edit: Co dodat? Snad jen - proč jsem si nevsadil víc?

Moderator: Czech Moderators
Tak Starka s Peltou beztak šli po zápase na panáka...palo wrote:Když vidím,co se v naší lize děje - vsadil jsem si dnes na remízu Jablonce s Příbramí.Ne moc,ale vsadil.Uvidíme,jak moc jsem se spletl...
edit: Co dodat? Snad jen - proč jsem si nevsadil víc?Mistr prohrál 0:5,sestupující tým vyhrál 6:0.Chvála bohu že už ta liga skončila.
Přesně tak. A takyGeorgeTT wrote: jebat opavu
Já bych k Plašilovi přidal i Limberského ten by beztak proti Turkům nastoupil i kdyby zavinil oba gólytomkycz wrote:No čekat, že bysme Chorvaty válcovali, to se nedalo. Ale ten výkon zdaleka neodpovídal možnostem. Nemáme sice top hráče, takže je třeba počítat s nejhorším, ale dnes nepodrželi ani zkušení hraci. Plasila bych dávno vyhodil z narodaku a nechápu, že je kapitánem v Bordeauxza bod jsem samozřejmě rád, a taky za to, že skórovali slavisti
jak jsem čekal, že Turky porazime, tak teď mám obavy, že pokud budeme hrát takhle a oni jako se Spanelama, tak balíme. No a Rosa, co k tomu říct. Je mi ho fakt líto, přál bych mu odehrát dobrý šampionát, i kdyz dnes neměl svůj nej den, tak stejně patřil k nejlepším hráčům v našem týmu. Hodně jsem zvědav na Chorvatsko se španělskem...