Koukám že si děláš reklamu i u nás. Okamžitě tě hlásím moderátorům fóraAtaner wrote:Nevím komu dřív gratulovat pomalu pánové..Big El wrote:Elnino Prague - Njumici 4:0 (101:70)
Suverénní vítězství a jasné první místo ve skupině. Už se těšíme, až se ve finále střetneme s FC Žďárem nad Sázavou
Pánové rozjíždím první ročník Golden JPD Cupu takže kdo by si chtěl kopnout a zatím nedostal pozvánku stačí napsat..![]()
Doufám v hojnou ůčast kamarádů..
Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Sranda cup 08 - skupiny
Wellweak
SPC Kotlářka : Wellweak 3:1 (112:91)
Jak sem slíbil tak sem zahrál. Ve skupinách už zbývá odehrát jen utkání FK Hostomice : FC Žďár nad Sázavou. Seberou Hostomice postup finalistovi předchozího ročníku nebo si to Jarda pohlídá? Vše se dozvíme dnes ve 14:00 a potom sem hodím los čtvrtfinále.
Jak sem slíbil tak sem zahrál. Ve skupinách už zbývá odehrát jen utkání FK Hostomice : FC Žďár nad Sázavou. Seberou Hostomice postup finalistovi předchozího ročníku nebo si to Jarda pohlídá? Vše se dozvíme dnes ve 14:00 a potom sem hodím los čtvrtfinále.
Wellweak
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
No budeme držet juniorovi palce..tak uvidíme jestli to nakonec dá..koster wrote:SPC Kotlářka : Wellweak 3:1 (112:91)
Ale můj předpoklad je že to Jára nakonec nepustí..
Souboj s juniorem je za dveřmi a brečet bude pouze jeden ...
Perfektně střižený trávník na Golden Ataner Aréně se už těší na pondělní exhibiční sranda mač..
JPD - B.3
Los čtvrtfinále:
Po 26.7. 18:00 AC Had Bozak : FC Draci
Draci mají myslím ban, takže jasná záležitost pro obhájce trofeje. Šance na postup 100% : 0%
Po 26.7. 10:00 JPD : FK Hostomice
Jarda to nezvládl a tak tu máme rodinný souboj
, ale tata asi synovi nedá žádnou šanci. Šance na postup 97% : 3%
Po 26.7. 10:00 Elnino Prague : Georgeteam
Big El bohužel už zaměřil svou pozornost jinam než na SP svět takže by dál měl jít Georgeteam.
Šance na postup 10% : 90%
Po 26.7. 10:00 Live : schott
Zyp to bude mít těžký. Šance na postup 35% : 65%
Po 26.7. 18:00 AC Had Bozak : FC Draci
Draci mají myslím ban, takže jasná záležitost pro obhájce trofeje. Šance na postup 100% : 0%
Po 26.7. 10:00 JPD : FK Hostomice
Jarda to nezvládl a tak tu máme rodinný souboj
Po 26.7. 10:00 Elnino Prague : Georgeteam
Big El bohužel už zaměřil svou pozornost jinam než na SP svět takže by dál měl jít Georgeteam.
Šance na postup 10% : 90%
Po 26.7. 10:00 Live : schott
Zyp to bude mít těžký. Šance na postup 35% : 65%
Wellweak
-
Ataner
Sakra kde jsi vzal ty 3%... 
Jinak budeme Zypovi držet palce i když procenta Kostera jsou proti..
No uvidíme bude to velice zajímavý duel..
Jinak budeme Zypovi držet palce i když procenta Kostera jsou proti..
No uvidíme bude to velice zajímavý duel..
JPD - B.3
Mladej ti dá do jídla prášek na spaní a přenastaví ti sestavuAtaner wrote:Sakra kde jsi vzal ty 3%...
....
Wellweak
-
Jaromir Malanta
- Team President
Bohužel, proti Hostomicím muselo nastoupit Béčko, mám dnes ještě dva turnajové zápasy a hlavně osmifinále Highlander Cupu, takže i když jsem doufal, že by to mohlo vyjít tak to nedopadlo, takže dále fandím Hostomicím...

FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
-
PaToM
Áno, môžem potvrdiť, náš tím to pocítil v boruvka cupe.Jaromir Malanta wrote:Bohužel, proti Hostomicím muselo nastoupit Béčko, mám dnes ještě dva turnajové zápasy a hlavně osmifinále Highlander Cupu, takže i když jsem doufal, že by to mohlo vyjít tak to nedopadlo, takže dále fandím Hostomicím...![]()
![]()
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Proluxis
- Team President
Tak to ti děkuji já ti přeji a fandím ti v Highlander CupuJaromir Malanta wrote:Bohužel, proti Hostomicím muselo nastoupit Béčko, mám dnes ještě dva turnajové zápasy a hlavně osmifinále Highlander Cupu, takže i když jsem doufal, že by to mohlo vyjít tak to nedopadlo, takže dále fandím Hostomicím...![]()
![]()
-
Proluxis
- Team President
Jak 3 % my v pondělí přijedem na Ataner Arenu podame si možná ruce
a mi ty Béčkeře naučíme hrát fotbal a né nějakou vesnickou kopanou
.
-
Ataner
Tak podáme si možná ruce jo..Proluxis wrote:Jak 3 % my v pondělí přijedem na Ataner Arenu podame si možná rucea mi ty Béčkeře naučíme hrát fotbal a né nějakou vesnickou kopanou
![]()
![]()
.
Až dorazíte tím školním autobusem a vyndáte ty gumáky co je máte místo kopaček můžete se přijít kouknout na naše míčové kouzelníky na rozvičku...Protože to bude jediná vaše šance si je prohlédnout zblízka..pak už uvidíte pouze čísla na zádech..
Ne že se nám tam po zápase budou všude válet flašky od Jupíků a kelímky od Dobré mámy..
Tak už ti to je jasný juniore..
JPD - B.3
-
Proluxis
- Team President
Jo jo hned jak dojedem do tý díriAtaner wrote:Tak podáme si možná ruce jo..Proluxis wrote:Jak 3 % my v pondělí přijedem na Ataner Arenu podame si možná rucea mi ty Béčkeře naučíme hrát fotbal a né nějakou vesnickou kopanou
![]()
![]()
.
Až dorazíte tím školním autobusem a vyndáte ty gumáky co je máte místo kopaček můžete se přijít kouknout na naše míčové kouzelníky na rozvičku...Protože to bude jediná vaše šance si je prohlédnout zblízka..pak už uvidíte pouze čísla na zádech..![]()
Ne že se nám tam po zápase budou všude válet flašky od Jupíků a kelímky od Dobré mámy..![]()
Tak už ti to je jasný juniore..![]()
-
Ataner
No tak to vypadá že jsme pro nás v konečné fázi turnaje..
A proto si půjdeme poslední utkání užít a bavit se hrou soupeře..
A proto si půjdeme poslední utkání užít a bavit se hrou soupeře..
JPD - B.3
-
Proluxis
- Team President
JPD 5 - 3 FK Hostomice
Tak v letošním ročníku končíme po prohře s týme JPD.Myslel sem ,že to nemá smysl nasavovat Áčko takže sem nastavil Bé tým.Kdybych nastavil Áčko tak bych věřil v zázrak
.
Tak v letošním ročníku končíme po prohře s týme JPD.Myslel sem ,že to nemá smysl nasavovat Áčko takže sem nastavil Bé tým.Kdybych nastavil Áčko tak bych věřil v zázrak
-
Hadis
Semifinále je doma, ve čtvrtek přivítáme na našem stánku Atanera.
Škoda, semifinále je předčasné finále, nedá se nic dělat, pro postup uděláme maximum
Škoda, semifinále je předčasné finále, nedá se nic dělat, pro postup uděláme maximum
AC Had Bozak