xixor wrote:
Teď joooo.... Pupajdi, víš o tomn, že tvůj turnaj je poslední z těch velkých a tradičních, jehož titul mi chybí do sbírky
Ano vím,nedávno jsme na to téma vedli diskusi někde v nějakém topicu - proto jsem Vám ulehčil cestu a Šlechtice nenahlásil - ligové povinnosti volají více než hattrick v Minci
Ho ho hó, co se to stalo se Zemí? Dostalo se mi poprvé pozvánky do Šlechtické mince, aniž bych proto hnul brvou... a teď nevím jestli se mám cítit poctěn nebo uražen (přeci jen je to již 12. ročník)?
Rozmyslíme a uvidíme. Pokud to nestihneme, nic se nestane.
slysel jsem ze pan pupajdi na tom neni financne nejlepe, tak mu velice radi venujeme 50 tisic a doufame, ze budeme mit prilezitost pokopat ty prazsky chuligany klokansky
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'Slechticka Mince 12':
- So 24 Říj 2009 (22:00:00 CET) : Elnino Prague - FC Sparta Černý Most
- Út 27 Říj 2009 (18:00:00 CET) : berušky - Elnino Prague
- Pá 30 Říj 2009 (18:00:00 CET) : FC Moravská Nová Ves - Elnino Prague
- Po 2 Lis 2009 (14:00:00 CET) : FC Sparta Černý Most - Elnino Prague
- Čt 5 Lis 2009 (10:00:00 CET) : Elnino Prague - berušky
- Po 9 Lis 2009 (10:00:00 CET) : Elnino Prague - FC Moravská Nová Ves
Jde o naše zápasy v kvalifikační skupině!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
Mňo moc zajímavé. Ve čtyřech z šesti zápasů nám nepřejí krutě mírní rozhodčí (pod 50%). Skupina tak bude moc těžká, ač rozhodně hratelná. Je mi ctí být v přítomnosti dámy. Naši skauti jejímu týmu budou věnovat obzvláštní pozornost, neboť její tým je na cestě do "našeho" Déčka (jen doufám, že nebudou skauti věnovat pozornost manažerce). S Palkajem již hrajem v Julci, avšak tady mu více hrají do noty zmiňovaní rozhodčí. A nejspíš poprvé se střetávám s hrubym, dalším Sparťanem. Suma sumárum - 6 hodně prestižních mačů, jak to má v Minci být. Rovněž tak protiskupina je nelehká, ale hratelná. Dáme do toho celé srdce a budeme doufat, že to bude stačit.
1 FC Tedy
2 FC Jančařík Šterboholy
3 FC Tigers
4 Baníček
jo ja myslim ze pupajdi to umi losnout bereme jen postup...
ale stat se muze cokoli... zvejka by mohl vypravet
jancarik wrote:1 FC Tedy
2 FC Jančařík Šterboholy
3 FC Tigers
4 Baníček
jancarik wrote:1 FC Tedy
2 FC Jančařík Šterboholy
3 FC Tigers
4 Baníček
Sejdeme se v osmifinále teta
uz ted se tesim protoze pak pujdu pro penize a chlapecek si vezme kyblicek a pujde papa