nj ale který bych tam mìl dát?momo9111 wrote:pod hrat sutaz o najlepsie logo![]()
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
ko.ko.pi.pi
- Team President
-
adriano10
- Member of the Soccer Project Association
máš pravdu, že to tvoje logo je velmi pìkné.... Ale musím ti dát jeden odkaz synku....momo9111 wrote:nenamahaj sa, lepsie ako ja neni ziadne z nichadriano10 wrote:nj ale který bych tam mìl dát?momo9111 wrote:pod hrat sutaz o najlepsie logo![]()
![]()
-
momo9111
zaujimavy odkaz,ale nenasiel som v nom nic krajsie ako je mojeadriano10 wrote:máš pravdu, že to tvoje logo je velmi pìkné.... Ale musím ti dát jeden odkaz synku....momo9111 wrote:nenamahaj sa, lepsie ako ja neni ziadne z nichadriano10 wrote:nj ale který bych tam mìl dát?![]()
![]()
http://www.czechinter.estranky.cz/fotoalbum/znaky/znaky
-
adriano10
Tak já si taky naplandám do nìjakýho loga skuteènýho týmu nìjakýho týpka, s pøedkusem a budu myslet že je to nejlepší logo....momo9111 wrote:zaujimavy odkaz,ale nenasiel som v nom nic krajsie ako je mojeadriano10 wrote:máš pravdu, že to tvoje logo je velmi pìkné.... Ale musím ti dát jeden odkaz synku....momo9111 wrote: nenamahaj sa, lepsie ako ja neni ziadne z nich![]()
![]()
http://www.czechinter.estranky.cz/fotoalbum/znaky/znaky
-
momo9111
vravel som ze zaujimavy odkaz, je tam par peknych kuskov, ale myslim ze sa mojmu nerovnajuadriano10 wrote:Už jsem ti psal že je pìkné ale také jsem ti psal jeden dost dùležitý odkaz....momo9111 wrote:tak si naplandajTak já si taky naplandám do nìjakýho loga skuteènýho týmu nìjakýho týpka, s pøedkusem a budu myslet že je to nejlepší logo....... a ja si to nemyslim, ja to viem
-
*Matomin*
- Team President
to je na banKlegi wrote:Momo je nejlepší, nechte ho být
frankie_doparoma wrote:Jak vidno Momovi se to nelibilo.
www.serialydownload.unas.cz -> stránka zabývající se stahování seriálù