Ivo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila
Diky
Tak asi ste ma prehliadli tak prosiiim este raz !!!
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ahoj.Chtel jsem !!!!VAS!!!!Profesionaly poprosit o nejlepsi logo meho tymu.TYM:TJ Spartak Trhové Sviny MANAGER:ZIPO Obsah nebo tema LOGA:Nejaky ten fotbal.míè ,napis,zkusit nejake drave zvire(levhart.panther nebo lev...)necham na Vasi fantazii....diky moc za Pomoc.potom sem neco zkusil ja pro Robertinha ale nevim
ZIPO wrote:Ahoj.Chtel jsem !!!!VAS!!!!Profesionaly poprosit o nejlepsi logo meho tymu.TYM:TJ Spartak Trhové Sviny MANAGER:ZIPO Obsah nebo tema LOGA:Nejaky ten fotbal.míè ,napis,zkusit nejake drave zvire(levhart.panther nebo lev...)necham na Vasi fantazii....diky moc za Pomoc.potom sem neco zkusil ja pro Robertinha ale nevim
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
ZIPO wrote:Diky to je opravdu boží.To jsi profík?Ja zacinam s photoshopem ale tohle bych delal dlouho,opravdu fajn napad.Nechces neco na oplatku??
ja tiež zaèínam
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
niel wrote:zdarec....mùžete mi pls zkusit udìlat nìco takového jako je toto logo....jen ten název by mìl být FC Fotbalový Tým a rok est.2006.....dík
väèšie to nieje?
hej Paule, ten erb s meèema je super nápad ..kdybys mìl èas zkus to nìjak zparodovat na mojí partu alkoholikù
jinak ty výtvory sou fakt skvìlý..kdy uspoøádáte nìjakou výstavu?
kofi wrote:hej Paule, ten erb s meèema je super nápad ..kdybys mìl èas zkus to nìjak zparodovat na mojí partu alkoholikù
jinak ty výtvory sou fakt skvìlý..kdy uspoøádáte nìjakou výstavu?
rozmýšlal som že urobim topic a tam hodime naše výsledky ale èi to frenkie dovoli a je tu už 700 prisevkov a to bude fuška
zajtra ti spravím logo
kofi wrote:díky moc
každopádnì by to nebylo do vìci...a myslím, že by Frankie nic nenamítal (když ho podmáznete nìjakým tím logem navíc )
mne už zaèina šibat
už som urobil okolo 50 log a stale pošta sa hromadi že niekto chce log ale ja som èlovek èo rád pomože tak je tažke odmetnut