adam4 wrote:Jakou cenu (muj odhad nevim zda je dobry: cca kolem 2,5-5M?) by mohl mít mùj junior LB Christian George?
Mladý, super agrese a hned první skill (hl.) na 95%.
Díky za názory.
A4
hráèi s agresivitou nad 90 mají dle mì cenu max 500k, aspoò podle mých dosavadních zkušeností...
Scorpion:øekl bych, že 4M a výš...sám mám nìco podobnyho
Já mám obránce s 96% agr. vìk 20 let a jeho cena je na 1,1M. Doufám, že to ještì poskoèí, ale když ne tak už mi to vadit nebude, takže není problém prodat hráèe s vysokou agr. i obránce
Lermik wrote:Já mám obránce s 96% agr. vìk 20 let a jeho cena je na 1,1M. Doufám, že to ještì poskoèí, ale když ne tak už mi to vadit nebude, takže není problém prodat hráèe s vysokou agr. i obránce
já sem s tím teda problém mìl, jak prodat LB, tak i RB
adam4 wrote:Jakou cenu (muj odhad nevim zda je dobry: cca kolem 2,5-5M?) by mohl mít mùj junior LB Christian George?
Díky za názory.
A4
hráèi s agresivitou nad 90 mají dle mì cenu max 500k, aspoò podle mých dosavadních zkušeností...
Evandro, ale to jsi si to asi špatnì pøeèetl Christian má agresivitu pouhé 3% !!!
Scorpion to pøeèetl správnì
Díky za názory.
A4
Evandro, ale to jsi si to asi špatnì pøeèetl Christian má agresivitu pouhé 3% !!!
Scorpion to pøeèetl správnì
Lermik wrote:Já mám obránce s 96% agr. vìk 20 let a jeho cena je na 1,1M. Doufám, že to ještì poskoèí, ale když ne tak už mi to vadit nebude, takže není problém prodat hráèe s vysokou agr. i obránce
já sem s tím teda problém mìl, jak prodat LB, tak i RB
u mì to bylo CB. já jsem se taky prvnì bál, ale nakonec nebyl problém. Minimum bylo 500k pak 750k, 800k, 1M a 1,1M a bylo to. Ještì 1M za vítìzství v divizi a budu hodnì štastnej
Jeden manazer mi za nej chtel dat 1,5M a ja ho poslal p...ryc a rek jsem mu min. 10M, tak newim jestli jsem udelal dobre ci spatne a jakou ma cenu. Diky vsem predem time4ty
43. sezóna - F.81 - ???
40. sezóna - G.241 - 1. místo (postup - mírná pauze od hraní)
36. sezóna - H.722 - 1. místo (postup)
Jeden manazer mi za nej chtel dat 1,5M a ja ho poslal p...ryc a rek jsem mu min. 10M, tak newim jestli jsem udelal dobre ci spatne a jakou ma cenu. Diky vsem predem time4ty
1,5M je asi malo ale 10M je strasne moc, strelim od boku - 2,5M