Moderator: Czech Moderators
Omyl - třicrueface1 wrote:Ty bláho...už mám dva přesný tipy...jedenáct bodů už je doma ...
Ten pocit, keď ste na tom rovnako AzorAzor wrote:Ten pocit, když už dva zápasy před koncem máte jistotu, že i když získate plný počet bodů, tak Vám to nebude stačit ani na stupně vítězůNicméně, na stupních poraženích jsem
Jojo, vítej v klubu AzorovcůHippopotamus wrote:Ten pocit, keď ste na tom rovnako AzorAzor wrote:Ten pocit, když už dva zápasy před koncem máte jistotu, že i když získate plný počet bodů, tak Vám to nebude stačit ani na stupně vítězůNicméně, na stupních poraženích jsem
![]()
Sme v ňom až ty a jaAzor wrote:Jojo, vítej v klubu AzorovcůHippopotamus wrote:Ten pocit, keď ste na tom rovnako AzorAzor wrote:Ten pocit, když už dva zápasy před koncem máte jistotu, že i když získate plný počet bodů, tak Vám to nebude stačit ani na stupně vítězůNicméně, na stupních poraženích jsem
![]()
Tak víš jak, palovi bylo smutno, že jsme tam sami dva, tak nám dal parťáka navícHippopotamus wrote:Sme v ňom až ty a jaAzor wrote:Jojo, vítej v klubu AzorovcůHippopotamus wrote: Ten pocit, keď ste na tom rovnako Azor![]()
Teda, podľa bodov aj Milan, ale tomu ich Palo len zle spočítal, bodík mu ubral
Až se Ti stane, že místo 5 piv nakoupíš jen 4, to bude teprve pohromapalo wrote:Ten pocit když člověk zjistí že neumí počítat do pěti...
A ani do deväť...palo wrote:Ten pocit když člověk zjistí že neumí počítat do pěti...
To už je logické vyústenie tej päťkyGeorgeTT wrote:A ani do deväť...palo wrote:Ten pocit když člověk zjistí že neumí počítat do pěti...
Tiež si vravím, že keby Baník nebol pyča, tak by som trafil všetky.Hadis wrote:Jestli dobře počítám vyhrál jsem další kolo (delene).
Škoda, bayern Juve a mars.me utekli o gól.
Každopádně kdyby arsenal nebyl pica tak jsem lapil všechny výsledky.