Už by jsme chtěli proti Agamatoru a jeho Chmelu bodovat, ale pořád se nám to nedaří!!!

FK CHMEL 3 - 2 Dynamo Oleksovice
výkony: 136 - 133
Soupeři blahopřeji
Moderator: Czech Moderators
Z toho si nic nedělej , to jsme na tom stejně a to ho ještě mám v lizeps2512 wrote:U nás panuje velké sklamání.
Už by jsme chtěli proti Agamatoru a jeho Chmelu bodovat, ale pořád se nám to nedaří!!!![]()
FK CHMEL 3 - 2 Dynamo Oleksovice
výkony: 136 - 133
Soupeři blahopřeji
Však můj čas ještě přijdepupajdi13 wrote:Z toho si nic nedělej , to jsme na tom stejně a to ho ještě mám v lize- zítra s nima kopeme další finále turnaje a přijde další porážka jako před týdnem.
![]()
tak jsme dnes do zápasu o všechno dali vše a bylo nám to houbeles platnýtomkycz wrote:no s námi to nevypadá dobře ale věříme v postup, o druhé místo ještě zabojujeme, snad, tedy... dobře víme, že v případě postupu narazíme na bolku, takže není na místě zbytečně mrhat silami
1 FC Letenská šlechta 6 2 0 1 +3 5 2Mikel8 wrote:No semnou to taky nevipadá nějak slibně, mám tam dva těžký soupeře(pupajdí a STEIN23) budu muset zkusit vydolovat někde body
Čtyři?Hadis wrote:Na závěr jsme si spravili chuť a porazil jsem tým ACS 2:1.
Už se těšíme na další ročník, kde bychom rádi konečně získlai více, než 3 body.
Hadis
Pokud Tě dostanu do skupiny, tak minimálně 6kopeckar wrote:
Čtyři?
Vlk taky slibovalHadis wrote:Pokud Tě dostanu do skupiny, tak minimálně 6kopeckar wrote:
Čtyři?