Přáteláky

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: Přáteláky

Post by mrakoplas44 »

PaToM wrote:
PaToM wrote:Niekto, kto by mal záujem o priateľské zápasy doma/vonku? Prvý dnes o 22:00, najlepšie u mňa doma, pozvánka už na poole. SÚRNE!
Tak teda dík... :roll:

Ale inak, ponuka stále platí, kto má záujem, môžeme sa dohodnúť na priateľských zápasoch doma/vonku aj dlhodobejšie, ale kľudne to môžu byť len 2 alebo 4 zápasy. Nehanbite sa sem napísať. Ja by som fakt potreboval hrať tie zápasy, takže ak by sa našiel niekto ochotný, bol by som veľmi rád. Ak dotyčný chce, môžeme tie zápasy hrať trebárs aj v pomere 40:60 až 35:65 (u mňa : u neho).
Čus
Měl bych zájem o pravidelné přáteláky. Tak mě můžeš poslat pár pozvánek a já ti je přijmu a pošlu ti také nějaké. Prosím vynech 22 hodinu.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
PaToM

Post by PaToM »

mrakoplas44 wrote:Čus
Měl bych zájem o pravidelné přáteláky. Tak mě můžeš poslat pár pozvánek a já ti je přijmu a pošlu ti také nějaké. Prosím vynech 22 hodinu.
Jééé, dík, už som myslel, že sa ani nedočkám. Myslíš dnes o 22:00 alebo každý deň mám vynechať? Bo ja mám najradšej ten večerný termín, ale keď nie, tak nie.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

Zdary dám serii prateláků, kazdej den 1-2. Jsem novej tým v H. Jediná podmínka chci hrát pokaždý doma...má nekdo zájem? manažer willys
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

Zdary dám serii prateláků, kazdej den 1-2. Jsem novej tým v H. Jediná podmínka chci hrát pokaždý doma...má nekdo zájem? manažer willys
Ataner

Post by Ataner »

Willy9dbsk wrote:Zdary dám serii prateláků, kazdej den 1-2. Jsem novej tým v H. Jediná podmínka chci hrát pokaždý doma...má nekdo zájem? manažer willys
No nevim jak ti to klapne.. :wink:
JPD - B.3
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

Ataner wrote:
Willy9dbsk wrote:Zdary dám serii prateláků, kazdej den 1-2. Jsem novej tým v H. Jediná podmínka chci hrát pokaždý doma...má nekdo zájem? manažer willys
Asi tak, proč ne doma - venku???
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

Jaromir Malanta wrote:
Ataner wrote:
Asi tak, proč ne doma - venku???
Protože pro všechny se kterejma budu hrát budu lehkej zvedač nálady v týmu...:) tak z toho taky něco chci mít...
Ataner

Post by Ataner »

Sakra Ty to znáš.. :lol:
Aby jsi za chvíly nebyl zralej na banán taky.. :lol: :wink:
JPD - B.3
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

Ataner wrote:Sakra Ty to znáš.. :lol:
Aby jsi za chvíly nebyl zralej na banán taky.. :lol: :wink:
za co ban? dostal jsem ho minulej tejden, proto začinám znova... :?
Big El

Post by Big El »

Mám dotaz na "mlaďase" na fóru, co nyní pořádají své nové turnaje. Proluxise jr. i sr., Borůvku, Jardu Malantu a další, na které si nyní nevzpomenu. Dělá teď někdo turnaje se symbolickým vlezným - řekněme 10-20K? Přece jen je pro mě v současné době prioritou ekonomika klubu a zatím nechci lézt tam, kde zaplatím 50 KILO, řeknu, že mě těšilo a zase odejdu... Ale neberte mě až tak vážně - zatím se nechystám vylézt z ulity anonymity, takže evidentně se nemůžu hlásit do soukromých turnajů :lol: Jen jsem zvědavý, nic víc...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Ataner

Post by Ataner »

Big El wrote:Mám dotaz na "mlaďase" na fóru, co nyní pořádají své nové turnaje. Proluxise jr. i sr., Borůvku, Jardu Malantu a další, na které si nyní nevzpomenu. Dělá teď někdo turnaje se symbolickým vlezným - řekněme 10-20K? Přece jen je pro mě v současné době prioritou ekonomika klubu a zatím nechci lézt tam, kde zaplatím 50 KILO, řeknu, že mě těšilo a zase odejdu... Ale neberte mě až tak vážně - zatím se nechystám vylézt z ulity anonymity, takže evidentně se nemůžu hlásit do soukromých turnajů :lol: Jen jsem zvědavý, nic víc...
No odpovím takto za nás.. :wink:
Ano jsme schopni uspořádat nový ročník za symbolické vstupné nejde o výdělěk jde o to pozvat do turnaje přátele.. :wink:
JPD - B.3
léblík

Post by léblík »

Já si myslím,že s tím kolik nás vyprodává za chvíli nebude problém udělat soukromý turnaj maskokombinátů :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Big El

Post by Big El »

Ataner wrote:
Big El wrote:Mám dotaz na "mlaďase" na fóru, co nyní pořádají své nové turnaje. Proluxise jr. i sr., Borůvku, Jardu Malantu a další, na které si nyní nevzpomenu. Dělá teď někdo turnaje se symbolickým vlezným - řekněme 10-20K? Přece jen je pro mě v současné době prioritou ekonomika klubu a zatím nechci lézt tam, kde zaplatím 50 KILO, řeknu, že mě těšilo a zase odejdu... Ale neberte mě až tak vážně - zatím se nechystám vylézt z ulity anonymity, takže evidentně se nemůžu hlásit do soukromých turnajů :lol: Jen jsem zvědavý, nic víc...
No odpovím takto za nás.. :wink:
Ano jsme schopni uspořádat nový ročník za symbolické vstupné nejde o výdělěk jde o to pozvat do turnaje přátele.. :wink:
Beru na vědomí, ale zatím to opravdu netřeba hrotit. Nám totiž o výdělek jde a ten máme největší na poolu :lol: 8) :P

...no pravda, čutnout si s přáteli za to taky stojí, uvidíme, promyslíme... :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Bigu , mohl bys mi dát svého maila prosím :?: , potřeboval bych ti něco poslat :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Ataner

Post by Ataner »

pupajdi13 wrote:Bigu , mohl bys mi dát svého maila prosím :?: , potřeboval bych ti něco poslat :wink:
Bigu,mohl bys mi dát ten svůj tým prosím :?: Potřeboval bych ti něco poslat.. :lol:
JPD - B.3
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”