Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:
léblík wrote:Nazdar staří známí :lol: Koukám, že to tu pomalu ale jistě umírá, jako celá hra :mrgreen:
alláh akbar bratre! 8)

ps. koukam ze azor jede ty svoje bomby furt :lol:
Že to říkáš zrovna ty, který jsi tu s kopečkářem mlel ještě větší sračky :mrgreen: Ale tak kdyby se přihlásil i on, zase by tu bylo o dost více zábavy :lol:
Azor

Post by Azor »

Debata o Sportovci roku se tu celkem slušně rozjela, tak uvidíme, jak se tu chytí téma Silvestr :mrgreen:
Tak se tedy ptám, jestli budete trávit Silvestra doma, na chatě, na nějaké akci apod. A taky tu napište, kolik flašek, případně piv plánujete vypít :twisted: A ještě by mě zajímalo zda budete mít i nějaké ty rachejtle či pumy nebo kompakty. 8)
Co se týče mé osoby, tak já budu na jedné chatě, bude nás tam 5 a budeme tam mít Tulamorku, Grant´s, asi tak 4 flašky Božkova, vodku, metaxu a basu Radků. A máme na to 2 noci, i tak ale budeme mít co dělat, abychom to všechno vypili :lol: :mrgreen: A už máme jeden kompakt, nějaké ty petardy a rakety a ještě plánujeme koupit kulové pumy :twisted:
palo

Post by palo »

mnoho slivovic - jednohubka - mnoho slivovic - chlebíček - mnoho slivovic - 0:00 šampus - mnoho slivovic - death :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

Azor wrote:Debata o Sportovci roku se tu celkem slušně rozjela, tak uvidíme, jak se tu chytí téma Silvestr :mrgreen:
Tak se tedy ptám, jestli budete trávit Silvestra doma, na chatě, na nějaké akci apod. A taky tu napište, kolik flašek, případně piv plánujete vypít :twisted: A ještě by mě zajímalo zda budete mít i nějaké ty rachejtle či pumy nebo kompakty. 8)
Co se týče mé osoby, tak já budu na jedné chatě, bude nás tam 5 a budeme tam mít Tulamorku, Grant´s, asi tak 4 flašky Božkova, vodku, metaxu a basu Radků. A máme na to 2 noci, i tak ale budeme mít co dělat, abychom to všechno vypili :lol: :mrgreen: A už máme jeden kompakt, nějaké ty petardy a rakety a ještě plánujeme koupit kulové pumy :twisted:
Jak tady čtu tu kombibaci Azor, spousta pití a rachejtle, tak bych si dal pořádného majzla. teda když si alepoň vzpomenu na sraz ve VP. :lol:
Jinak já budu v Beskydech na chatě, taktéž na dva dny, nicméně s alkoholem už jsem na tom více v klidu, tak flaška Grants whisky musí stačit. A bez rachejtlí, stačí mi když vidím práci ostatních. :mrgreen:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Chlapci moji, ja na Silvestra max. pohárik vaječňáku na prípitok, ale pravdepodobne ani to nie :?
(a to nie som ani chorý, ani na liekoch, ani som si nepovedal, že obmedzím prísun alkoholu, proste okolnosti inak nepustia :-( )
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:Chlapci moji, ja na Silvestra max. pohárik vaječňáku na prípitok, ale pravdepodobne ani to nie :?
(a to nie som ani chorý, ani na liekoch, ani som si nepovedal, že obmedzím prísun alkoholu, proste okolnosti inak nepustia :-( )
Pokud ti to okolnosti dovolí na Nový rok, tak můžeš zrovna i zapít i další titul v Áčku :wink: Vlastně všichni máme tu možnost zapít (ne)úspěch v lize hned na Nový rok :mrgreen:
palo

Post by palo »

Azor wrote:
Hippopotamus wrote:Chlapci moji, ja na Silvestra max. pohárik vaječňáku na prípitok, ale pravdepodobne ani to nie :?
Pokud ti to okolnosti dovolí na Nový rok, tak můžeš zrovna i zapít i další titul v Áčku :wink: Vlastně všichni máme tu možnost zapít (ne)úspěch v lize hned na Nový rok :mrgreen:
Azore hlavně nepij slivovicu,víš že Ti nedělá dobře... :mrgreen:
Image
Azor

Post by Azor »

palo wrote:
Azor wrote:
Azore hlavně nepij slivovicu,víš že Ti nedělá dobře... :mrgreen:
Neboj, slivovice tu neni. :mrgreen: jo a ta tvoje slivka mi ve VP celkem pomohla, i když to na prvni pohled vypadalo naopak :lol:
oslicek

Post by oslicek »

teda, čekal sem tu příspěvky typu:

"vydržím výjimečně do čtyřech do rána u sklenice mléka, abych věděl, jak mi dopadla sezóna a mohl před usnutím snovat plány na další sezónu."

