Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Sranda cup 12 - skupiny.
BERÁNCI X PRASATA
Aktuální pořadí:
FC Demoni 7
FC Trabant 7
FC Žďár nad Sázavou 7
Jantar FC 8
Dynamo Oleksovice 9
Hell Riders 12
AC Had Bozak 13
FC Power 13
Stratovarius 14
schott 14
Zubr Prerov 15
FC MNM 17
The Last Mohycan 17
Wellweak 19
White Devils FC 20
1.FC Cerhenice 21
Aktuální pořadí:
FC Demoni 7
FC Trabant 7
FC Žďár nad Sázavou 7
Jantar FC 8
Dynamo Oleksovice 9
Hell Riders 12
AC Had Bozak 13
FC Power 13
Stratovarius 14
schott 14
Zubr Prerov 15
FC MNM 17
The Last Mohycan 17
Wellweak 19
White Devils FC 20
1.FC Cerhenice 21
Wellweak
-
- Member of the Soccer Project Association
Vy se bojíte našeho dorostu?????koster wrote:Wellweak : Hell Riders 2:0 (119:105)
Druhé vítězství. Teď si ještě pohlídat stále se zlepšující Oleksovice a nepustit je na první místo.

To je ostuda pro váš A tým

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Ty vole beránku..jsi to ty..??Hadis wrote:jsem v tabulce těch prasat nějak klesl... bohužel

JPD - B.3
-
Jak již bylo předem avizováno pro jubilejní 5.ročník Golden JPD Cupu je nachystán pohár pro vítěze proto dnešním dnem počínaje jsou přijímány pozvánky... 
Turnaj bude uspořádán bez domácího celku ..na počest velkého Big Ela..a našeho guru
A proto tento turnaj ponese poprvé název a doufáme v jeho zaštitu Golden El Cup..
Všichni jste zváni...

Turnaj bude uspořádán bez domácího celku ..na počest velkého Big Ela..a našeho guru

A proto tento turnaj ponese poprvé název a doufáme v jeho zaštitu Golden El Cup..

Všichni jste zváni...

JPD - B.3
FC Power 0 - 2 schott
Výkony: 117 - 131
Agr.: 70% - 100%
Tentokrát jsem nepřekvapil a soupeř odjel očekávaně se 3 body
Výkony: 117 - 131
Agr.: 70% - 100%
Tentokrát jsem nepřekvapil a soupeř odjel očekávaně se 3 body

FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
3.skupina
3.kolo
AC Had Bozak : FC Trabant 0 : 1 ( 124 : 134 )
Po predchádzajúcom nepríjemnom zaváhaní s FC Power ( doma 3:3) sme si už ďaľšie nemohli dovoliť a preto sme do AC Had Bozak poslali náš B-team doplnený o pár hráčov z prvého mužstva. Výsledok nás potešil a odvážame si zo súperovho ihriska cenné 3 body.
3.kolo
AC Had Bozak : FC Trabant 0 : 1 ( 124 : 134 )
Po predchádzajúcom nepríjemnom zaváhaní s FC Power ( doma 3:3) sme si už ďaľšie nemohli dovoliť a preto sme do AC Had Bozak poslali náš B-team doplnený o pár hráčov z prvého mužstva. Výsledok nás potešil a odvážame si zo súperovho ihriska cenné 3 body.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
- Team President
Tak FC Žďár nad Sázavou plní roli černého koně více než zodpovědně, ve skupině jsme suverénně poslední a bohužel nebude tomu jinak, neb máme jiné priority...koster wrote:Trochu opožděný los skupin:
1)
Jantar FC
FC MNM
Stratovarius
FC Žďár nad Sázavou
Palo je asi jasný adept na první místo. O druhé si to rozdá Jarda (v tomto ročníku můj tajný tip na černého koněsnad nezklame) a MNM. Myslím, že Woko nemá příliš velkou šanci na postup, ale rozhodně by mohl své soupeře potrápit a nějaké body jim sebrat.
2)
White Devils FC
Zubr Prerov
The Last Mohycan
1.FC Cerhenice
Vyrovnaná první trojka za kterou, jak se už dnes potvrdilo budou zřejmě lehce zaostávat Cerhenice. Čekám tvrdé boje o postup až do posledního kola.
3)
AC Had Bozak
schott
FC Trabant
FC Power
Hadis ohlásil útok na pohárek, ale Dajo mu rozhodně bude zatápět už ve skupině. Sovajs se podceňuje, ale doufám, že to aspoň jednou napálí a trochu oba dva favority pozlobí stejně tak i jimosi.
4)
Hell Riders
FC Demoni
Dynamo Oleksovice
Wellweak
Já nic moc nepředvedu a tak když se Netris a ps2512 trochu posnaží, tak se klidně můžou podívat dál.

FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Dynamo Oleksovice : Wellweak 0:2 (110:133)
Vypadá to na první místo ve skupině. Co mě ale vůbec netěší a dle dosavadního vývoje první skupiny je to, že v tom případě bych nejspíš na čtvrtfinále hostil Stratovarius a to by asi byla konečná stanice.
Vypadá to na první místo ve skupině. Co mě ale vůbec netěší a dle dosavadního vývoje první skupiny je to, že v tom případě bych nejspíš na čtvrtfinále hostil Stratovarius a to by asi byla konečná stanice.
Wellweak
Trochu mě ta prognóza ustřelilaJaromir Malanta wrote: Tak FC Žďár nad Sázavou plní roli černého koně více než zodpovědně, ve skupině jsme suverénně poslední a bohužel nebude tomu jinak, neb máme jiné priority...![]()

Tak snad příště to bude lepší.
Wellweak
-
Poslušně hlásím, že náš team je z turnaje venku...koster wrote:Trochu mě ta prognóza ustřelilaJaromir Malanta wrote: Tak FC Žďár nad Sázavou plní roli černého koně více než zodpovědně, ve skupině jsme suverénně poslední a bohužel nebude tomu jinak, neb máme jiné priority...![]()
![]()
Tak snad příště to bude lepší.

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
My jsme překvapivě stále v boji o postup, dokonce jsme i na druhém místě....holt Neris bude muset zabrat 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

3.skupina
4.kolo
FC Trabant : schott 1 : 0 ( 138 : 135 )
Veľmi ťažký zápas,mužstvo schott nám ani v jednom zápase nič nedarovalo zadarmo a vždy nám kládlo tuhý odpor.
V zápase však znovu nastúpil náš kanonier Sham Kwok Lung , ktorý tak ako aj v prvom zápase s týmto súperom , aj teraz rozhodol zápas v náš prospech,keď v 32 min strelil jediný gól tohoto stretnutia.
4.kolo
FC Trabant : schott 1 : 0 ( 138 : 135 )
Veľmi ťažký zápas,mužstvo schott nám ani v jednom zápase nič nedarovalo zadarmo a vždy nám kládlo tuhý odpor.

V zápase však znovu nastúpil náš kanonier Sham Kwok Lung , ktorý tak ako aj v prvom zápase s týmto súperom , aj teraz rozhodol zápas v náš prospech,keď v 32 min strelil jediný gól tohoto stretnutia.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
AC Had Bozak 3 - 1 FC Power ( 139 : 126 )
výsledek, ale hlavně výkon mě mile překvapil. Do utkání jsme šli v plné síle, tj. všichni 100/100 a agr byla nastavena na 100%, na tom by nebylo nic divného, kdyby TS nebyl na pouhých 75%
Kolik za stejných podmínek budeme schopni zahrát, při TS na 100 % ? ?
Situace v tabulce je více než vyrovnaná, o postupu rozhodne následující utkání, který hraju u Schott, který se drží na 3 místě jen díky skóre, ale hlavně výhrou na našem stadionu
výsledek, ale hlavně výkon mě mile překvapil. Do utkání jsme šli v plné síle, tj. všichni 100/100 a agr byla nastavena na 100%, na tom by nebylo nic divného, kdyby TS nebyl na pouhých 75%

Situace v tabulce je více než vyrovnaná, o postupu rozhodne následující utkání, který hraju u Schott, který se drží na 3 místě jen díky skóre, ale hlavně výhrou na našem stadionu

AC Had Bozak
Hadis wrote:AC Had Bozak 3 - 1 FC Power ( 139 : 126 )
výsledek, ale hlavně výkon mě mile překvapil. Do utkání jsme šli v plné síle, tj. všichni 100/100 a agr byla nastavena na 100%, na tom by nebylo nic divného, kdyby TS nebyl na pouhých 75%![]()
Situace v tabulce je více než vyrovnaná, o postupu rozhodne následující utkání, který hraju u Schott, který se drží na 3 místě jen díky skóre, ale hlavně výhrou na našem stadionu![]()
já sem taky celkem čučel na ten tvůj výkon...
Díval sem se na battle a při 4-3-3 bys měl dát při 100Ts a 100agr. 145, což už je moooc slušný

Já ale musím pochválit B tým, 126 je moc dobrý

FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...