Oficialní postupující ....................................................postupující dle pupajdího
FC Letenská šlechta.............................................................
Herous............................................................................. 1.FC Julec
FC Jančařík Šterboholy.........................................................
Slatinany Pirates...............................................................
FC MAROWITCH.................................................................
Nop's Heroes.....................................................................
FC Mandak....................................................................... 1. FC Lundomet
Libo Team....................................................................... Valcíři Chomutov C.F.
AFK Vršovice ...................................................................
Bohemians Jenikov.............................................................
Fc Mantel........................................................................
FC Liběšice.......................................................................
Fc Burani Liblice................................................................ FC Kolíkov
FC Revengers...................................................................
FC Teschen.....................................................................
Sokol Čejč....................................................................... TJ Liblice 1927
Takže skoré tipů mám 11 : 5 , pouze 5 týmů jsem na postup netrefil
S výhodou prostředí rozehrají své první čtvrtfinále v tomto turnaji borci z Teschenu, soupeř se jim staví více než silný, sokolíci z Čejče, kde ovšem momentálně zuří velký výprodej hvězd,takže favoritem utkání jsou domácí .
60 : 40
Čt 15 Čnc 2010 (18:00 CET) Fc Burani Liblice ?? - ?? FC Revengers
Velmi pikantní souboj, jak už tady klucí prozradili jde o duel dvou postupujících z jedné divize do Dečka.
Velká odplata manažera Pláši je nasnadě.....uvidíme co na to Matteova kosa
55 : 45
Čt 15 Čnc 2010 (18:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? FC Liběšice
Liběšice disponují kvalitním kádrem,ale o svých kvalitách mne ve skupině nepřesvědčili, pokud budou tímto způsobem pokračovat i nadále,neměl by Mantelík mít větší problémy.
I díky domácí výhodě dávám : 65 : 35
Jorge nedokáže ani s domácí výhodou zastavit můj tip na vítěze "Pavla" a hosté půjdou dále
30 : 70
Pá 16 Čnc 2010 (18:00 CET) FC Mandak ?? - ?? Libo Team
Posledním mezisezoním utkáním je souboj dvou, které jsem na postup vůbec netipoval------Libovi senioři stále dokážou kousat.......tady by jsme měli vidět první penalty čtvrtfinále
50 : 50
Po 19 Čnc 2010 (18:00 CET) FC MAROWITCH ?? - ?? Nop's Heroes
Jediný cizokrajný zástupce v turnaji noppp se prokousal ze skupiny a zajede k Léblíkům na stadion zkusit štěstí.
Ač mám léblíka rád, věřím hostující kvalitě a tipuju postup hostí po penaltách
45 : 55
Út 20 Čnc 2010 (14:00 CET) FC Jančařík Šterboholy ?? - ?? Slatinany Pirates
Tohle nemůže dopadnout jinak než jedničkou
80 : 20
Út 20 Čnc 2010 (14:00 CET) FC Letenská šlechta ?? - ?? Herous
čtvrtfinále zakončím symbolicky já a přiznám se,že si na kamaráda z "pohody" věřím
60 : 40
Last edited by pupajdi13 on Tue Jul 13, 2010 2:29 pm, edited 1 time in total.
Pláša wrote:Tááááže je konec skupin a Nečekaný se stalo skutečností Fc Burani Liblice vyhráli skupinu 8 a tim padem se vyhnuli Léblikovýmu týmu, tudiz bude na programu pikantní utkaní Fc Burani Liblice - Fc Revengers ---> tudíž tými z jedné a té samé divize, který se prali o titul a uspěšnější byl bohužel pro mě Matteo76(Fc Revengers) .....
Čas odplaty je tu !!!!Buranov se těší na tento zajímavý zápas...!!!
