Přáteláky
Moderator: Czech Moderators
Re: Přáteláky
mě se to dneska taky stalo... myslím že teprve podruhé 

skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
-
- Member of the Soccer Project Association
jo, občas se mi to stalo i dříve, třeba jeden zápas za sezónu, ale teď si nastavím tři zápasy denně do poolu a nezahraju si ani jeden čtyři dny za sebou, zrovna když mám náladu v mančaftu nízko a potřebuju hrát i kvůli morálce hráčů.
Zdar, pošlete mi pls pozvánku na sobotu, já pošlu na neděli. Dík Neslibuju, že bude hrát třeba C, záleží na morálce, agresy dávám na 5
-
takže pokračujeme ve stejném duchu, dnes zatím ani jedna přijatá pozvánka a už mne to fakt štve. 

-
holt kazdej chce hrat doma no....
mohl by se pool vylepsit takovym vylepsovakem : vyberes dva terminy s tim ze jednou budes hrat doma a jednou venku, no a kdo by chtel prijmout a hodilo by se mu to, tak by prijal....
...nastesti ja jako hckar takovy problemy nemam, me prijme kazdej a rad
mohl by se pool vylepsit takovym vylepsovakem : vyberes dva terminy s tim ze jednou budes hrat doma a jednou venku, no a kdo by chtel prijmout a hodilo by se mu to, tak by prijal....
...nastesti ja jako hckar takovy problemy nemam, me prijme kazdej a rad

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
to chápu, ale neříkej mi, že mám takovou smůlu, že mi nikdo nepřijme za týden cca. 18 pozvánek. 
edit: navíc mám teď tým v takovém rozkladu, že jsem 15. v F a rozhodně na tom nejsem líp než v G na 1. místě, škoda, že to nikdo nevidí, když se mnou nechce hrát.

edit: navíc mám teď tým v takovém rozkladu, že jsem 15. v F a rozhodně na tom nejsem líp než v G na 1. místě, škoda, že to nikdo nevidí, když se mnou nechce hrát.

-
napadla mne taková věc, co kdybychom se v nějaké skupině manažerů domluvili a pořádali pár turnajů s minimálním startovným? hráčům by rostla rychleji zkušenost, mohli bychom hrát na skupiny, aby bylo víc zápasů, atd.
edit: myslel jsem to jako náhražku nespolehlivého poolu, takto by zápasy byly lépe plánovatelné, samozřejmě by se manažer musel občas smířit s prohrou kvůli mladým hráčům.
edit: myslel jsem to jako náhražku nespolehlivého poolu, takto by zápasy byly lépe plánovatelné, samozřejmě by se manažer musel občas smířit s prohrou kvůli mladým hráčům.
-
klidne bych se do takoveho projektu pridal, jen mam problem ze bych nemohl pravidelne turnaje zakladat. poradam ceskej sejf, ale v prestavce mezi sejfama (1sezona - 1turnaj) delam jeste hofmanns paradise a to kriterium nizkeho vstupneho splnuje, tak tam by to mohlo jit...geo75 wrote:napadla mne taková věc, co kdybychom se v nějaké skupině manažerů domluvili a pořádali pár turnajů s minimálním startovným? hráčům by rostla rychleji zkušenost, mohli bychom hrát na skupiny, aby bylo víc zápasů, atd.
-
ok, já půjdu zase do spfa, klidně to vezmu částečně na sebe a doufám, že nebudu jediný, chápu, že to nebudou prestižní turnaje, ale svůj účel by to, myslím, splnit mohlo. kdyby tě napadlo něco doplňujícího, tak napiš. já bych chtěl počkat na reakci více manažerů, ale jsem rád, že jsi odepsal zrovna ty, jako starej pes sp. 

-
no, chtelo by to zalozit topik at si toho vic lidi vsimne, tady je to takovy dost schovany:)
jinak ma to jeste jednu vyhodu, v turnajich rychlejc nabiha zkusenost, takze dalsi plus (ja sice hraju furt maximum turnaju, ale aspon mi odpadne (a nebo se aspon zmensi) nutnost vyhledavat verejny turnaje s nizkym vstupnym)
jinak ma to jeste jednu vyhodu, v turnajich rychlejc nabiha zkusenost, takze dalsi plus (ja sice hraju furt maximum turnaju, ale aspon mi odpadne (a nebo se aspon zmensi) nutnost vyhledavat verejny turnaje s nizkym vstupnym)
-
ano, tu zkušenost jsem i zmiňoval, večer budeš on line? že bychom to probrali podrobněji.
-
aha, tak to jsem prehlid, respektive neprehlid ale zapomnel na to:)geo75 wrote:ano, tu zkušenost jsem i zmiňoval, večer budeš on line? že bychom to probrali podrobněji.
no vecer ne, ted zhruba do 18:00 a pak od 02:30
-
ok, mě teď volali kámoši a berou mě na hokej na spartu, ale něco si zhruba večer zkusím načrtnout a pošlu ti to. 

Dal by nekdo dvojzapas dneska/zejtra (patek/sobota)? Jestli jo, tak poslete pozvanku a zpravu do posty, abych vedel, ze jste to tu cetli. Ja poslu pozvanku vzapeti.
Tom23 - Tatran Praha
čau, mam zájem o přáteláky, vždy jeden u mě a jeden u Vás, ať je to fér!!! Pokus někdo bude mít zájem napiště do pošty a určitě se domluvíme!!! zatím ciao
Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97