Zápas v Aréně Gorana Vyližpiče se nesl v duchu velkého návratu. Včera v odpoledních hodinách se do Elnina Prague vrátila žijící legenda Petr Volek. V posledních třech sezónách si nejprve splnil sen a zahrál si v dresu Letenské Šlechty A divizi a následně pomohl Čejčským Sokolům k zisku SP Poháru a letošnímu postupu do A divize. Dnes tedy poprvé po svém návratu nastoupil Péťa k dalšímu zápasu za Elnino a především k svému tisícímu zápasu kariéry. Nikoli náhodou se tak stalo právě v turnaji Pupajdího, jehož týmem Péťa prošel.
V zápase bohužel hrálo vše proti nám. Domácí mohli nastoupit 100/100, zatímco většina našeho A (a částečně kvůli zraněním i B) týmu 99/100, další hráči A týmu pak kvůli sérii zranění museli nastoupit i dopoledne a hráli +- 100/97. Taktika tedy velela bránit.
Domácí nakonec zaslouženě zvítězili a my jim gratulujeme. Přesto Péťa shledal, že v Elninu se mnohé změnilo. Když odcházel, výkon 138 dal A tým, pokud byl 100/100, měl domácí výhodu a nálada v týmu byla 100%. Nyní zahrálo Áčko doplněné Bečkaři 138 99/100 (100/97) bez výhody domácího prostředí s ne zcela 100% náladou a navíc s červenou kartou v 81.minutě (domácí též dostali redku ve stejné minutě)
Situace ve skupině je pro nás nyní velice složitá. Jediná cesta do osmifinále vede přes dvě vítězství v posledních dvou kolech. Bude to těžké, ale jdeme si pro ně!
Ruda masina vs FC Tigers 2:1 (143/130)
Vyhra v domacim zapase byla proste povinnost, cekalo se, ze by to mohlo byt treba o 2 goly, zel nestalo se. Po 4 zapasech mame 10 bodiku, ale k jistote postupu je treba jeste jedna vyhra, bodik by stacit nemusel.
acskncl wrote:Ruda masina vs FC Tigers 2:1 (143/130)
Vyhra v domacim zapase byla proste povinnost, cekalo se, ze by to mohlo byt treba o 2 goly, zel nestalo se. Po 4 zapasech mame 10 bodiku, ale k jistote postupu je treba jeste jedna vyhra, bodik by stacit nemusel.
Koukám,že Tigři mají ty drápky ještě kratší , než jsem původně čekal....aby z toho nakonec nebyl hon alespon na čestný bod ve skupině ?: 4 zápasy = 4 prohry.
No nám to jde teda..
Ale je pravda že liga hrála prim.. A možná že tento ročník pro nás nebude zrovna na metál.. Ale i tak dnes čestné body na domácí půdě..I když Teamspirit je stále proti nám.. Tak snad nám Libo odpustí..
ps2512 wrote:
EDIT: Pupajdí, neberu tvůj turnaj na lehkou váhu ale teď mě čekají horší zápasy pro A tým (Mikef - finale turu, MichalKejchal - čtvrtfinále MTP XXV.)
tak držím palec,ať uspěješ alespon na jedné frontě
ps2512 wrote:
EDIT: Pupajdí, neberu tvůj turnaj na lehkou váhu ale teď mě čekají horší zápasy pro A tým (Mikef - finale turu, MichalKejchal - čtvrtfinále MTP XXV.)
tak držím palec,ať uspěješ alespon na jedné frontě
Děkujeme ale 1. nevyšlo (FCB Mikef 1 - 0 Dynamo Oleksovice výkony: 148 - 145 :domácí výhoda proti nám) Na Ačko ještě nemáme
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Elnino Prague : ruda masina 2:3 (137/143) Vyhra ve spartanskem derby nam zajistuje postup z prvniho mista a s velkou pravdepodobnosti se vyhneme novackovi A ligy Valcirum z Chomutova, kteri by nas bez mrknuti oka zvalcovali. Ac nam pral rozhodci ze zapasu byly mirne obavy, precijen dva hraci z A tymu nabiraj sily na novou sezonu teprve na luzku O to vic prekvapil slusny vykon 143. Naopak nas malinko prekvapil demoralizovanej stav Big Elova RF
FC Creepers 3 - 2 Bohemians 1905 ( 138 - 127 ) situace ve skupině č.4 je jasná postupujeme já a FC ligáč , akorát mě nechce nechat postoupit z 1.místa tak mě v rozhodujícím 6zápase jede vyklepat ke mě domů . Tak jako tak to je pro mě stejně konečná , poněvadž si postupující ve sk.5 mnou ruce nad postupem přes suchara jako jsem já .
Tým FC Creepers snažící se udržet zuby,nehty v divizi C1