Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Sranda cup 11 - skupiny.
1.FC Krvavý Prapor : Wellweak 1:9 (61:122)
Puzzle byl snadným soupeřem a tak jsme si pěkně vylepšili skóre.
Puzzle byl snadným soupeřem a tak jsme si pěkně vylepšili skóre.
Wellweak
Wellweak : FC Revengers 0:1 (129:132)
I ve druhém utkání jsme Matteovu družinu výrazně potrápili, ale opět to na bod nestačilo. Pět minut před koncem rozhodl bulharský útočník Vasilev. O našem postupu se rozhodne v pondělním zápase na hřišti FC MNM. Matteo už má první místo jisté.
Trochu nám to brzdí první skupina, která teprve dnes bude mít odehrané 2.kolo. Druhá skupina je překvapivě vyrovnaná a Hadis s Atanerem se budou muset pořádně snažit , aby prošli dál. Ve třetí naopak čistou jízdu za prvním místem jede Jardův Žďár a dál ho nejspíš doprovodí Hostomice.
I ve druhém utkání jsme Matteovu družinu výrazně potrápili, ale opět to na bod nestačilo. Pět minut před koncem rozhodl bulharský útočník Vasilev. O našem postupu se rozhodne v pondělním zápase na hřišti FC MNM. Matteo už má první místo jisté.
Trochu nám to brzdí první skupina, která teprve dnes bude mít odehrané 2.kolo. Druhá skupina je překvapivě vyrovnaná a Hadis s Atanerem se budou muset pořádně snažit , aby prošli dál. Ve třetí naopak čistou jízdu za prvním místem jede Jardův Žďár a dál ho nejspíš doprovodí Hostomice.
Wellweak
-
- Member of the Soccer Project Association
Proč Ataner hraje tužku a proti mě vždy postaví A tým ?
Já si před druhou polovinou nemyslím, že se mi podaří postoupit

AC Had Bozak
-
Hraje to co je k dispozici s ohledem na momentální umístění..Hadis wrote:Proč Ataner hraje tužku a proti mě vždy postaví A tým ?

JPD - B.3
-
Víkendová regenerace pomohla a tak jsme mohly do zápasu nastoupit dá se řící v optimální sestavě..
JPD 2 - 1 schott
Rozhodčí proti nebyl a tak celý zápas rozhodla první půle..
A tak se po pěti kolech přesouváme na první pozici a já doufám že Hadis ještě zabojuje..

JPD 2 - 1 schott
Rozhodčí proti nebyl a tak celý zápas rozhodla první půle..
A tak se po pěti kolech přesouváme na první pozici a já doufám že Hadis ještě zabojuje..

JPD - B.3
-
S bilancí po pátém kole jsi měl počkat až na můj zápas.Ataner wrote: A tak se po pěti kolech přesouváme na první pozici
Pokud neklame tabulka, tak jsem první já.
K postupu nám obou stačí uhrát remízu ze vzájemného střetnutí

Já ale tuším prohru a nepostup....
AC Had Bozak
FC MNM : Wellweak 1:1 (133:132)
S trochou štěstí se nám podařilo uhrát bod. V posledním zápase si tak musíme zlepšit skóre v souboji s puzzlem, aby se nám podařilo přeskočit našeho dnešního soupeře.
S trochou štěstí se nám podařilo uhrát bod. V posledním zápase si tak musíme zlepšit skóre v souboji s puzzlem, aby se nám podařilo přeskočit našeho dnešního soupeře.
Wellweak
-
- Team President
Velmi správně napsáno, jedu čistou jízdu za titulem, nic jiného nás nezajímá!!!koster wrote:Wellweak : FC Revengers 0:1 (129:132)

FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
-
Před dnešním posledním zápasem s Atanerem se vyluštila tajenka postupu. Domácí Cerhenice nezvládli svůj zápas a prohráli doma, tím pádem jsme s Atanerem jistí postupující, jen si to rozdáme o první místo a relativně snažšího soupeře do čtvrtfinále.
Já jsem v plné síle a Ataner ? ten je určitě zase na mě nachystanej

AC Had Bozak
-
No do plné síly máme daleko ale nevzdáme se bez boje..Hadis wrote:Před dnešním posledním zápasem s Atanerem se vyluštila tajenka postupu. Domácí Cerhenice nezvládli svůj zápas a prohráli doma, tím pádem jsme s Atanerem jistí postupující, jen si to rozdáme o první místo a relativně snažšího soupeře do čtvrtfinále.