Jsem celkem koukal, že jsi za sebou nechal Noppa i Mošníka, toš tak ve čtvrtek se uvidí, stejně to vidím na plichtu a rozhodnou pentle
Uvidíme kdo se lepe vypořádá s né moc příznivým rozhodčím
Papa Bouba Diop wrote:no bohužel jsem kvůli poháru v Minci ostudně vypadnul už ve skupině o skóre za Libem žádný význam to nemělo a tak slibuji, že to příště napravím a zahraju si finále
to bych ti doporučoval...pokazil jsi mi moje tipování
No mne teda úplne, ja som Papu tipoval na víťaza...
Papa Bouba Diop wrote:no bohužel jsem kvůli poháru v Minci ostudně vypadnul už ve skupině o skóre za Libem žádný význam to nemělo a tak slibuji, že to příště napravím a zahraju si finále
Nu, tak to jsme naprosto stejně úspěšní tipéři. Já hádal Mošníka. Čekal jsem, že si posichruje 2.místo, aby vyřadil Mr. Léblíka a dostal až do konce výhodu domácího prostředí. Nu, ňáko to nevychytal
tak aspoň vím, kdo mě tipoval na vítěze děkuji za důvěru, vysvětlení výše
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Potvrdilo se to co jsem očekával. Bylo předem jasné že to bude velice vyrovnaný zápas, ale celou dobu sem věřil, že můj tým se lépe vypořádá s přísným rozhodčím.. rozhodčí 80% ..Náš tým nasadil agresivitu 85 a matteo pouze 60...
Pomsta je sladkááá !!!
Zpráva pro Mattea: Sice sem spokojenej ze jsem přes tebe prošel, ale ten titul z Ecka, který si ukořistil ty by mě nejspíše na srdíčku hřál o malinko vííc :D:D:D =)
pupajdi13 wrote:Tak dneska 3 " JEDNIČKY " a zatím mám stoprocentní uspěšnost tipů.
Gratulace : Plášovi - Mantelíkovi a jeho kancl kolegovi Amosovi
děkuji za Gratulaci, čtvrtfinále Slechtické Mince je pro mě úspěchem, natož když jsem se probojoval z tak těžké skupiny, kde jsem byl podle mého tipován tak na 3-4 místo a nakonec sem ji se štěstím vyhrál Vzhledem k tomu, že Slechticka Mince je kvalitni turnaj, tak už si ve čtvrtfinale nedělám moc naděje ale jsem rád že jsem se dostal až sem, a už můžu jedině překvapit
Pláša wrote:Tak a Fc Burani Liblice končí...Tento zápas už vypustili a prohrali o 13 bodů ve výkoně
Fc Mantel - Fc Burani Liblice 1:0 (134:121)
vzhledem k velké účasti hvězd v tomto populárním turnaji sem s umistenim spokojen..1 místo ve velice tezké tabulce a pak pomsta matteovi
Já jsem byl smířen s vypadnutím, protože jsem další simulaci hrál finále Mikefova turnaje o slušný balík (a kupodivu jsem ho i vyhrál). Takže postup mě těší dvojnásob. Teď se jen nechám překvapit, kdo proti mně nastoupí (dalo by se to i zjistit, ale jsem strašně lenivý dneska ).
Pláša wrote:Tak a Fc Burani Liblice končí...Tento zápas už vypustili a prohrali o 13 bodů ve výkoně
Fc Mantel - Fc Burani Liblice 1:0 (134:121)
vzhledem k velké účasti hvězd v tomto populárním turnaji sem s umistenim spokojen..1 místo ve velice tezké tabulce a pak pomsta matteovi
Já jsem byl smířen s vypadnutím, protože jsem další simulaci hrál finále Mikefova turnaje o slušný balík (a kupodivu jsem ho i vyhrál). Takže postup mě těší dvojnásob. Teď se jen nechám překvapit, kdo proti mně nastoupí (dalo by se to i zjistit, ale jsem strašně lenivý dneska ).
Mozna sem se mohl kouknout na tvuj program a zistit ze mas dulezitejsi zapas, a skusit postoupit, protoze dat vykon alespon 136-138 venku neni nemožné...dokazal sem i 139... skoda, ale neudělal sem to a postoupil lepší neboj ja sem na odplaty machr jednou se pomstííím