Co je skvělý ind.pokyn? +1?Hippopotamus wrote:to pavluša:
Neviem, ako dlho hráš túto hru, ale zjavne sa moc v nej nevyznáš. Že sa skrytá počíta do celk.hodnotenia hráča, to nie je nič nové. Ona sa počíta rovno 2x. Ak rozmýšľaš, prečo hráč s hodnotením 82% zahrá lepšie ako hráč s hodnotením 86%, tak je to preto, lebo ten s hodnotením 82% má skvelý ind.pokyn!!!
Za kolik ho střelit
Moderator: Czech Moderators
Re: Za kolik ho střelit
pavluša wrote:Co je skvělý ind.pokyn? +1?Hippopotamus wrote:to pavluša:
Neviem, ako dlho hráš túto hru, ale zjavne sa moc v nej nevyznáš. Že sa skrytá počíta do celk.hodnotenia hráča, to nie je nič nové. Ona sa počíta rovno 2x. Ak rozmýšľaš, prečo hráč s hodnotením 82% zahrá lepšie ako hráč s hodnotením 86%, tak je to preto, lebo ten s hodnotením 82% má skvelý ind.pokyn!!!
Jinak to, že se počítá stejně jako hlavní, tak to jsem už uvedl.

Já myslím i když to hraji zatím pouze 10 měsíců, tak se vtom docela i orientuji, kdybych se vtom neorientoval, tak jsem ještě v GHippopotamus wrote:to pavluša:

-
- Member of the Soccer Project Association
to pavluša (sorry, že to píšem takto ako dement, ale keď dám citovať tvoj príspevok, tak mi to neodošle, neviem, čo s tým je)
Ty asi nechápeš, o čo mi ide
Samozrejme, že skrytá sa počíta do celkového hodnotenia počas celej existencie hráča (a stále tá istá hodnota). Lenže, kým je hráč nevytrénovaný, tá skrytá ti aspoň trošičku dáva výhľad o tom, aký hráč bude, resp. môže byť. ALE! Keď je hráč vytrénovaný (napr. 80% celk.hodn.), nezáleží mi na tom, či zrovna skrytú má 70 a nejakú inú vlastnosť na 100 alebo naopak. Beriem len fakt, že jeho celk.hodnotenie je 80% (a je mi jedno, aké vlastnosti sa akou mierou na tom podieľali). A potom, samozrejme, beriem ohľad špeciálne na vlastnosti, ktoré mu zvyšujú ind.pokyn.
Kľudne sa môže stať, že 2 hráči majú celk.hodn 80% (rovnaký vek, post, agresivita, skúsenosti, morálka), s tým ale, že prvý má skrytú na 70 a ind.pokyn +1 a druhý ju má na 100 a ind.pokyn nemá. Samozrejme, že 1.hráč bude cennejší a je mi jedno, že má skrytú nižšiu, rpetože iné vlastnosti to clekové hodnotenie dorovnali a navyše má aj ind.pokyn vyšší...
Ty asi nechápeš, o čo mi ide

Kľudne sa môže stať, že 2 hráči majú celk.hodn 80% (rovnaký vek, post, agresivita, skúsenosti, morálka), s tým ale, že prvý má skrytú na 70 a ind.pokyn +1 a druhý ju má na 100 a ind.pokyn nemá. Samozrejme, že 1.hráč bude cennejší a je mi jedno, že má skrytú nižšiu, rpetože iné vlastnosti to clekové hodnotenie dorovnali a navyše má aj ind.pokyn vyšší...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
to pavluša:
Každý ind.pokyn je dobrý - čím je vyšší, tým je lepší. Keď je napr. 1,6, hráč hrá rovnako ako hráč, kt. má celk.hodnotenie o 2% vyššie a je bez ind.pokynu (to si myslím, že je už super pokyn).
Určite sa v tom orientuješ dobre, ale viacero vecí si musíš ešte doľadiť
Ešte ti dám konkrétny príklad - máš brankára Mathewa - celk.hodn.80%, skrytá aktuálne 94, ind.pokyn 0,55 a hrá na 65. Ja mám v brankára Gulzara, kt. má celk.hodnotenie 79%, skrytú 86, ind.pokyn 3.75 a hrá (resp. hral by, keby mal aspoň 23 rokov, teraz má len 19) na 66. Ako vidíš, nie je to o skrytej, ale o celkovom hodnotení a ind.pokynoch
Každý ind.pokyn je dobrý - čím je vyšší, tým je lepší. Keď je napr. 1,6, hráč hrá rovnako ako hráč, kt. má celk.hodnotenie o 2% vyššie a je bez ind.pokynu (to si myslím, že je už super pokyn).
Určite sa v tom orientuješ dobre, ale viacero vecí si musíš ešte doľadiť

