(může být i Ostrava, Těšín, Karviná ... pokud víte o nějaké fajn a lehce dostupné hospůdce tak sem s ní)

Mantelíček je taky pro.
Co na to Ostraváci, Karviňáci a ostatní krátcí zobáci ?

Moderator: Czech Moderators
Nu, já bych byl pro!amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
(může být i Ostrava, Těšín, Karviná ... pokud víte o nějaké fajn a lehce dostupné hospůdce tak sem s ní)![]()
Mantelíček je taky pro.
Jsem marod a to minimálně do příštího čtvrtka kdy jdu na kontrolu, takžeamoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
(může být i Ostrava, Těšín, Karviná ... pokud víte o nějaké fajn a lehce dostupné hospůdce tak sem s ní)![]()
Mantelíček je taky pro.
Pánové, já to budu vědět až v neděli nejdříve.amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.
xixor wrote:Pánové, já to budu vědět až v neděli nejdříve.amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.
Tak jak to teda s tím srazem vypadá? (ne)Bude? A když jo, tak kde?amoszamba wrote:Takže co takhle pivní pokecáníčko 1.10.2010 třeba v Havířově nebo někde v okolí ?
Mantelíček je taky pro.
No zatím to vypadá jen na tři zájemce, takže nejspíš pase. Zkusíme navrhnout jiný termín...Azor wrote:Tak jak to teda s tím srazem vypadá? (ne)Bude? A když jo, tak kde?
Omlouvám se za pozdní reakci, ale bohužel to kvůli práci a rodině nešlo. Jak jsem pochopil tak Xixor má teď na chvíli akce zabanované, tak buď se sejdem až ho šerif(ka) odbanuje, nebo uděláme sraz blízko jeho baráku s tím, že na 2 hodiny dostane vycházku (a na tu mají právo i nemocní). Jinak je mi místo akce jedno, až budou nějaké návrhy termínů, tak dám vědět jestli mi to vyhovuje.amoszamba wrote:Takže máte návrh na jiný termín? Co ty na to Xixi? Je mi jasné, že pokud tam nebude Xixi tak máme sotva poloviční účast...
Maslím, že tohle je schůdně řešení. A Xixor se musí příště krotit, aby si zase navybral všechny vycházky do konce roku už na konci prázdnin.MikeF wrote:Omlouvám se za pozdní reakci, ale bohužel to kvůli práci a rodině nešlo. Jak jsem pochopil tak Xixor má teď na chvíli akce zabanované, tak buď se sejdem až ho šerif(ka) odbanuje, nebo uděláme sraz blízko jeho baráku s tím, že na 2 hodiny dostane vycházku (a na tu mají právo i nemocní). Jinak je mi místo akce jedno, až budou nějaké návrhy termínů, tak dám vědět jestli mi to vyhovuje.amoszamba wrote:Takže máte návrh na jiný termín? Co ty na to Xixi? Je mi jasné, že pokud tam nebude Xixi tak máme sotva poloviční účast...