edit: Co dodat? Snad jen - proč jsem si nevsadil víc?
 Mistr prohrál 0:5,sestupující tým vyhrál 6:0.Chvála bohu že už ta liga skončila.
 Mistr prohrál 0:5,sestupující tým vyhrál 6:0.Chvála bohu že už ta liga skončila.  
Moderator: Czech Moderators

Tak Starka s Peltou beztak šli po zápase na panáka...palo wrote:Když vidím,co se v naší lize děje - vsadil jsem si dnes na remízu Jablonce s Příbramí.Ne moc,ale vsadil.Uvidíme,jak moc jsem se spletl...
edit: Co dodat? Snad jen - proč jsem si nevsadil víc?Mistr prohrál 0:5,sestupující tým vyhrál 6:0.Chvála bohu že už ta liga skončila.

Tak snad A.C.A.B. ty zápasy nedají na úterní dopoledne no a jestli to bude bez fanoušků, tak je chcu vidět, jak fans Slezského a chachary hlídají po Opavě a Ostravě.
  Tak snad A.C.A.B. ty zápasy nedají na úterní dopoledne no a jestli to bude bez fanoušků, tak je chcu vidět, jak fans Slezského a chachary hlídají po Opavě a Ostravě. 

Doufám že jednou ta Cháberová taky dostane obuškem!
  Doufám že jednou ta Cháberová taky dostane obuškem!  

Přesně tak. A takyGeorgeTT wrote: jebat opavu

Včil porazit Turky o 2 góly a Chorvati aby prohráli se Španělama a zahrajem si asi s Taliánama  a ty můžem porazit.
  Včil porazit Turky o 2 góly a Chorvati aby prohráli se Španělama a zahrajem si asi s Taliánama  a ty můžem porazit.   A Slováci mohli překvapit a porazit Anglii
  A Slováci mohli překvapit a porazit Anglii   

za bod jsem samozřejmě rád, a taky za to, že skórovali slavisti
 za bod jsem samozřejmě rád, a taky za to, že skórovali slavisti   jak jsem čekal, že Turky porazime, tak teď mám obavy, že pokud budeme hrát takhle a oni jako se Spanelama, tak balíme. No a Rosa, co k tomu říct. Je mi ho fakt líto, přál bych mu odehrát dobrý šampionát, i kdyz dnes neměl svůj nej den, tak stejně patřil k nejlepším hráčům v našem týmu. Hodně jsem zvědav na Chorvatsko se španělskem...
  jak jsem čekal, že Turky porazime, tak teď mám obavy, že pokud budeme hrát takhle a oni jako se Spanelama, tak balíme. No a Rosa, co k tomu říct. Je mi ho fakt líto, přál bych mu odehrát dobrý šampionát, i kdyz dnes neměl svůj nej den, tak stejně patřil k nejlepším hráčům v našem týmu. Hodně jsem zvědav na Chorvatsko se španělskem...Já bych k Plašilovi přidal i Limberského ten by beztak proti Turkům nastoupil i kdyby zavinil oba gólytomkycz wrote:No čekat, že bysme Chorvaty válcovali, to se nedalo. Ale ten výkon zdaleka neodpovídal možnostem. Nemáme sice top hráče, takže je třeba počítat s nejhorším, ale dnes nepodrželi ani zkušení hraci. Plasila bych dávno vyhodil z narodaku a nechápu, že je kapitánem v Bordeauxza bod jsem samozřejmě rád, a taky za to, že skórovali slavisti
jak jsem čekal, že Turky porazime, tak teď mám obavy, že pokud budeme hrát takhle a oni jako se Spanelama, tak balíme. No a Rosa, co k tomu říct. Je mi ho fakt líto, přál bych mu odehrát dobrý šampionát, i kdyz dnes neměl svůj nej den, tak stejně patřil k nejlepším hráčům v našem týmu. Hodně jsem zvědav na Chorvatsko se španělskem...
 A co se týče Rosického tak toho je opravdu škoda, ale ty zranění jsou bohužel až příliš častá, snad nyní nebude marodit dýl jak měsíc
  A co se týče Rosického tak toho je opravdu škoda, ale ty zranění jsou bohužel až příliš častá, snad nyní nebude marodit dýl jak měsíc Tím ale nechci nijak snižovat jejich výkon, určitě zahráli líp jak my
 Tím ale nechci nijak snižovat jejich výkon, určitě zahráli líp jak my  
 Jako já fandím všem českým klubům, nicméně tak trochu mě potěší i trapasy největších rivalů
 Jako já fandím všem českým klubům, nicméně tak trochu mě potěší i trapasy největších rivalů   Čínani asi budou zuřit ještě příští týden, a pokud by sešívky nepostoupili, tak by mě zajímalo co na to ti Čínani.
  Čínani asi budou zuřit ještě příští týden, a pokud by sešívky nepostoupili, tak by mě zajímalo co na to ti Čínani.