TIPLIGA - ...the end...

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Tipliga - 16.kolo vyhrál suverénně Hadis

Post by palo »

Image
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Keď Holanďania 10minút pred koncom vyhrávali 4:0, vyzeralo to pre mňa nádejne, ale chuť strieľať góly ich ani vtedy neopustila, a tak sa nakoniec môže tešiť Oslíček so svojím crazy tipom :)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM

Post by PaToM »

Hippopotamus wrote:Keď Holanďania 10minút pred koncom vyhrávali 4:0, vyzeralo to pre mňa nádejne, ale chuť strieľať góly ich ani vtedy neopustila, a tak sa nakoniec môže tešiť Oslíček so svojím crazy tipom :)
Haha, toto aj niekto tipol? :D
Na druhú stranu, keď niekto uhádol aj to, že Suárez niekoho pokúše počas MS, tak prečo nie...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

ach jaj, tak blízko som bol od prvého miesta, no bohužiaľ Taliani z viacerých šancí nedokázali dať vytúžený víťazný gól :roll:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Síce delené, ale stále prvé! Je tam, je tam, je táááááááááááááááááááááááááááááám! Hroch vás strčil do vrecka už aj v tipovaní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...new beginning...

MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Hippopotamus wrote:Síce delené, ale stále prvé! Je tam, je tam, je táááááááááááááááááááááááááááááám! Hroch vás strčil do vrecka už aj v tipovaní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Však počkaj, sa ti začala písať posledná kapitola :evil: 1.12. kapituluješ :!: :!: :!: :!: :!:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Hadis

Post by Hadis »

Tak repre kolo se mi moc nepovedlo, náš zápas jsem chtěl dát 2-1, ale spíš jsem si říkal, že dáme haluz... nicméně Island mě trochu zklamal, jak hrál.
Ostatní výsledky mám většinou o gól..... No hlavně že jsem aspoň trochu bodoval.
AC Had Bozak

tomkycz

Post by tomkycz »

tak poslední dva zápasy nás zachránily od blamáže, takže nakonec to nebylo úplně špatné kolo... :wink:
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:Síce delené, ale stále prvé! Je tam, je tam, je táááááááááááááááááááááááááááááám! Hroch vás strčil do vrecka už aj v tipovaní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je radosti jako kdyby Slovensko vyhrálo MS :mrgreen: Ale pořád jsi za Íčkem, který má o jedno kolo méně jak ty, takže klídek hrošíku :mrgreen: A kdyby jsi věřil i Čechům, tak by jsi se o to 1.místo nemusel dělit :wink:
A palo, co kdyby se udělovali 2 body za trefení rozdílu ve skóre? Např., u výsledku 2:1 by si zapsali 2 body ti, co tipovali 1:0, 3:2, 4:3, 5:4 atd. :wink:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote: To je radosti jako kdyby Slovensko vyhrálo MS :mrgreen: Ale pořád jsi za Íčkem, který má o jedno kolo méně jak ty, takže klídek hrošíku :mrgreen: A kdyby jsi věřil i Čechům, tak by jsi se o to 1.místo nemusel dělit :wink:
A palo, co kdyby se udělovali 2 body za trefení rozdílu ve skóre? Např., u výsledku 2:1 by si zapsali 2 body ti, co tipovali 1:0, 3:2, 4:3, 5:4 atd. :wink:
Keď vyhrajú Slováci MS v hokeji, vyhrajú to nejakí hokejisti, ktorých mám na háku a s ktorými okrem občianstva nič spoločné nemám, toto som vyhral ja sám osobne :lol:
Že je Íčko predo mnou, ma nijak zvlášť netrápi, hlavne, keď ešte ďalších 9 je predo mnou, nemám akosi ambície túto súťaž vyhrať. A že má o kolo menej, je síce fakt, ale že ja pomaly v každom druhom kole nestihnem natipovať všetky zápasy, je tiež fakt, takže dokopy možno tipoval viac zápasov ako ja, a bez tak je to úplne jedno, súťaž je na celkový počet bodov, nie na priemerný počet bodov za kolo/zápas ;-)
Keby som veril Rakúšanom či Dánsku, som na tom ešte lepšie. Island hral doteraz luxusný futbal, nemohol som vedieť, že takto zahrajú proti vám.
Myslím, že už je hodne neskoro na menenie pravidiel. Tiež ma na začiatku napadlo, že by to tak bolo lepšie (približne ako si napísal), ale toto je Palova súťaž, robí to naprosto perfektne a spätne to prepočítavať, meniť body a poradie určite nebude. Aj tak musí mať s tým starostí jak hovado :wink:
...new beginning...

crueface1

Post by crueface1 »

joooo..první započítaný přesný típ..Česko-Island :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
impossible

