Za kolik ho střelit

Moderator: Czech Moderators

pavluša
Team Manager

Re: Za kolik ho střelit

Post by pavluša »

Hippopotamus wrote:to pavluša:
Neviem, ako dlho hráš túto hru, ale zjavne sa moc v nej nevyznáš. Že sa skrytá počíta do celk.hodnotenia hráča, to nie je nič nové. Ona sa počíta rovno 2x. Ak rozmýšľaš, prečo hráč s hodnotením 82% zahrá lepšie ako hráč s hodnotením 86%, tak je to preto, lebo ten s hodnotením 82% má skvelý ind.pokyn!!!
Co je skvělý ind.pokyn? +1?
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

pavluša wrote:
Neviem, ako dlho hráš túto hru, ale zjavne sa moc v nej nevyznáš. Že sa skrytá počíta do celk.hodnotenia hráča, to nie je nič nové. Ona sa počíta rovno 2x. Ak rozmýšľaš, prečo hráč s hodnotením 82% zahrá lepšie ako hráč s hodnotením 86%, tak je to preto, lebo ten s hodnotením 82% má skvelý ind.pokyn!!!
Co je skvělý ind.pokyn? +1?

Jinak to, že se počítá stejně jako hlavní, tak to jsem už uvedl. :-). Zatím vám oponuji tím, že se počítá 2 krát a vy mě přesvědčujete, že se nepočítá po vytrénování hráče. Oto tady jde. Podle toho je maximální výkon hráče, takže, když má skrytou nějakejch 69, tak tam má max.výkon 68, ale kdyby byla skrytá 95, tak ten výkon bude už 70 :-). V tom výkonu jsou započítané jak ind.pokyny, tak skrytá vlastnost.
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Já myslím i když to hraji zatím pouze 10 měsíců, tak se vtom docela i orientuji, kdybych se vtom neorientoval, tak jsem ještě v G :D
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

to pavluša (sorry, že to píšem takto ako dement, ale keď dám citovať tvoj príspevok, tak mi to neodošle, neviem, čo s tým je)

Ty asi nechápeš, o čo mi ide :-) Samozrejme, že skrytá sa počíta do celkového hodnotenia počas celej existencie hráča (a stále tá istá hodnota). Lenže, kým je hráč nevytrénovaný, tá skrytá ti aspoň trošičku dáva výhľad o tom, aký hráč bude, resp. môže byť. ALE! Keď je hráč vytrénovaný (napr. 80% celk.hodn.), nezáleží mi na tom, či zrovna skrytú má 70 a nejakú inú vlastnosť na 100 alebo naopak. Beriem len fakt, že jeho celk.hodnotenie je 80% (a je mi jedno, aké vlastnosti sa akou mierou na tom podieľali). A potom, samozrejme, beriem ohľad špeciálne na vlastnosti, ktoré mu zvyšujú ind.pokyn.
Kľudne sa môže stať, že 2 hráči majú celk.hodn 80% (rovnaký vek, post, agresivita, skúsenosti, morálka), s tým ale, že prvý má skrytú na 70 a ind.pokyn +1 a druhý ju má na 100 a ind.pokyn nemá. Samozrejme, že 1.hráč bude cennejší a je mi jedno, že má skrytú nižšiu, rpetože iné vlastnosti to clekové hodnotenie dorovnali a navyše má aj ind.pokyn vyšší...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

to pavluša:

Každý ind.pokyn je dobrý - čím je vyšší, tým je lepší. Keď je napr. 1,6, hráč hrá rovnako ako hráč, kt. má celk.hodnotenie o 2% vyššie a je bez ind.pokynu (to si myslím, že je už super pokyn).
Určite sa v tom orientuješ dobre, ale viacero vecí si musíš ešte doľadiť ;-)
Ešte ti dám konkrétny príklad - máš brankára Mathewa - celk.hodn.80%, skrytá aktuálne 94, ind.pokyn 0,55 a hrá na 65. Ja mám v brankára Gulzara, kt. má celk.hodnotenie 79%, skrytú 86, ind.pokyn 3.75 a hrá (resp. hral by, keby mal aspoň 23 rokov, teraz má len 19) na 66. Ako vidíš, nie je to o skrytej, ale o celkovom hodnotení a ind.pokynoch :-)
...new beginning...

pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Nějak to blbne, taky jsem Tě nemohl citovat.
No každopádně to je úplně jedno, já kupuji hráče podle toho jaký mají max.výkon a tím jestli má pokyn (+1) nebo 0 je mi už úplně fuk, pokud ten stím pokynem bude mít výkon 72 a ten bez pokynu 69, nebo obráceně, tak si koupím toho s větším výkonem pokud budou za stejnou cenu, vzhledem k tomu, že budu chtít jít brzy vejš D+, tak už koukám i na agresi hráčů a taky věk i když u mě v týmu není ani jeden starej hráč a rozmýšlím koho koupit a obracím každé euro a někdy není úplně ideální koupit hráče kterej má výkon větší, ale má moc velkou agresi než hráče s menším výkonem, ale taky s menší agresí. Tohle, ale hodně záleží na celkovým složení celého týmu. Teď jsem zašel tedy trochu jinám, ale jen jsem chtěl upozornit, že výkon není vše.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

No, mne je jasné, že výkon nie je všetko - ešte tu máme agresivitu, vek, skúsenosti, počet zápasov/zranenie, a samozrejme cenu :-) Ale ak si mám vybrať z dvoch hráčov s rovnakým výkonom, vekom, agresivitou i skúsenosťami a hrajúcich na tom istom poste, ale s tým, že jeden má celk.hodn.vyššie ako druhý (ten druhý má, teda, vyšší ind.pokyn), tak si beriem toho druhého, keďže bude pýtať menší plat a skôr ho na trhu kúpiš lacnejšie :-)
...new beginning...

spritzr
Assistant Manager

Post by spritzr »

ahoj, jakou myslíte že má tak hodnotu?

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

přihrávky nedotrénované
vápno spadlé z 85
síla spadlá z 95

skrytá 99,5

škoda že není mladší...
hansjorg - VFB Stuttgart - E.17
PaToM

Post by PaToM »

spritzr: Do 2,5 M by som dal.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Slanec

Post by Slanec »

Co myslíte tady? Myslíte, že můžu mít požadavky nejít pod 10M? Díky :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Battle dokonce ukazuje 15 mega, kde jsi toho golmana ukrad? :mrgreen:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Slanec wrote:Co myslíte tady? Myslíte, že můžu mít požadavky nejít pod 10M? Díky :mrgreen:
Ak ho dáš za 10M, som prvý záujemca :mrgreen: No čo, dohodneme sa? ;-)
...new beginning...

Slanec

Post by Slanec »

pavluša: Koupil za 2,5M :wink:

Hippopotamus: Já to většinou nechávám na trhu. Na listinu půjde asi dneska po 22 hodině :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Ataner

Post by Ataner »

Tak za kolik pánové tohoto kouska..??

http://snowmane.soccerproject.com/spnew ... ewWindow=1

Pokud bude zájem můžeme se dohodnout.. :wink:
JPD - B.3
Manager_Komi
Assistant Manager

Post by Manager_Komi »

Ahoj, kolik mohu za tohoto hráče dostat?
Skrytá: 87
Manažer: Komi
Tým: Komi_City

Měj na paměti, že každý hráč se dá prodat !!!
Post Reply

Return to “Přestupy (cz/sk)”