přijímá seHadis wrote:za porušení autorskýho práva mi náleží odměna ve výši půjčení balonu na 14 dnípupajdi13 wrote:My jich máme už 6.
jak my to děláme![]()

Moderator: Czech Moderators
přijímá seHadis wrote:za porušení autorskýho práva mi náleží odměna ve výši půjčení balonu na 14 dnípupajdi13 wrote:My jich máme už 6.
jak my to děláme![]()
my se chystáme v podvečer, tuším hraju doma a přivítám bratra slováka Patoma.pupajdi13 wrote: co Hadis?
předpovědi se naplnily a i my máme 9 bodůHadis wrote:my se chystáme v podvečer, tuším hraju doma a přivítám bratra slováka Patoma.pupajdi13 wrote: co Hadis?
Předpokládám zisk 3 bodů a posun z prvního na první místo))
Hm, keby som vedel, že tvoji hráči zahrajú takýto slabý výkon (113 - 92), tak by som do toho šiel, ale teraz to už nemá zmysel.Hadis wrote:předpovědi se naplnily a i my máme 9 bodůHadis wrote:my se chystáme v podvečer, tuším hraju doma a přivítám bratra slováka Patoma.
Předpokládám zisk 3 bodů a posun z prvního na první místo))
Já zahrál tak málo ?PaToM wrote: Hm, keby som vedel, že tvoji hráči zahrajú takýto slabý výkon (113 - 92), tak by som do toho šiel, ale teraz to už nemá zmysel.
Nevěří ti nikdo, ale ty stejně vždyky překvapíšHadis wrote:Kde je ta anketa ?
Jsem se chtěl podívat, kolik manažerů věří v moje vítězství a nemůžu to najít
jakto ? jeden hlas jsem tam vidělkoster wrote:Nevěří ti nikdo, ale ty stejně vždyky překvapíšHadis wrote:Kde je ta anketa ?
Jsem se chtěl podívat, kolik manažerů věří v moje vítězství a nemůžu to najít
Hadis wrote:Ted jsem si všimnul, že ta anketa je v jiným turnaji![]()
![]()