Občerstvení zajištuje náš šéfkuchař Dařbuján takže se nemusí obávat že by pivo neteklo v potocích a jitrnice nerostly na stromech.
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 16 _ los skupin
S úctou přivítáme v pátek na našem Těšínském trávníku kolegu Mantelíčka a jeho svěřence.
Občerstvení zajištuje náš šéfkuchař Dařbuján takže se nemusí obávat že by pivo neteklo v potocích a jitrnice nerostly na stromech.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Občerstvení se zkusíme před zápasem vyhnout, s plnými bachory se špatně vyhrává. Když tak koštnem po úspěšném zápaseamoszamba wrote:S úctou přivítáme v pátek na našem Těšínském trávníku kolegu Mantelíčka a jeho svěřence.
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Jsem zpátky, večer udělám rozbor všeho,co se stalo během mé slovenské expedice
především si hodlám postěžovat na tu nehoráznou haluž,díky které jsem vypadl.
především si hodlám postěžovat na tu nehoráznou haluž,díky které jsem vypadl.
-
pupajdi13
Tak to doladíme .
Skončil jsem v osmifinále , po postupech Amose s Mantelíkem a Pláši , se pochlapil i Pavel venku .
serii hostujích výher pokračovali : Libo , noppp a pak přišel na řadu muj zápas a ten si tu trochu představíme
FC Letenská šlechta ..... 1 - 1 .../5:6/p.. Herous
výkony : 137 : 125 (+12) mě to neba
tento týden jsem vyletl ze dvou velkých turnajů takovýmahle halužema a přiznám se,že mi to bere chut něco tvořit v téhle hře.
Posledním postupujícím byl Janča , který si podle předpokladů hladce poradil s Pirátama
Skončil jsem v osmifinále , po postupech Amose s Mantelíkem a Pláši , se pochlapil i Pavel venku .
serii hostujích výher pokračovali : Libo , noppp a pak přišel na řadu muj zápas a ten si tu trochu představíme
FC Letenská šlechta ..... 1 - 1 .../5:6/p.. Herous
výkony : 137 : 125 (+12) mě to neba
tento týden jsem vyletl ze dvou velkých turnajů takovýmahle halužema a přiznám se,že mi to bere chut něco tvořit v téhle hře.
Posledním postupujícím byl Janča , který si podle předpokladů hladce poradil s Pirátama
-
pupajdi13
čtvrtfinále
Nop's Heroes ... 1-0 ... Herous
noppp mě pomstil
a jako osamělý cizinec pluje až do semifinále
Libo Team ... 0-1 ... Bohemians Jenikov
Libovi staříci to už neustáli a muj tip na vítěze letošního ročníku je mezi 4mi nejlepšími
Fc Mantel... 1-0 ... Fc Burani Liblice
Klucí už si to tu řekli, Pláša měl na to kopnout si o prachy.
FC Jančařík Šterboholy ... 0-1 ... FC Teschen
tak tady jsem překvapen....143 : 144, nebýt toho zranění tak to byla plichta a hlavně hostím vyšla agre na 100%
Nop's Heroes ... 1-0 ... Herous
noppp mě pomstil
Libo Team ... 0-1 ... Bohemians Jenikov
Libovi staříci to už neustáli a muj tip na vítěze letošního ročníku je mezi 4mi nejlepšími
Fc Mantel... 1-0 ... Fc Burani Liblice
Klucí už si to tu řekli, Pláša měl na to kopnout si o prachy.
FC Jančařík Šterboholy ... 0-1 ... FC Teschen
tak tady jsem překvapen....143 : 144, nebýt toho zranění tak to byla plichta a hlavně hostím vyšla agre na 100%
-
pupajdi13
semifinále
Út 27 Čnc 2010 (14:00 CET) Nop's Heroes ?? - ?? Bohemians Jenikov
Tady už se špatně tipuje , Pavlík by se mohl vzdát ligy (stejně hraje na pruměr ) a poladit Ačko na tento zápas
Pá 30 Čnc 2010 (18:00 CET) FC Teschen ?? - ?? Fc Mantel
Páteční pozdní souboj z jedné kanceláře, sám jsem zvědav,tady by měla zauřadovat domácí výhoda,ale ze známosti a díky vřelým radám pana Mantelíka fandíme hostím
,ať si vychutnaj tu pozápasovou klobásku..
