HANYSEK6 wrote:tak zase nejake logo(a) zkusim...prvni pro gauners a pak pro nekoho dalsiho..tak se hlaste
Jááááááá

Moderator: Czech Moderators
To sem zase prošvih, ale taky bych chtìl logo.HANYSEK6 wrote:tak zase nejake logo(a) zkusim...prvni pro gauners a pak pro nekoho dalsiho..tak se hlaste
To Tom49 (anebo jiný tvùrce log): kdyby ses náhodou nudil, tak nìco vyrob i pro mì.
Námìt: èerné a bílé svislé pruhy (mùžou být pøidaný i jiný barvy), òákej letící hoøící balon a název klubu Jantar FC, tvar kulatej by se mi líbíl.
Když se na to vrhneš, tak dík
Tom49 wrote:klidnì, tak napišGuti wrote:èaute ....... proosim spravil by mi niekto logo ?????? ja by som potom napisal ake asi .....
ten scorpion tam nejde-je a malej a po zvìtšení má malou kvalitu. Nemáš ho ve vìtším?Guti wrote:Tom49 wrote:klidnì, tak napišGuti wrote:èaute ....... proosim spravil by mi niekto logo ?????? ja by som potom napisal ake asi .....
Noo chcel by som tam ten znak scopriona co mam nalavo pri mene potom by som tam chcel napis Fc Sc0rpi0ns , 2006 a Football Club ...ostatne uz necham na teba
idem to urobitfrankie_doparoma wrote:Prosim vas, neco bych potreboval![]()
Potreboval bych tohle :
dat do tohohle (jen na ukazku, muzete pouzit neco jineho)
(ta odbocka tam je na vic
)
Proste misto ty odbocky tam dat toho smajla
Najde se nekdo?
Aby to proste vypadalo jako dopravni znacka, diky moc