JPD - B.3
-
Tak postup obou aktéru utkání byl zajištěn již před zápasem..
I přesto v každém zápase se má bojovat..
JPD 3-2 AC Had Bozak (141:136)
A hurá na juniora..
Sakra to je pech v Borůvce nás chytil taky..

I přesto v každém zápase se má bojovat..

JPD 3-2 AC Had Bozak (141:136)
A hurá na juniora..

Sakra to je pech v Borůvce nás chytil taky..

JPD - B.3
-
A je to tady..
JPD ?? - ?? FK Hostomice
No nedá se nic dělat Mirdo je to skutečně tak a již druhý turnaj nastoupíme ke vzájemnému utkání ..

JPD ?? - ?? FK Hostomice
No nedá se nic dělat Mirdo je to skutečně tak a již druhý turnaj nastoupíme ke vzájemnému utkání ..

JPD - B.3
Brzdaři z první skupiny to konečně dokopali
a tak můžem jít na čtvrtfinále:
Út 23.11. 22:00 Fc Mantel : Wellweak
Tak si uděláme pěkný výlet Na Dubinu, nakoupíme nějaké suvenýry a snad s co nejmenším počtem obdržených gólu pojedeme pěkně zpátky domů
. Šance na postup 99%:1%
Út 23.11. 18:00 FC Revengers : berušky
Celkem vyrovnaná dvojice. Využije Matteo výhody domácího prostředí, která je vypnuta
. Šance na postup 50%:50%
Út 23.11. 14:00 JPD : FK Hostomice
Ataner nemyslí na nic jiného než na obhajobu a tak čekám celkem jasnou záležitost a výhru domácích. Šance na postup 99%:1%
Út 23.11. 10:00 FC Žďár nad Sázavou : AC Had Bozak
Hadis říkal cosi o výprodeji, který by se nám hodil vzhledem k tomu, že s ním budem další sezónu kopat ligu, ale ten nějak ne a ne přijít
Jarda jde taky o divizi nahoru a rozhodně nebude snadným soupeřem. Šance na postup 50%:50%

Út 23.11. 22:00 Fc Mantel : Wellweak
Tak si uděláme pěkný výlet Na Dubinu, nakoupíme nějaké suvenýry a snad s co nejmenším počtem obdržených gólu pojedeme pěkně zpátky domů

Út 23.11. 18:00 FC Revengers : berušky
Celkem vyrovnaná dvojice. Využije Matteo výhody domácího prostředí, která je vypnuta

Út 23.11. 14:00 JPD : FK Hostomice
Ataner nemyslí na nic jiného než na obhajobu a tak čekám celkem jasnou záležitost a výhru domácích. Šance na postup 99%:1%
Út 23.11. 10:00 FC Žďár nad Sázavou : AC Had Bozak
Hadis říkal cosi o výprodeji, který by se nám hodil vzhledem k tomu, že s ním budem další sezónu kopat ligu, ale ten nějak ne a ne přijít

Wellweak
-
Mám teď trochu jiné starosti, než SP. Ale neboj, jednoho dne přijdu z hospody a všechno poletí na TL.koster wrote:
Hadis říkal cosi o výprodeji, který by se nám hodil vzhledem k tomu, že s ním budem další sezónu kopat ligu, ale ten nějak ne a ne přijít![]()
Ty jdeš ke mě do divize ?
Už se těším

AC Had Bozak