Ešte ti dám konkrétny príklad - máš brankára Mathewa - celk.hodn.80%, skrytá aktuálne 94, ind.pokyn 0,55 a hrá na 65. Ja mám v brankára Gulzara, kt. má celk.hodnotenie 79%, skrytú 86, ind.pokyn 3.75 a hrá (resp. hral by, keby mal aspoň 23 rokov, teraz má len 19) na 66. Ako vidíš, nie je to o skrytej, ale o celkovom hodnotení a ind.pokynoch

...new beginning...
Nějak to blbne, taky jsem Tě nemohl citovat.
No každopádně to je úplně jedno, já kupuji hráče podle toho jaký mají max.výkon a tím jestli má pokyn (+1) nebo 0 je mi už úplně fuk, pokud ten stím pokynem bude mít výkon 72 a ten bez pokynu 69, nebo obráceně, tak si koupím toho s větším výkonem pokud budou za stejnou cenu, vzhledem k tomu, že budu chtít jít brzy vejš D+, tak už koukám i na agresi hráčů a taky věk i když u mě v týmu není ani jeden starej hráč a rozmýšlím koho koupit a obracím každé euro a někdy není úplně ideální koupit hráče kterej má výkon větší, ale má moc velkou agresi než hráče s menším výkonem, ale taky s menší agresí. Tohle, ale hodně záleží na celkovým složení celého týmu. Teď jsem zašel tedy trochu jinám, ale jen jsem chtěl upozornit, že výkon není vše.
No každopádně to je úplně jedno, já kupuji hráče podle toho jaký mají max.výkon a tím jestli má pokyn (+1) nebo 0 je mi už úplně fuk, pokud ten stím pokynem bude mít výkon 72 a ten bez pokynu 69, nebo obráceně, tak si koupím toho s větším výkonem pokud budou za stejnou cenu, vzhledem k tomu, že budu chtít jít brzy vejš D+, tak už koukám i na agresi hráčů a taky věk i když u mě v týmu není ani jeden starej hráč a rozmýšlím koho koupit a obracím každé euro a někdy není úplně ideální koupit hráče kterej má výkon větší, ale má moc velkou agresi než hráče s menším výkonem, ale taky s menší agresí. Tohle, ale hodně záleží na celkovým složení celého týmu. Teď jsem zašel tedy trochu jinám, ale jen jsem chtěl upozornit, že výkon není vše.
-
No, mne je jasné, že výkon nie je všetko - ešte tu máme agresivitu, vek, skúsenosti, počet zápasov/zranenie, a samozrejme cenu
Ale ak si mám vybrať z dvoch hráčov s rovnakým výkonom, vekom, agresivitou i skúsenosťami a hrajúcich na tom istom poste, ale s tým, že jeden má celk.hodn.vyššie ako druhý (ten druhý má, teda, vyšší ind.pokyn), tak si beriem toho druhého, keďže bude pýtať menší plat a skôr ho na trhu kúpiš lacnejšie 

...new beginning...
ahoj, jakou myslíte že má tak hodnotu?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
přihrávky nedotrénované
vápno spadlé z 85
síla spadlá z 95
skrytá 99,5
škoda že není mladší...
přihrávky nedotrénované
vápno spadlé z 85
síla spadlá z 95
skrytá 99,5
škoda že není mladší...
hansjorg - VFB Stuttgart - E.17
-
spritzr: Do 2,5 M by som dal.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Co myslíte tady? Myslíte, že můžu mít požadavky nejít pod 10M? Díky
Co myslíte tady? Myslíte, že můžu mít požadavky nejít pod 10M? Díky

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Battle dokonce ukazuje 15 mega, kde jsi toho golmana ukrad? 

-
Ak ho dáš za 10M, som prvý záujemcaSlanec wrote:Co myslíte tady? Myslíte, že můžu mít požadavky nejít pod 10M? Díky

...new beginning...
-
pavluša: Koupil za 2,5M
Hippopotamus: Já to většinou nechávám na trhu. Na listinu půjde asi dneska po 22 hodině

Hippopotamus: Já to většinou nechávám na trhu. Na listinu půjde asi dneska po 22 hodině

Slanec - FC Tigers
-
Tak za kolik pánové tohoto kouska..??
http://snowmane.soccerproject.com/spnew ... ewWindow=1
Pokud bude zájem můžeme se dohodnout..
http://snowmane.soccerproject.com/spnew ... ewWindow=1
Pokud bude zájem můžeme se dohodnout..

JPD - B.3
-
- Assistant Manager
Ahoj, kolik mohu za tohoto hráče dostat?
Skrytá: 87
Skrytá: 87
Manažer: Komi
Tým: Komi_City
Měj na paměti, že každý hráč se dá prodat !!!
Tým: Komi_City
Měj na paměti, že každý hráč se dá prodat !!!