Øeknìte mi pls kolik bych tak mohl za nìj dostat... síla ještì není full ... a myslíte že si ho nìkdo koupí?
Mùj názor je ,že tak 12-15M...Ale já bych ho dotrénoval a min. si poèkal na pøestávku mezi sezonami....Teï jsou nejnižší ceny v celý sezonì
to je trosku moc odhadujem ze max 8M , ak by si mu este vytrenoval jeden dva skilly a tiez by sa sekli tak pekne tak az potom 12-15 lebo stale to moze byt lama a navyse pre tu skupinu ktora takychto hracov kupuje D a vyssie je to dost vysoka agresivita takze rataj ze skor menej ako viac zanho dostanes ako som pisal
Máš pravdu trochu jsem pøestøelil,øíkal jsem spíš cenu na centrální posty a i tam by to bylo moc Jinak jsem se koukal na RB v pøehledì qa skuteènì žádná sláva
Netris1 wrote:
Mùj názor je ,že tak 12-15M...Ale já bych ho dotrénoval a min. si poèkal na pøestávku mezi sezonami....Teï jsou nejnižší ceny v celý sezonì
to je trosku moc odhadujem ze max 8M , ak by si mu este vytrenoval jeden dva skilly a tiez by sa sekli tak pekne tak az potom 12-15 lebo stale to moze byt lama a navyse pre tu skupinu ktora takychto hracov kupuje D a vyssie je to dost vysoka agresivita takze rataj ze skor menej ako viac zanho dostanes ako som pisal
Máš pravdu trochu jsem pøestøelil,øíkal jsem spíš cenu na centrální posty a i tam by to bylo moc Jinak jsem se koukal na RB v pøehledì qa skuteènì žádná sláva
jo øekl bych že i tìch osm mega je dost nadsazených po vytrénování tøech skillù. na zaèátku sezóny by mohl být prodán dle mého názoru tak kolem 5-ti mega. Urèitì bych ho ještì dotrénoval, mám taky celkem nadìjné rbéèko ale bohužel agresivnìjší - zkoušel jsem ho dát na Tl za tøi mega a nikdo se nechyt. a to jsem ho koupil vyloženì na kšeft tak uvidím buï ho prodám na zaèátku sezóny nebo ho dotrénuji... ale kdyby mìl nìkdo zájem
no nato ze po tom poste neni niaky obrovsky dopyt tak tych 2 M je celkom adekvatnych lae musim sa priznat ze podobneho som predal asi za cca 3M... a teraz pojdem predavat cez prestavku 2 CB hodnotenie 79 agr do 30 obidve a vykon 65 obidve a malo XP a pod 4M nejdem nato ze som ich kupil za 3M a po CBckach je teraz strasny dopyt skoro jak po CM
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
(je u nej skoda ty velky agresivity, jinak bych se ho nechystal prodat, ale jsem vesmes bez penez a chci dost nakupovat mlady neagresivni nadejny hrace za z nej utrzeny penize)
energie:82
kontrola míče:85
hlavičky:73
střelba:76
síla:92
výkon 64,9
Však ono se to bude postupně aktualizovat.
Narkomani
G 720
"Foxies and churlishness cannot make probity, happiness or success, though someone there hope it brings... No hooks please here."...not team, only brooder of talents