Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
- Fan
Znak
Potřeboval bych nový znak, pro tým ,,Happy team", díky moje icq 260-811-411!!
-
- Member of the Soccer Project Association
kofi wrote:koukám Paule, že chrlíš jedno logo za druhým..tomu øíkám pracovní morálka

a to ešte musim urobit .......každy den chce niekto logo SP pošta je už zaspamovaná
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!

. 3 dlhé roky bez SP

Tak chlapy abyste nemeli malo prace, tak byste mi taky mohli udelat logo, kdyz tady vidim ty vase vytvory, tak jsem si rek, ze muj klub potrebuje nejake seriozni logo, kdyz se pokousime vybojovat Decko
Vubec to nespecha, ale nejlepsi by to bylo co nejdriv
A tady jsou me podminky:
1.Tvar-takovy ten do spicky, jak ma Jeremy
2.Nazev tymu-Støelci z Japonska
3.Motiv-Japonska vlajka, ale misto te tecky cerveny letici mic(kdyby to bylo moc tezky, tak jenom vlajka a mic tam nejak zakomponovat)
Doufam, ze to neni moc narocne, mozna bych to i vyrobil, ale radsi bych si to chtel nechat udelat od profiku
Dekuji predem vyrobcum

3.Motiv-Japonska vlajka, ale misto te tecky cerveny letici mic(kdyby to bylo moc tezky, tak jenom vlajka a mic tam nejak zakomponovat)
Doufam, ze to neni moc narocne, mozna bych to i vyrobil, ale radsi bych si to chtel nechat udelat od profiku

Dekuji predem vyrobcum

Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

-
zajtra nieèo spravímTom151 wrote:Tak chlapy abyste nemeli malo prace, tak byste mi taky mohli udelat logo, kdyz tady vidim ty vase vytvory, tak jsem si rek, ze muj klub potrebuje nejake seriozni logo, kdyz se pokousime vybojovat DeckoVubec to nespecha, ale nejlepsi by to bylo co nejdriv
A tady jsou me podminky:
Doufam, ze to neni moc narocne, mozna bych to i vyrobil, ale radsi bych si to chtel nechat udelat od profiku![]()
Dekuji predem vyrobcum
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP

-
- Team Board Member
Tom151 wrote:Tak chlapy abyste nemeli malo prace, tak byste mi taky mohli udelat logo, kdyz tady vidim ty vase vytvory, tak jsem si rek, ze muj klub potrebuje nejake seriozni logo, kdyz se pokousime vybojovat DeckoVubec to nespecha, ale nejlepsi by to bylo co nejdriv
A tady jsou me podminky:
Doufam, ze to neni moc narocne, mozna bych to i vyrobil, ale radsi bych si to chtel nechat udelat od profiku![]()
Dekuji predem vyrobcum
Last edited by swottercamp on Fri Jan 12, 2007 4:52 pm, edited 1 time in total.

skvely, ale potreboval bych malou upravu, to modrocerveny kolecko bych chtel jenom cerveny, protoze tedka to vypada jako bych byl nejakej korejec
, a nazev strelci z japonska taky cervene prosim, kdyby to vypadalo divne tak nejakou jinou barvou krome zeleny
Jinak dobry, nejvic se mi libi ta japonska mapka
Diky
konkurence je dobra vec...

Diky
jestli to mas tak to taky ukaz, at mam vetsi vyberPaul-X wrote: zajtra nieèo spravím
Strelci z Japonska

-
- Team Board Member
Tom151 wrote:skvely, ale potreboval bych malou upravu, to modrocerveny kolecko bych chtel jenom cerveny, protoze tedka to vypada jako bych byl nejakej korejec, a nazev strelci z japonska taky cervene prosim, kdyby to vypadalo divne tak nejakou jinou barvou krome zeleny
Jinak dobry, nejvic se mi libi ta japonska mapka
![]()
Diky
jestli to mas tak to taky ukaz, at mam vetsi vyberPaul-X wrote: zajtra nieèo spravím

Last edited by swottercamp on Fri Jan 12, 2007 7:25 pm, edited 1 time in total.

urobímí niekdo stohoto logo, dík
http://www2.tulane.edu/template/images/hist_medsch.jpg

Manager:Jesse_PD
Team:Wigan
Division:E.?
-
- Team Board Member
neni problem, co tam vsechno chcesJessePD wrote:urobímí niekdo stohoto logo, díkhttp://www2.tulane.edu/template/images/hist_medsch.jpg

nekde tam daj nazov týmu:Wigan , ostatne sprav ako chcešswottercamp wrote:neni problem, co tam vsechno chcesJessePD wrote:urobímí niekdo stohoto logo, díkhttp://www2.tulane.edu/template/images/hist_medsch.jpg

Manager:Jesse_PD
-
ja spravim ale až o 21:30JessePD wrote:nekde tam daj nazov týmu:Wigan , ostatne sprav ako chcešswottercamp wrote:neni problem, co tam vsechno chcesJessePD wrote:urobímí niekdo stohoto logo, díkhttp://www2.tulane.edu/template/images/hist_medsch.jpg
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP

-
- Team Board Member
JessePD wrote:nekde tam daj nazov týmu:Wigan , ostatne sprav ako chcešswottercamp wrote:neni problem, co tam vsechno chcesJessePD wrote:urobímí niekdo stohoto logo, díkhttp://www2.tulane.edu/template/images/hist_medsch.jpg