(může být i Ostrava, Těšín, Karviná ... pokud víte o nějaké fajn a lehce dostupné hospůdce tak sem s ní)

Mantelíček je taky pro.
Co na to Ostraváci, Karviňáci a ostatní krátcí zobáci ?

Moderator: Czech Moderators

Nu, já bych byl pro!amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
(může být i Ostrava, Těšín, Karviná ... pokud víte o nějaké fajn a lehce dostupné hospůdce tak sem s ní)
Mantelíček je taky pro.
 A na 90% bych se účastnil. Akorát já bych to udělal radši v Ostravě, neb tu aspoň trochu známa navíc mě z Ostravy jede přímý spoj domů a to až v 22:45 a navíc bych to měl levnější (to vítě, po prázdnínách obírám každou korunu 2x
  A na 90% bych se účastnil. Akorát já bych to udělal radši v Ostravě, neb tu aspoň trochu známa navíc mě z Ostravy jede přímý spoj domů a to až v 22:45 a navíc bych to měl levnější (to vítě, po prázdnínách obírám každou korunu 2x  )   Ale klidně to může být v Těšíně, nemám problém se přizpůsobit.
 )   Ale klidně to může být v Těšíně, nemám problém se přizpůsobit.   Nu a nejvíc spokojen bych byl kdyby to bylo v Ostravě, ale až 2.10. To totiž hraje Baník a tak bych na sraz přišel přímo z Bazalů
 Nu a nejvíc spokojen bych byl kdyby to bylo v Ostravě, ale až 2.10. To totiž hraje Baník a tak bych na sraz přišel přímo z Bazalů  
  kdyby mě do toho náhodou něco vlezlo, tak bych dal vědět. Ale to se nejspíš nestane
  kdyby mě do toho náhodou něco vlezlo, tak bych dal vědět. Ale to se nejspíš nestane 

Jsem marod a to minimálně do příštího čtvrtka kdy jdu na kontrolu, takžeamoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.

Pánové, já to budu vědět až v neděli nejdříve.amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.
xixor wrote:Pánové, já to budu vědět až v neděli nejdříve.amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.

Tak jak to teda s tím srazem vypadá? (ne)Bude? A když jo, tak kde?amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.

No zatím to vypadá jen na tři zájemce, takže nejspíš pase. Zkusíme navrhnout jiný termín...Azor wrote:Tak jak to teda s tím srazem vypadá? (ne)Bude? A když jo, tak kde?

Omlouvám se za pozdní reakci, ale bohužel to kvůli práci a rodině nešlo. Jak jsem pochopil tak Xixor má teď na chvíli akce zabanované, tak buď se sejdem až ho šerif(ka) odbanuje, nebo uděláme sraz blízko jeho baráku s tím, že na 2 hodiny dostane vycházku (a na tu mají právo i nemocní). Jinak je mi místo akce jedno, až budou nějaké návrhy termínů, tak dám vědět jestli mi to vyhovuje.amoszamba wrote:Takže máte návrh na jiný termín? Co ty na to Xixi? Je mi jasné, že pokud tam nebude Xixi tak máme sotva poloviční účast...

Maslím, že tohle je schůdně řešení. A Xixor se musí příště krotit, aby si zase navybral všechny vycházky do konce roku už na konci prázdnin.MikeF wrote:Omlouvám se za pozdní reakci, ale bohužel to kvůli práci a rodině nešlo. Jak jsem pochopil tak Xixor má teď na chvíli akce zabanované, tak buď se sejdem až ho šerif(ka) odbanuje, nebo uděláme sraz blízko jeho baráku s tím, že na 2 hodiny dostane vycházku (a na tu mají právo i nemocní). Jinak je mi místo akce jedno, až budou nějaké návrhy termínů, tak dám vědět jestli mi to vyhovuje.amoszamba wrote:Takže máte návrh na jiný termín? Co ty na to Xixi? Je mi jasné, že pokud tam nebude Xixi tak máme sotva poloviční účast...