Občerstvení zajištuje náš šéfkuchař Dařbuján takže se nemusí obávat že by pivo neteklo v potocích a jitrnice nerostly na stromech.

Moderator: Czech Moderators
Občerstvení se zkusíme před zápasem vyhnout, s plnými bachory se špatně vyhrává. Když tak koštnem po úspěšném zápaseamoszamba wrote:S úctou přivítáme v pátek na našem Těšínském trávníku kolegu Mantelíčka a jeho svěřence.
Občerstvení zajištuje náš šéfkuchař Dařbuján takže se nemusí obávat že by pivo neteklo v potocích a jitrnice nerostly na stromech.
Ty mě snad nakonec k tomu opravdu ukecáš!pupajdi13 wrote:semifinále
Út 27 Čnc 2010 (14:00 CET) Nop's Heroes ?? - ?? Bohemians Jenikov
Tady už se špatně tipuje , Pavlík by se mohl vzdát ligy (stejně hraje na pruměr ) a poladit Ačko na tento zápas
Souhlasím s pupajdim, jsem z toho pořádně znechucený! Zablokovat si termíny na 17 dnů dopředu, to je vrchol bezohlednosti vůči všem. Myslím, že Mince je oblíbená a teď má 32 účastníků dalšího ročníku čekat jenom proto, že pro někoho je výhodné hrát finále za několik týdnů? Hrajeme to snad pro radost a ne proto, abychom vyhráli za každou cenu.pupajdi13 wrote: Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.
Ony to nebudou jenom turnaje a pool! Jestli dobře počítám, tak jen do pondělí 9. srpna je hned 15 termínů blokováno "hluchými" pozvánkami k přátelákům s týmy Profai a Fc Mantel... To je více než polovina dostupných termínů za týden!amoszamba wrote:Omlovám se, ale nějak se všichni zbláznili s příjmáním pozvánek na poolu, k tomu ještě 10 turnajů a je vymalováno... O mne ani tak moc nejde, ale ti mí svěřenci už toho musí mít plnou prdel.
Moc mne to mrzí, ale už s tím nic neudělám.
A já myslel že jí hraju abych jí vyhrál...Pavel wrote:Souhlasím s pupajdim, jsem z toho pořádně znechucený! Zablokovat si termíny na 17 dnů dopředu, to je vrchol bezohlednosti vůči všem. Myslím, že Mince je oblíbená a teď má 32 účastníků dalšího ročníku čekat jenom proto, že pro někoho je výhodné hrát finále za několik týdnů? Hrajeme to snad pro radost a ne proto, abychom vyhráli za každou cenu.pupajdi13 wrote: Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.