Něco podobného jsem koupil za 19k, tak si udělej představuVím že to není oblíbený post na TL, ale je to dost nadějný hráč.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
už je na prodej.

Moderator: Czech Moderators
Něco podobného jsem koupil za 19k, tak si udělej představuVím že to není oblíbený post na TL, ale je to dost nadějný hráč.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
už je na prodej.
3M je určite moc. Max. 2,5M, ale skôr 2M, hlavne, v tejto časti sezónyManager_Komi wrote:Ahoj,když budu požadovat za tohoto hráče "akési CB" 3 mega, je to odpovídající cena, nebo má větší/menši cenu?
DěkujuHippopotamus wrote:3M je určite moc. Max. 2,5M, ale skôr 2M, hlavne, v tejto časti sezónyManager_Komi wrote:Ahoj,když budu požadovat za tohoto hráče "akési CB" 3 mega, je to odpovídající cena, nebo má větší/menši cenu?
A k tomu LF ti moc nepoviem, lebo nemám žiadne skúsenosti s predajom 26 ročných agresívnych hráčov a ešte na krajných postoch...možno 2M, ale netuším
Zkus dat tak 3, ale BAN nedostaneš určitě ani za 5Manager_Komi wrote:Slanec: To je nějak málo ne? Battle mi ukazuje 3 a jak koukam na přestupy, tak tam se ty částky pohybujou kolem 3,5-4,5 mega ...
Ban nedostaneš když koupíš 70% za 50K, ale když koupíš... 70% za 10M no i míň pokud bude mít vysoukou agresi, tak klidně i za 2M...weissvladko wrote:ban za to ze predate hraca za aku chcete cenu? neni to trosku b*be?sak taky zaciatocnik ako ja
kupi nejakeho hraca co ma hodnotenie 70% za 50k
a dostanem ban?:D to je moc ne?:D ci ?:D podla coho sa dava ban?
Tvoje x mojeSlanec wrote:Komi: Beru vpotaz i současnou situaci na trhu. Jedno CM jsem prodal za 4M, koukni do mé historie a uvidíš, jak vypadalo, je dejme tomu lehce srovnatelný s tvým, ale myslím, že víc jak 3M z toho nebudou, ale přeju ti víc
podívej se ke mě do týmu všichni jsou k prodeji, takže pokud máš zájem napiš mi zprávu na SPweissvladko wrote:diky za odpoveď a nemas dakoho na predajkupim hraca za 130k na vsetky posty
hodnotenie 60+
To ti se 100% jistotou neřekne nikdo, jelikož na to nejsou tabulky, ale lidský faktor šerifů, ale za mě si myslím, že ban nedostaneš, ale asi ho za tolik ani neprodaš....Manager_Komi wrote:puzzle,Slanec: Když dám okamžitej přestup za 4,5 mega a někdo mi to přijme, nedostanu BAN?