"budu projíždět transfer-list a hledat co nejvhodnější hráče fo mého kádru, abych v příští sezóně nic nezanedbal a pral se o čelo v tabulce."

"budu vyhodnocovat sílu soupeřů v příští sezóně a plánovat s kým jak budu hrát."

u těch, co nikdy nebyli v áčku: "budu si opakovat vítěze áčka a poháru, abych měl motivaci jako mantru na příští sezónu."

u těch, co byli v áčku: "jaké předsevzetí si nad ránem musím dát, abych se do áčka zpět probojoval. kolik desítek hodin denně tomu musím obětovat, kolik koníčků a zájmů musím odsunout stranou, atd."

u těch, co jsou v áčku: "co musím udělat proto, aby to tady nevyhrávali Švédi" - od třicetileté války byly jediné švédské výhry: Abba, Björn Borg, švédská trojka a vítězství švédského motoristického týmu na Šestidenní na Slovensku v roce 1991 kam půlka světa nepřijela, protože to nenašli, ještě mě napadla slavná pětka Waldner, Appelgreen, Lindh, Karlsson, Persson nebo Charlotte Perrell na Eurovizi nebo Börje Salming, ale to už jsou hnidy oproti švédskému roztahování se v áčku....

skoro mě ta vaše nedůsledná příprava svádí k šílené myšlence, že SP snad upadá :o :shock:
Azor

Post by Azor »

Jo, oslíčku máš pravdu, pijeme dál :mrgreen:
Ataner

Post by Ataner »

oslicek wrote:
u těch, co jsou v áčku: "co musím udělat proto, aby to tady nevyhrávali Švédi" - od třicetileté války byly jediné švédské výhry: Abba, Björn Borg, švédská trojka a vítězství švédského motoristického týmu na Šestidenní na Slovensku v roce 1991 kam půlka světa nepřijela, protože to nenašli, ještě mě napadla slavná pětka Waldner, Appelgreen, Lindh, Karlsson, Persson nebo Charlotte Perrell na Eurovizi nebo Börje Salming, ale to už jsou hnidy oproti švédskému roztahování se v áčku....
Tak ale to se hodně povedlo .. :mrgreen:
JPD - B.3
palo

Post by palo »

oslicek wrote:teda, čekal sem tu příspěvky typu:

"vydržím výjimečně do čtyřech do rána u sklenice mléka, abych věděl, jak mi dopadla sezóna a mohl před usnutím snovat plány na další sezónu."

mléko jsem nahradil slivovicí a ligu kontroloval kolem sedmé :)

"budu projíždět transfer-list a hledat co nejvhodnější hráče fo mého kádru, abych v příští sezóně nic nezanedbal a pral se o čelo v tabulce."

mám 35 hráčů,takže nemůžu nakupovat - jinak bych tak pochopitelně učinil... :wink:

"budu vyhodnocovat sílu soupeřů v příští sezóně a plánovat s kým jak budu hrát."

to už jsem se předběžně díval - zdá se že žádný vrahoun mi nepřijde 8)

u těch, co nikdy nebyli v áčku: "budu si opakovat vítěze áčka a poháru, abych měl motivaci jako mantru na příští sezónu."

Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo,Hippo

u těch, co byli v áčku: "jaké předsevzetí si nad ránem musím dát, abych se do áčka zpět probojoval. kolik desítek hodin denně tomu musím obětovat, kolik koníčků a zájmů musím odsunout stranou, atd."

to se mě netýká :oops:

nesmíš zapomínat na Hammerfall :wink:

skoro mě ta vaše nedůsledná příprava svádí k šílené myšlence, že SP snad upadá :o :shock:

tak černě bych to neviděl,zrovna mě to začíná bavit... :wink:
Toš všecko nejlepší do Nového roku !!!
:)
Image
oslicek

Post by oslicek »

přiznám se, že Hammerfall neznám, ale nechápu jak sem mohl v tomhle kontextu zapomenout na Clawfinger a zejména Therion. Škrtám švédskou trojku a Šestidenní...
palo

Post by palo »

oslicek wrote:přiznám se, že Hammerfall neznám, ale nechápu jak sem mohl v tomhle kontextu zapomenout na Clawfinger a zejména Therion. Škrtám švédskou trojku a Šestidenní...
švédskou trojku bych nechal... :wink:
taky švédský stůl :)
Image
Azor

Post by Azor »

Jestli se nudíte, tak mi můžete mi do SZ svoje telefonní číslo a můžeme pokecat :lol:
ale to bohužel platí jen pro Čechy, je to sice diškriminácia, ale bohužel mám tarif :oops:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”