Za kolik ho střelit
Moderator: Czech Moderators
Re: CB z akademie - kolik bys řekl?
No osobne ti vravím,ak ti dosi dá 5Mega za tohto hráèa,tak to máš s pekla štastie.ak by mal nižšiu agr.dalo by sa ale hento pochybujem že niekto vysolí.to zabudni.
-
- Member of the Soccer Project Association
Souhlas se steinem, budeš rád tak za 2,5mega. Za víc podle mì ne.Stein 8 wrote:No osobne ti vravím,ak ti dosi dá 5Mega za tohto hráèa,tak to máš s pekla štastie.ak by mal nižšiu agr.dalo by sa ale hento pochybujem že niekto vysolí.to zabudni.
A k tomu tvému hráèi Steine, to CB je urèitì kvalitní hráè, ale teï se teprve projeví ta skrytá vlastnost, kterou má kolem 70 a bohužel teï budou ty 4% k celkovému hodnocení chybìt.Takže se ukazuje, proè je ta skrytá tak dùležitá. Takže to bude hráè hodnì kvalitní, ale úplnì top asi ne.
Last edited by Hák on Fri May 30, 2008 2:57 pm, edited 1 time in total.
SK Kobeřice - E.36
No hej viem,ale isto bude hra v strede obrany stále,bude to moj naj hráè na tom poste.budu mu tie 4 chýba ale ja som spokojný.vobec sa nesažujem.Však má 72% a 2 vlastnosti na 0.Takže bude to minimálne 82% hráè.a pri jeho nízkej agresivite 6% a jeho super veku 21 je jeho hodnota fakt velká.aspon pre mna isto.A ten trufalec ho dal na trh za 5M takze 2,5 mu nikto ponuknut nemoze jedine ak znízi.bud je to lama zaciatoèník,ale neviem.....Hák wrote:Souhlas se steinem, budeš rád tak za 2,5mega. Za víc podle mì ne.Stein 8 wrote:No osobne ti vravím,ak ti dosi dá 5Mega za tohto hráèa,tak to máš s pekla štastie.ak by mal nižšiu agr.dalo by sa ale hento pochybujem že niekto vysolí.to zabudni.
A k tomu tvému hráèi Steine, to CB je urèitì kvalitní hráè, ale teï se teprve projeví ta skrytá vlastnost, kterou má kolem 70 a bohužel teï budou ty 4% k celkovému hodnocení chybìt.Takže se ukazuje, proè je ta skrytá tak dùležitá. Takže to bude hráè hodnì kvalitní, ale úplnì top asi ne.
hm....slušný hráè.Ale nemá ani 1 vlastnos vytrénovanu tak nekriè radšej hop kím si nepreskoèil.léblík wrote:co øíkáte na tohohle èerstvého juniora??![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Už jsi nìkdy vidìl èerstvého juniora, který má vytrénovanou nìjakou vlastnost?Stein 8 wrote:hm....slušný hráè.Ale nemá ani 1 vlastnos vytrénovanu tak nekriè radšej hop kím si nepreskoèil.léblík wrote:co øíkáte na tohohle èerstvého juniora??![]()

LB
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=14053184
Za kolik byste ho dali ? Když má mít 66,4výkon a jeho max hodnoceni pøi 100% moralce je 83 a je mu 20 ? Je jenom trochu agresivni no xD
Za kolik byste ho dali ? Když má mít 66,4výkon a jeho max hodnoceni pøi 100% moralce je 83 a je mu 20 ? Je jenom trochu agresivni no xD
-
- Assistant Manager
-
to jo no ...to sem ještì nevidìl ještì kdybych to tam nenapsalACS wrote:Už jsi nìkdy vidìl èerstvého juniora, který má vytrénovanou nìjakou vlastnost?Stein 8 wrote:hm....slušný hráè.Ale nemá ani 1 vlastnos vytrénovanu tak nekriè radšej hop kím si nepreskoèil.léblík wrote:co øíkáte na tohohle èerstvého juniora??![]()

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Podle toho jak to chápu já, byla ta vìta myšlená, že nemá nic vytrénováno, proto je pøedèasné se radovat jaký to je junior. To moje dedukceléblík wrote:to jo no ...to sem ještì nevidìl ještì kdybych to tam nenapsalACS wrote:Už jsi nìkdy vidìl èerstvého juniora, který má vytrénovanou nìjakou vlastnost?Stein 8 wrote: hm....slušný hráè.Ale nemá ani 1 vlastnos vytrénovanu tak nekriè radšej hop kím si nepreskoèil.když je èerstvý junior znamená to bez vytrénovaných skillù
![]()
![]()

SK Kobeřice - E.36
Jenže léblík se z nièeho neradoval. Na to tento topic ani není urèený. On napsal, že má èerstvého juniora a zøejmì chtìl, aby mu nìkdo odhadl jeho cenu. O tom, co z toho hráèe vyroste, nepadlo ani slovo. Proto mi reakce "ještì se neraduj, nemá nic vytrénováno" pøipadá trochu mimoHák wrote:Podle toho jak to chápu já, byla ta vìta myšlená, že nemá nic vytrénováno, proto je pøedèasné se radovat jaký to je junior. To moje dedukce

Nevidel,však práve preto píšem že je dobrý ale nech sa teší až pri vytrénovaný neakej vlastnosti,lebo predèastná rados vie by potom sklamaním.ACS wrote:Už jsi nìkdy vidìl èerstvého juniora, který má vytrénovanou nìjakou vlastnost?Stein 8 wrote:hm....slušný hráè.Ale nemá ani 1 vlastnos vytrénovanu tak nekriè radšej hop kím si nepreskoèil.léblík wrote:co øíkáte na tohohle èerstvého juniora??![]()
no sorry ok,ale kedže ten hráè neni na prestupovej listine tak som mu cenu nepísal.osobne bych ho nekupil ale keby ho chcem tak dám tak okolo 3M.možno èosi viac možno menej to neriešim.ACS wrote:Jenže léblík se z nièeho neradoval. Na to tento topic ani není urèený. On napsal, že má èerstvého juniora a zøejmì chtìl, aby mu nìkdo odhadl jeho cenu. O tom, co z toho hráèe vyroste, nepadlo ani slovo. Proto mi reakce "ještì se neraduj, nemá nic vytrénováno" pøipadá trochu mimoHák wrote:Podle toho jak to chápu já, byla ta vìta myšlená, že nemá nic vytrénováno, proto je pøedèasné se radovat jaký to je junior. To moje dedukce