Ano vím,nedávno jsme na to téma vedli diskusi někde v nějakém topicuxixor wrote:
Teď joooo....Pupajdi, víš o tomn, že tvůj turnaj je poslední z těch velkých a tradičních, jehož titul mi chybí do sbírky

Moderator: Czech Moderators
Ano vím,nedávno jsme na to téma vedli diskusi někde v nějakém topicuxixor wrote:
Teď joooo....Pupajdi, víš o tomn, že tvůj turnaj je poslední z těch velkých a tradičních, jehož titul mi chybí do sbírky
To mě mrzí že Hrozen nebereš jako tradiční turnajxixor wrote:Pupajdi, víš o tom, že tvůj turnaj je poslední z těch velkých a tradičních, jehož titul mi chybí do sbírky
Tak jsem vyveden z hlubokého omylu.... Už mlčím.Sokol Cejc wrote: To mě mrzí že Hrozen nebereš jako tradiční turnaj
A titul z Kormidelníka nechcešBig El wrote:Prosím, mě taky chybí pohárek z Mince![]()
I když pravda, mě chybí i Julec, Kolík, Hrozen, Ehm Cup, Tomkycz, Onula, Little Man Hill, Keliška, no vlastně úplně všechno
Pohárek rozhodně nexixor wrote:A titul z Kormidelníka nechcešBig El wrote:Prosím, mě taky chybí pohárek z Mince![]()
I když pravda, mě chybí i Julec, Kolík, Hrozen, Ehm Cup, Tomkycz, Onula, Little Man Hill, Keliška, no vlastně úplně všechno![]()
Sejdeme se v osmifinále tetajancarik wrote:1 FC Tedy
2 FC Jančařík Šterboholy
3 FC Tigers
4 Baníček
jo ja myslim ze pupajdi to umi losnoutbereme jen postup...
ale stat se muze cokoli...zvejka by mohl vypravet
uz ted se tesimBig El wrote:Sejdeme se v osmifinále tetajancarik wrote:1 FC Tedy
2 FC Jančařík Šterboholy
3 FC Tigers
4 Baníček
jo ja myslim ze pupajdi to umi losnoutbereme jen postup...
ale stat se muze cokoli...zvejka by mohl vypravet