Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 10 - Jubilejní

Post by ps2512 »

Big El wrote:Jupíííjajééééj. I nadále učíme Dynamo prohrávat.

Elnino Prague - Dynamo Oleksovice 2:1 (136:132)

Musím uznat, že jsem se snažil blufovat, jak to šlo, ale na zápas šel kompletní A tým. Elnino mělo od počátku navrch. Tento fakt zcela neunesl hostující CM a v 22.minutě se pakoval do sprch. Hostující tým to však semklo, naopak Elninové poněkud podcenili situaci a zbytek poločasu a první čtvrthodinu poločasu druhého si pořádně nekopli. Ba, dokonce jsme po hodině hry inkasovali. Pak však začal řádit náš estonský drak Vilma. Nejprve srovnal, pak odrovnal jednoho z hostujících obránců "jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obránců. Postižený se jen těžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka..." a nakonec zápas i sám rozhodl.

Takže teď už se těšíme na pana domácího. To bude svátek :D

Edit: Trenér právě rozhodl, že tentýž tým, který právě porazil Dynamo, nastoupí zítra k lize. Právě jdeme na taktickou přípravu do místní hospody. Hráči si dají stejk a pivo. Pro zítřejší zápas na ně není činěný žádný velký tlak a můžou jen překvapit, takže věříme, že jim to pomůže v psychickém rozpoložení, a že ty kalorie nějak rozběhají.
Takto umí být random nespravedlivý!!!!
Ale soupeři to sportovně přejeme, byl více houževnatý po vítězství. Červená karta pro našeho nejlepšího hráče Desmonda z 22. minuty bude mít ještě dohru v podobě pokuty, kterou určí až vedení mužstva.
Nechceme si nic nalhávat, ale měli jsme již před utkáním informace o tom, že se setkali pánové Pupajdí, Big El a hlavní rozhodčí dva dny před zápasem a domluvili se na výsledku. 8)
ps2512 - Dynamo Oleksovice
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Nechceme si nic nalhávat, ale měli jsme již před utkáním informace o tom, že se setkali pánové Pupajdí, Big El a hlavní rozhodčí dva dny před zápasem a domluvili se na výsledku. 8)
ps2512 - Dynamo Oleksovice
Vaše informace jsou téměř přesné. Tím třetím však nebyl pan Pupajdí, nýbrž Dolly Buster. Nebylo to dva dny před zápasem, ale včera v noci. Dohoda pak skutečně uzavřena byla. Avšak nikoli o výsledku, alebrž o tom, že se společně vydáme do Beskyd, podívat se na to, jak se pasou horské kozy.

O výše zmíněném zápase nepadlo ani slovo, jen Dolly podotkla, že je vášnivou fanynkou našeho týmu. Pan rozhodčí po této větě zbystřil, ale co se mu honilo v hlavě, to netuším.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Víkendová utkání prvního kola play-off

sobota 1.8. Kubánec Team - FC zvejka 3 : 1

výkony 135 : 115
Tak pan Zvejka se evidentně v Pohodě vožral a ještě měl velkej kopec smůly , když se mu to v zápase zranovalo jak na běžícím pase.
Každopádně zaslouženej postup Kubánců.

sobota 1.8. FK Bolka FOREVER - SKS Litoměřice 1 : 2

výkony 139 : 143
A je to tady , mistr Tomkyč osobně opět ukazuje co v něm je.
na rozhodčího 34% dostal Mouven čistou rudou a to ho stálo rozhodující body jinak vyrovnaného zápasu.
Hosté přišli vinou zranění o levého beka,ale to pro ně nebyla až taková pohroma jako ta redka pro domácí .
První tým,který prolomil výhodu prostředí.

sobota 1.8. FC Jančařík Šterboholy - FC Chellsea 1 : 2

výkony 135 : 138
Ani madam Kelišová nedokázala využít výhody domácího prostředí a neustála souboj s Mikelem.
Na obou stranách se v závěru červenalo .
Rozhodující bylo, že hosté šli do zápasu 100/100 - kdežto jančaříkovic už měli v nohách finále s Chmelem, které taky neustáli.
Takže smutný den pro Kelišovou,která tímto tahem ztratila v obou zápasech.

sobota 1.8. FK CHMEL - 1. FC Lundomet 1 : 0

výkony 144 : 138
Obě strany v závěru červenaly , hosté ještě měli i zranění v pruběhu utkání , bohužel náhrada nebyla natolik kvalitní,aby celou druhou puli dobře obstála a tak závěrečný tlak domácí zuročili v 85.minutě vítěznou brankou z penalty.

neděle 2.8. Elnino Prague - Dynamo Oleksovice 2 : 1

výkony 136 : 132
Domácí zápas zvládli takzvaně po "Kolíkovsku" - 4-3-3 0 styl :D
Jasně rozhodující byla červenka ve 22.minutě pro hostující tým.
Jak tak koukám,tak se o víkendu opravdu hodně červenalo ve všech zápasech.
Když vám od 22.minuty chybí tvurce hry,to se pak špatně vyhrává. - postup tak slaví Spartanský lodivod Big El.