Tady už se špatně tipuje , Pavlík by se mohl vzdát ligy (stejně hraje na pruměr ) a poladit Ačko na tento zápas
Pá 30 Čnc 2010 (18:00 CET) FC Teschen ?? - ?? Fc Mantel
Páteční pozdní souboj z jedné kanceláře, sám jsem zvědav,tady by měla zauřadovat domácí výhoda,ale ze známosti a díky vřelým radám pana Mantelíka fandíme hostím
Ty mě snad nakonec k tomu opravdu ukecáš!pupajdi13 wrote:semifinále
Bohemians Jeníkov - B.1
-
pupajdi13
Máme prvního finalistu
Nop's Heroes..... 1 - 2 ..... Bohemians Jenikov 
výkony : 128 : 140
Ve skupině skončil až druhý .......vyhrál u Jorge.....vyhrál u Liba......a nakonec vyhrál i u Nopppa.....třikrát a dost, řekl si a finálový zápas o trofej si zahraje na svém stadionu Kangaroo Arena...to je náš první finalista Pavel
Nop's Heroes..... 1 - 2 ..... Bohemians Jenikov 
výkony : 128 : 140
Ve skupině skončil až druhý .......vyhrál u Jorge.....vyhrál u Liba......a nakonec vyhrál i u Nopppa.....třikrát a dost, řekl si a finálový zápas o trofej si zahraje na svém stadionu Kangaroo Arena...to je náš první finalista Pavel
-
pupajdi13
Re: Šlechtická Mince 16 _ první finalista Pavel
Druhý finalista
FC Teschen..... 3 : 2 ..... Fc Mantel 
výkony : 143 : 133
Hlavní slovo v utkání si vzal rozhočí a přímo se závěrečným hvizdem prvního poločasu poslal do sprch hostujícího pravého záložníka a tím sebral Mantelíkům naději alespon na remízu .
V druhé puli domácí svou přesilovku využili dvěma goly a postupují do finále.
Gratulace.
FC Teschen..... 3 : 2 ..... Fc Mantel 
výkony : 143 : 133
Hlavní slovo v utkání si vzal rozhočí a přímo se závěrečným hvizdem prvního poločasu poslal do sprch hostujícího pravého záložníka a tím sebral Mantelíkům naději alespon na remízu .
V druhé puli domácí svou přesilovku využili dvěma goly a postupují do finále.
Gratulace.
-
pupajdi13
Finále 16-tého ročníku
Po 16 Srp 2010 (18:00 CET) Bohemians Jenikov..... ?? - ?? ..... FC Teschen
stadion : Kangaroo Arena
rozhodčí : Yves Noirhomme
46%
Očekávám od obou týmů plné nasazení při tomto rozhodčím.
Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.
Po 16 Srp 2010 (18:00 CET) Bohemians Jenikov..... ?? - ?? ..... FC Teschen
stadion : Kangaroo Arena
rozhodčí : Yves Noirhomme
46%Očekávám od obou týmů plné nasazení při tomto rozhodčím.
Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.
Re: Šlechtická Mince 16 _ FINÁLE - Bohemians Jeníkov-FC Tesc
už jsem se těšil na novou zpravu "pozvanka na turnaj" a ono se bude čekat 17 dní...pěkný no 
Fc Burani Liblice - Pláša
Omlovám se, ale nějak se všichni zbláznili s příjmáním pozvánek na poolu, k tomu ještě 10 turnajů a je vymalováno... O mne ani tak moc nejde, ale ti mí svěřenci už toho musí mít plnou prdel.
Moc mne to mrzí, ale už s tím nic neudělám.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Souhlasím s pupajdim, jsem z toho pořádně znechucený! Zablokovat si termíny na 17 dnů dopředu, to je vrchol bezohlednosti vůči všem. Myslím, že Mince je oblíbená a teď má 32 účastníků dalšího ročníku čekat jenom proto, že pro někoho je výhodné hrát finále za několik týdnů? Hrajeme to snad pro radost a ne proto, abychom vyhráli za každou cenu.pupajdi13 wrote: Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.
Bohemians Jeníkov - B.1
Ony to nebudou jenom turnaje a pool! Jestli dobře počítám, tak jen do pondělí 9. srpna je hned 15 termínů blokováno "hluchými" pozvánkami k přátelákům s týmy Profai a Fc Mantel... To je více než polovina dostupných termínů za týden!amoszamba wrote:Omlovám se, ale nějak se všichni zbláznili s příjmáním pozvánek na poolu, k tomu ještě 10 turnajů a je vymalováno... O mne ani tak moc nejde, ale ti mí svěřenci už toho musí mít plnou prdel.
Bohemians Jeníkov - B.1
-
Ataner
A já myslel že jí hraju abych jí vyhrál...Pavel wrote:Souhlasím s pupajdim, jsem z toho pořádně znechucený! Zablokovat si termíny na 17 dnů dopředu, to je vrchol bezohlednosti vůči všem. Myslím, že Mince je oblíbená a teď má 32 účastníků dalšího ročníku čekat jenom proto, že pro někoho je výhodné hrát finále za několik týdnů? Hrajeme to snad pro radost a ne proto, abychom vyhráli za každou cenu.pupajdi13 wrote: Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.
Což mi asi nebude snad nikdy dopřáno..
JPD - B.3