní roku Kvitová. A když už tu je ta anketa, tak místo novinářů by o ní měli rozhodovat sami sportovci.
P.S. A stále si tady Hadisi nenapsal, kdy jsem tu NEUSTÁLE něco kritizoval :wink:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

alláh akbar bratre! 8)

ps. koukam ze azor jede ty svoje bomby furt :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”