V pondělí a uterý jsou naplánována zbývající 3 utkání.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak dnešní jediný zápas , byl v naší režii a postupujeme dál

FC Letenská šlechta - TJ Gotham city 2 : 1

výkony 136 : 128
průměr ,který k postupu stačil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MošnaM

Post by MošnaM »

pupajdi13 wrote:FC Kolíkov vs 1.FC Nádoba
Mošníkova snadná práce v postupu do dalšího kola , dále není třeba komentovat.
Tak naštěstí měl Pupajdi pravdu :lol:

FC Kolíkov - 1.FC Nádoba 1 : 0 po výkonech 133 : 124

Náš zraněními pošramocený tým dokázal zvítězit i v improvizovaném složení. Takže jdeme dál.
Na druhou stranu ale vyhlašujeme bojovou pohotovost, protože Tomkyč nekecal :lol: a poradil si s Bolkou po výkonu 143 venku :!: . Zvědi již vyjeli a doufáme, že do našeho vzájemného zápasu budeme mít dostatek informací. Jediné, co nás může hřát, je očekávaná výhoda domácího prostředí a to, že jsme si výkonů Litoměřic všimli včas :lol: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Big El

Post by Big El »

To zas někdo sliboval. Prý že pupajdík pořádá Minci pro nás, a že svůj turnaj vyhrávat nechce - ale domácí prostředí si do zápasu nalosuje, to zase jó.

No nic, pokusíme se překvapit, třeba se to Pupajdímu zas rozleží v hlavě, zas bude chtít B divizi udržet a na nás vrhne B tým (no teda, spíš by to chtělo Céčko...)
Elnino Prague

Mikel8
Team Board Member

Post by Mikel8 »

Big El wrote:To zas někdo sliboval. Prý že pupajdík pořádá Minci pro nás, a že svůj turnaj vyhrávat nechce - ale domácí prostředí si do zápasu nalosuje, to zase jó.

No nic, pokusíme se překvapit, třeba se to Pupajdímu zas rozleží v hlavě, zas bude chtít B divizi udržet a na nás vrhne B tým (no teda, spíš by to chtělo Céčko...)
Co nadáváš? já chytil Chmelaře a ještě u nich :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Manažer:Mikel8
Tým:FC Chellsea
Big El

Post by Big El »

Mikel8 wrote:
Big El wrote:To zas někdo sliboval. Prý že pupajdík pořádá Minci pro nás, a že svůj turnaj vyhrávat nechce - ale domácí prostředí si do zápasu nalosuje, to zase jó.

Koho chytíš, to už je dané předem - pavouk je losnutý, takže jsem s Pupajdím počítal. Ale sakra domácí výhoda by se šikla. A navíc Pupajdí právě kdesi psal něco v tom smyslu, že svůj turnaj nepotřebuje vyhrávat, prý chce vyhrávat naše tury - a přesto si to domácí prostředí losne sobě :lol:
Elnino Prague

Mikel8
Team Board Member

Post by Mikel8 »

Big El wrote:
Mikel8 wrote:

Koho chytíš, to už je dané předem - pavouk je losnutý, takže jsem s Pupajdím počítal. Ale sakra domácí výhoda by se šikla. A navíc Pupajdí právě kdesi psal něco v tom smyslu, že svůj turnaj nepotřebuje vyhrávat, prý chce vyhrávat naše tury - a přesto si to domácí prostředí losne sobě :lol:
jasný no, já tě chápu :lol: ae poraď mě co mám dělat? jak se dají podplatit rozhodčí nb tak? :mrgreen:
MošnaM

Post by MošnaM »

Big El wrote:Koho chytíš, to už je dané předem - pavouk je losnutý, takže jsem s Pupajdím počítal. Ale sakra domácí výhoda by se šikla. ................. si to domácí prostředí losne sobě :lol:
I kdo bude hrát doma je rozhodnuto při základním losu :idea: . Jakmile se jednou turnaj rozlosuje, už není o čem hovořit - lze jen takticky vylepšit pozici pro vyřazovací kola správným umístěním ve skupině :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Big El

Post by Big El »

MošnaM wrote:
Big El wrote:Koho chytíš, to už je dané předem - pavouk je losnutý, takže jsem s Pupajdím počítal. Ale sakra domácí výhoda by se šikla. ................. si to domácí prostředí losne sobě :lol:
I kdo bude hrát doma je rozhodnuto při základním losu :idea: . Jakmile se jednou turnaj rozlosuje, už není o čem hovořit - lze jen takticky vylepšit pozici pro vyřazovací kola správným umístěním ve skupině :wink: .
Opravdu? Tak to mi tedy pověz, podle čeho je to daný. Fakt jsem na to nepřišel. Pochopil jsem, že když skupinu vyhraju, hraju osmifinále doma. Ale jak je to v dalších kolech, tak to mi zůstává tajemstvím. Viď že mi jeho roušku poodhalíš?
Elnino Prague

kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:Opravdu? Tak to mi tedy pověz, podle čeho je to daný. Fakt jsem na to nepřišel. Pochopil jsem, že když skupinu vyhraju, hraju osmifinále doma. Ale jak je to v dalších kolech, tak to mi zůstává tajemstvím. Viď že mi jeho roušku poodhalíš?
Postup ze skupiny v turnajích

