Moderator: Czech Moderators
Aby ti to nebylo líto, tak si dám jako ty jenom 4 mega na okamžitejSlanec wrote:Komi: Jak říká Puzzle, asi jsem to špatně napsal, ale za tolik ho asi neprodáš. Jako BAN by jsi za to dostat neměl, ale znáš to, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, ale 4,5M myslím klidně můžeš zkusit.
Děkuju, chápej, moje ego by mi nedovolilo zůstat klidným, kdyby jsi vydělal více než jáManager_Komi wrote:Aby ti to nebylo líto, tak si dám jako ty jenom 4 mega na okamžitej
Mrkni se ke mě...kdyby náhodou..Ataner wrote:Bando scháním nutně dva hráče na post CB kdyby náhodou..
Něco slušného teď kupuju, tak ti to můžu pak prodatAtaner wrote:Bando scháním nutně dva hráče na post CB kdyby náhodou..
Prodám za směšné 2 mega ...Manager_Komi wrote:Chlapy, prodávám toto CMko a chci poradit kolik za něj mohu dostat, abych nedostal BAN?
Předem díky
Nesmúť, ja si ten nákup celkom užívamManager_Komi wrote:Prodám za směšné 2 mega ...Manager_Komi wrote:Chlapy, prodávám toto CMko a chci poradit kolik za něj mohu dostat, abych nedostal BAN?
Předem díky