adriano10 wrote:JJ matomin se objevil z nièeho nic a najednou takový výtvory...
Snad mì pøidá alespoò 1 do sbírky... dík
Požadavky: Tým: czech inter/ manager: adriano10/ rok založení: 2006/ Jinak to nechám spíš na tobì.... pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,....
ved ich už máš 55462635
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
pánové, poprosil bych vás, co tvoøíte loga, jestli by jste mi taky nemohli nìjaký udìlat...jediná podmínka je aby tam byl název týmu a bylo to neco na zpusob Liverpoolu jinak je mi to vcelku jedno...a prosim zkuste vas to udelat vic at je z ceho vybirat
Robertinho wrote:pánové, poprosil bych vás, co tvoøíte loga, jestli by jste mi taky nemohli nìjaký udìlat...jediná podmínka je aby tam byl název týmu a bylo to neco na zpusob Liverpoolu jinak je mi to vcelku jedno...a prosim zkuste vas to udelat vic at je z ceho vybirat
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Robertinho wrote:pánové, poprosil bych vás, co tvoøíte loga, jestli by jste mi taky nemohli nìjaký udìlat...jediná podmínka je aby tam byl název týmu a bylo to neco na zpusob Liverpoolu jinak je mi to vcelku jedno...a prosim zkuste vas to udelat vic at je z ceho vybirat
hodnì slušný, díky! doufam, ze se o to pokusi jeste nekdo at mam srovnani, ale tohle je docela dost pìkný
hodnì slušný, díky! doufam, ze se o to pokusi jeste nekdo at mam srovnani, ale tohle je docela dost pìkný
diky
Stehno8 wrote:jestli tu nìkdo dìlá ještì loga tak bych prosli a jedno logo pro svého kámoša jeho tým je Fc Fankic a manažer Libor81 a je prý jedno co tam bude