díkiswottercamp wrote:JessePD wrote:nekde tam daj nazov týmu:Wigan , ostatne sprav ako chcešswottercamp wrote: neni problem, co tam vsechno chces

Moderator: Czech Moderators
ja som už robilIvo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila![]()
A prosim nezabudajte na mna !!! Paul-X alebo neviem kto kazdy tu este robi logaa spravte aj mne nejakeee....diky....sa neviem dockat
Noo heej robil....ale nieco lepsie by si spravit nevedel??nieco ako logo nie ako tapetu ak ma trosku chapes ako to myslim...hmm??nejake take presne podmienky by mohli byt ze z jednej strany by bol orol z druhej napr: tiger v strede NZ znak nejake lopty taam a taaakPaul-X wrote:ja som už robilIvo08-LSG wrote:Tak ako som si vsimol uz viacerych vas to vytvaranie loga zacalo bavit tak by som bol rad keby ste mi niektory nieco vytvorili.....
Podmienky su : znak Novych Zamkoch,Ivo08(ak manager cize ja),13.augusta 2006(vtedy som zacal hrat) a nejaka selma by tam mohla byt nejaky medved,orol,tiger,puma alebo aj KACKA by sa mi dsot lubila![]()
A prosim nezabudajte na mna !!! Paul-X alebo neviem kto kazdy tu este robi logaa spravte aj mne nejakeee....diky....sa neviem dockat
oki nieje problemhappyna17 wrote:èau logaøi![]()
potøeboval bych takovou malièkost![]()
chtìl bych logo slávie a dole v tom logu dokola místo toho fotbal bych tam chtìl soccerproject team nìco jako má Foxir
jj google aj yahoohappyna17 wrote:hledals na googluPaul-X wrote: je problem neviem najst veèšie logo![]()
![]()
![]()
http://www.lequipe.fr/Football/logos/Fo ... ogo528.gifPaul-X wrote:
no 120x120 je male tak nad