Post by impossible »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote: To je radosti jako kdyby Slovensko vyhrálo MS :mrgreen: Ale pořád jsi za Íčkem, který má o jedno kolo méně jak ty, takže klídek hrošíku :mrgreen: A kdyby jsi věřil i Čechům, tak by jsi se o to 1.místo nemusel dělit :wink:
Keď vyhrajú Slováci MS v hokeji, vyhrajú to nejakí hokejisti, ktorých mám na háku a s ktorými okrem občianstva nič spoločné nemám, toto som vyhral ja sám osobne :lol:
Že je Íčko predo mnou, ma nijak zvlášť netrápi, hlavne, keď ešte ďalších 9 je predo mnou, nemám akosi ambície túto súťaž vyhrať. A že má o kolo menej, je síce fakt, ale že ja pomaly v každom druhom kole nestihnem natipovať všetky zápasy, je tiež fakt, takže dokopy možno tipoval viac zápasov ako ja, a bez tak je to úplne jedno, súťaž je na celkový počet bodov, nie na priemerný počet bodov za kolo/zápas ;-)
Keby som veril Rakúšanom či Dánsku, som na tom ešte lepšie. Island hral doteraz luxusný futbal, nemohol som vedieť, že takto zahrajú proti vám.
Myslím, že už je hodne neskoro na menenie pravidiel. Tiež ma na začiatku napadlo, že by to tak bolo lepšie (približne ako si napísal), ale toto je Palova súťaž, robí to naprosto perfektne a spätne to prepočítavať, meniť body a poradie určite nebude. Aj tak musí mať s tým starostí jak hovado :wink:
Sam nevim, kolik mam bodu nebo na kterem jsem poradne miste. Tipy tam nastrilim hlava nehlava a vubec neresim, co uhodnu, na to uz mam jine starosti nez sledovat sportovni vysledky, treba sledovat SP vysledky, ktere se me primo tykaji :)

Jinak bychom jeste mohli pridat pravidlo napr. kdyz tipnu 2:1, utkani skonci 2:5, ale behem prubehu se skore docasne zastavilo na 2:1 tak beru pul bodu apod... :roll: Azore, sam vedes svou tipovacku tak ti nikdo nebrani si pridavat dalsi komplikace v pocitani, ja myslim, ze Palo uz s tim ma dost starosti, presne jak pise Hippo. Ale mozna ma ty starosti rad, a je to tak trosku jeho tabulkova zavislost, kdyz se uz nemusi srat s pocitanim v jeho turnaji :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Azor

Post by Azor »

Já se jenom zeptal. Samozřejmě je to jen na palovi, zda moji ty 2 body zavede nebo ne. Jo a srovnávat trefení rozdílu ve skóre a pravidlo napr. kdyz tipnu 2:1, utkani skonci 2:5, ale behem prubehu se skore docasne zastavilo na 2:1 tak beru pul bodu apod, tož to je tak trochu dětinské :wink:
Ale i kdyby ty 2 body palo zavrhl, tak mi to vůbec nebude vadit :wink:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:Já se jenom zeptal. Samozřejmě je to jen na palovi, zda moji ty 2 body zavede nebo ne. Jo a srovnávat trefení rozdílu ve skóre a pravidlo napr. kdyz tipnu 2:1, utkani skonci 2:5, ale behem prubehu se skore docasne zastavilo na 2:1 tak beru pul bodu apod, tož to je tak trochu dětinské :wink:
Chlapci, keby bolo pravidlo, že ak sa počas zápasu zrodí priebežný výsledok rovnaký ako niekto tipoval, tak dostane ten niekto pol bodu, tak natipujem vždy desaťkrát 0:0 :mrgreen:
Inak, včera cca o 21:15 som pozrel na net na live výsledky (bolo odohraných cca 30 minút z večerných zápasov), a keď som videl, že Island výhrava 1:0, Turecko tiež a Taliani s Chorvátmi hrajú 1:1, tak ma napadlo, že by mohli všetky 3 zápasy ukončiť, 15 bodov by som mal v kapse :mrgreen:
...new beginning...

Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote:Já se jenom zeptal. Samozřejmě je to jen na palovi, zda moji ty 2 body zavede nebo ne. Jo a srovnávat trefení rozdílu ve skóre a pravidlo napr. kdyz tipnu 2:1, utkani skonci 2:5, ale behem prubehu se skore docasne zastavilo na 2:1 tak beru pul bodu apod, tož to je tak trochu dětinské :wink:
Chlapci, keby bolo pravidlo, že ak sa počas zápasu zrodí priebežný výsledok rovnaký ako niekto tipoval, tak dostane ten niekto pol bodu, tak natipujem vždy desaťkrát 0:0 :mrgreen:
Tak klidně můžem dát čtvrt bodu tomu, kdo trefí počet žlutých, počet fanoušků a přesný počet pyra na stadionu :mrgreen:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”