Zápasy vyřazovacích bojů v turnajích, kde se hrály skupiny, jsou rozvrženy takto (číslo skupiny nebo zápasu z předchozího kola je v závorce):
Postup ze skupin

* 1) 1. z (1) ... vs. ... 2. z (8)
* 2) 1. z (2) ... vs. ... 2. z (7)
* 3) 1. z (3) ... vs. ... 2. z (6)
* 4) 1. z (4) ... vs. ... 2. z (5)
* 5) 1. z (5) ... vs. ... 2. z (4)
* 6) 1. z (6) ... vs. ... 2. z (3)
* 7) 1. z (7) ... vs. ... 2. z (2)
* 8) 1. z (8) ... vs. ... 2. z (1)

Čtvrtfinále

* 1) Vítěz 1 ..vs.. Vítěz 2
* 2) Vítěz 3 ..vs.. Vítěz 4
* 3) Vítěz 5 ..vs.. Vítěz 6
* 4) Vítěz 7 ..vs.. Vítěz 8

Semifinále

* 1) Vítěz 1 ..vs.. Vítěz 2
* 2) Vítěz 3 ..vs.. Vítěz 4

Finále

* Vítěz 1 ..vs.. Vítěz 2
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

Big El wrote:Opravdu? Tak to mi tedy pověz, podle čeho je to daný. Fakt jsem na to nepřišel. Pochopil jsem, že když skupinu vyhraju, hraju osmifinále doma. Ale jak je to v dalších kolech, tak to mi zůstává tajemstvím. Viď že mi jeho roušku poodhalíš?
Kopečkář vám to sem znovu zkopíroval, toho pavouka. A z něj jasně vyplývá, že jako vítěz skupiny máš zaručen pouze první zápas doma a dál už je to podle čísla skupiny. Takový vítěz skupiny jedna to má v pohodě - hraje doma až do finále :D . Na druhou stranu vítěz skupiny osm si zahraje doma jen první kolo a pak už jede jen venku :cry: .
Takže jak jsem hovořil o té taktice, tak je třeba rozumné po nalosování do osmé skupiny skončit druhý a pokusit se vyhrát u prvního z první skupiny. Tím by ses přesunul do té jeho linie a pak hrál jen doma. Ale je to samozřejmě na úvaze o síle protivníků, jestli to má vůbec smysl :wink: .
A z těchto důvodů nemám rád nastaveno v turnaji výhoda domácího prostředí ANO. V osmé skupině při předpokládané vyrovnanosti týmů jsi prostě v řiti, ať děláš, co děláš :mrgreen: . Zatímco v první jsi vysmátej.

PS. Takže v konkrétním případě - ty, jako vítěz skupiny 2 hraješ teď venku a v případě postupu bys už zbytek turnaje hrál doma. To Mikel je na tom hůř, páč se z druhého místa první skupiny výhrou nad vítězem osmé skupiny přesunul do jeho linie a doma si už nezahraje :wink: .
s.31. - ? v B3
Big El

Post by Big El »

MošnaM wrote:
Kopečkář vám to sem znovu zkopíroval, toho pavouka. A z něj jasně vyplývá, že jako vítěz skupiny máš zaručen pouze první zápas doma a dál už je to podle čísla skupiny. Takový vítěz skupiny jedna to má v pohodě - hraje doma až do finále :D . Na druhou stranu vítěz skupiny osm si zahraje doma jen první kolo a pak už jede jen venku :cry: .
Takže jak jsem hovořil o té taktice, tak je třeba rozumné po nalosování do osmé skupiny skončit druhý a pokusit se vyhrát u prvního z první skupiny. Tím by ses přesunul do té jeho linie a pak hrál jen doma. Ale je to samozřejmě na úvaze o síle protivníků, jestli to má vůbec smysl :wink: .
A z těchto důvodů nemám rád nastaveno v turnaji výhoda domácího prostředí ANO. V osmé skupině při předpokládané vyrovnanosti týmů jsi prostě v řiti, ať děláš, co děláš :mrgreen: . Zatímco v první jsi vysmátej.

PS. Takže v konkrétním případě - ty, jako vítěz skupiny 2 hraješ teď venku a v případě postupu bys už zbytek turnaje hrál doma. To Mikel je na tom hůř, páč se z druhého místa první skupiny výhrou nad vítězem osmé skupiny přesunul do jeho linie a doma si už nezahraje :wink: .
Tak díky moc. Mockrát jsem nad tím dumal a nevydumal to (:o) Tohle se šikne znát.

To kopečkář: tenhle pavouk jsem znal, ale nevěděl jsem, že v něm už jsou přímo daní i domácí a hosté...
Elnino Prague

Mikel8
Team Board Member

Post by Mikel8 »

Taky chci poděkovat za vysvětlení :wink:

Mošníku, děkuju za soustrast :mrgreen:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”