coze?! hrac s agresi 99 je totalne nepouzitelnej a muze ho koupit jen lama co nevi..... ... ale pravda ze i takovy se najdou.... muj tip na konecnou castku je 623k (i kdyz sam bych za nej nedal ani €)
future? lsd is future! wrote:
coze?! hrac s agresi 99 je totalne nepouzitelnej a muze ho koupit jen lama co nevi..... ... ale pravda ze i takovy se najdou.... muj tip na konecnou castku je 623k (i kdyz sam bych za nej nedal ani €)
to je jasné ale lamér se vždicky najde! Ale jak si pøišel na tu èástku...?
Onulo no jo ale kdo ví jestli vùbec dosáhne takové zkušenosti!
Last edited by Se(basty)an on Tue Aug 12, 2008 7:18 pm, edited 1 time in total.
White Devils FC/Bártek V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
future? lsd is future! wrote:
Já tak ne, ale když víím že takový jsou a mám stím jisté zkušenosti, když jsem prodával golmana, který mìl podstatnì horší atributy a agresi na 97%... nakonec jsme ho prodal za 900.000 Z tohodle jsem usuzoval...
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
Zajímalo by mne, za kolik prodat tohle 28-leté RM, když se mi teď z burzy vrátil zpátky, přičemž tam byl za €1 a měl 100% morálku a 77% celkové hodnocení.
Zajímalo by mne, za kolik prodat tohle 28-leté RM, když se mi teï z burzy vrátil zpátky, pøièemž tam byl za €1 a mìl 100% morálku a 77% celkové hodnocení.
Øeknìte mi, že to je prázdninami...
- za takovéhoto hráèa bych moc nedal, max. mozno 150K